Danskfugning Bewertungen 26

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10 stjerner hvis muligt til Carsten! God service skal man normalt lede længe efter. Dog er Dansk Fugning et af de steder, hvor service og ærlighed bliver prioriteret. Carsten har igennem hele... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Allround-Handwerker
  2. Badezimmerrenovierung
  3. Maurer
  4. Zimmermann
  5. Küchenstudio
  6. Grundstückspflege

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Dansk Fugning er vi specialister i alt inden for fugearbejde – med fokus på kvalitet, præcision og holdbarhed. Vi har mange års erfaring i branchen og leverer professionelt fugearbejde til både private, erhverv og nybyggeri i hele Danmark. Vi tror på, at godt håndværk taler for sig selv – og vores mange tilfredse kunder på Trustpilot, samt følgere på Instagram og Facebook, er et bevis på netop dét. Vi går aldrig på kompromis med hverken materialer eller det færdige resultat.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Kæmpe anbefalning

Kæmpe anbefalning - Carsten var meget venlig og hurtig til at komme og hjælpe. Jobbet blev gjordt effektivt og professionelt.

23. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SERVICE UD OVER DET NORMALE.

Meget imødekommende mand, og service mere end i top ⬆️⬆️
Fantastisk stykke arbejde. Udført meget professionelt. Omhyggeligt og meget perfektionistisk. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.

15. September 2025

Professionelt udført

Vi brugte Dansk Fugning i forbindelse med en fuldrenovering af vores hus. Det udførte fugearbejde både indvendigt og udvendigt blev gjort med stor professionalisme. Det er tydeligt at de går op i deres håndværk og det er en fornøjelse at følge deres arbejde.

//Jonas

1. März 2025

Fremragende og professionelt arbejde

Jeg kan kun sige, at arbejdet blev udført yderst professionelt og grundigt! Resultatet er fremragende, og jeg er meget tilfreds med det færdige arbejde. Carsten var venlig og god at kommunikere med, hvilket gjorde hele processen meget nemmere.
- Jeg kan varmt anbefale Dansk Fugning til alle, der har brug for kvalitetsarbejde.

8. März 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Dansk Fugning! Carsten er utrolig professionel, grundig og tydeligvis ekspert i sit fag. Arbejdet blev udført med stor præcision og kvalitet, og jeg er mere end tilfredse med resultatet. Derudover var kommunikationen i top – altid venlig, imødekommende og til at stole på.

Kan varmt anbefale Dansk Fugning til alle, der ønsker professionelt udført fugning af højeste kvalitet! 👏

10. Januar 2025

Alle gode gange 3

Det fungere bare, sjældent man får alle gode gange 3, profesionelle mennesker med styr på deres viden, kvaliteten spiller og servicen i top!

12. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk arbejde og glimrende service – Kommer til at bruger dem til næste projekt!

Vi har nu brugt danskfugning af to omgange, og vi kunne ikke være mere tilfredse! De reagerer hurtigt, leverer et flot resultat hver gang, og servicen er både rar og glimrende. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og detaljer. Vi kommer helt sikkert til at vælge dem igen, når der skal fuges til sommer. Kan varmt anbefales!

18. Februar 2025

Super service

Super service, super personlighed - ren fornøjelse hele vejen igennem og vil til hver en tid bruge Dansk Fugning igen.

Klar anbefaling herfra!

26. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Succes - igen, igen og igen

Det er 3. gang vi bruger Dansk Fugning. Vi fik dem anbefalet ved renovering af vores badeværelse. Brugte dem igen til det næste badeværelse og nu igen til bryggers og køkken. Flot, omhyggeligt og veludført arbejde. Grundigt forarbejde med at finde de rigtige farver. Kan varmt anbefales.

6. Dezember 2024

Flot og professionelt arbejde

Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, som vi har fået lavet af Dansk fugning. Vi blev mødt af en grundig og venlig håndværker, som i den grad kunne sit kram og udførte et rigtig flot stykke arbejde. Dansk fugning får min varmeste anbefaling.

12. November 2024

10 stjerner hvis muligt til Carsten

10 stjerner hvis muligt til Carsten!

God service skal man normalt lede længe efter. Dog er Dansk Fugning et af de steder, hvor service og ærlighed bliver prioriteret. Carsten har igennem hele forløbet ved skift af fuge i badeværelse og ved gulv, været ærlig med pris og alt hvad en fuge indebærer. Ydermere får man godt humør med i prisen.

Vi kan ikke anbefale Carsten og hans team nok.

Mange hilser fra Marcus og Caroline, som ved hvem der skal kontaktes når en ny fuge opgave byder sig!

15. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt og flot fugearbejde.

Vi har haft fornøjelsen af at Danskfugning hjalp os med at fuge vores køkken og bryggers.
Det blev rigtig pænt og står nu med lækker finish.
De lavede mere end aftalt uden det kostede mere.
Vil klart anbefale firmaet til andre.

9. September 2024

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg blev anbefalet Dansk Fugning og kan KUN give mine bedste anbefalinger videre! Service, håndværk og pris følges ad! Fik fuldrenoveret hus både inde og ude - Alt står helt skarpt! Også den fine service og gode humør 🤩 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30. März 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr