Uprofessionel håndtering af annulleret ordre. Vi annullerede en ordre og modtog bekræftelse på annulleringen. Alligevel blev beløbet trukket fra vores konto. Vi kontaktede kundeservice... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 20stk solcelle spots der kom indenfor 2 dage og endda leveret på en lørdag. Super service.
Modtager lamper der ikke er pakket i forsendelsesemballage. Tape og mærkat direkte på kassen, som ser hærget og slidt ud. Jeg skriver til dem, da det er en gave og den ser ikke præsentabel ud. Kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har flere gange handlet solcellelamper her og hver gang modtaget det ønskede i ordren. Denne gang gik det dog galt, og jeg fik ikke det antal solcellelamper, jeg havde bestilt, trods fuldt beløb var... Mehr ansehen
8900, Randers, Dänemark
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
jeg har haft solar lamper i min have i ca. 2 måneder nu, og der er intet at klage over. Lamperne kom pænt pakket og var lige til at sætte op. Efter 2 måneder står de stadig super flot og har ikke fejlet en eneste gang!
Jeg bestilte 20 stk varm lys og de giver simpelthen den hyggeligste stemning ude i min have! Kunne ikke være mere tilfreds, kan klart anbefales ☺️
Super fede produkter der holder godt! Er kæmpe fan af hvor nemme de er at bruge og hvor meget de kan give til min have! Har aldrig haft problemer med dem. 😁
Fantastik oplevelse hos Solar Haven. Jeg bestilte 20 lamper hos jer, de er super flotte og enormt praktiske :D
Har nu 2 gange sendt en bestilling, men intet hører jeg fra jer. Jeg venter stadig på den ordrebekræftelse i vil sende ☹️
😃 nu har jeg fået kontakt, så mon ikke problemet bliver løst
Så kom de bestilte varer, tak til kundeservice 👍

Antwort von solarhaven.dk
Jeg er meget tilfreds de lyser mega flot og kom efter to dage (bestilte 20 stk)

Antwort von solarhaven.dk
Svarer ikke på vores henvendelser 😪😪
Vi har fået 2 leveringer af på papiret de samme lamper med samme lysfarve
De lyser ikke ens så den ene levering er ihvertfald ikke korrekt ifølge bestillingen 😪😪😪
Har nu prøvet at skrive til jer over flere dage men i svarer ikke på mine henvendelser
TOTAL USERIØST - ØV ØV ØV
FEDT i svarer herinde efter flere måneder
Igen TOTAL USERIØST
Og NEJ - problemet er IKKE løst
Hvad er det dog for noget PJAT at skrive ?
I har leveret forkert og har ikke rettet fejlen som vi aftalte samtidig med at vi modtager mere eller mindre flabede mails fra jer
STOP venligst med at lade folk tro vi er tilfredse - det er BESTEMT ikke tilfældet

Antwort von solarhaven.dk
Har købt i alt 40 lamper hos Solarhaven.
1 blev ødelagt under fragt, men fik tilsendt en ny med det samme.
Sikke et flot lys de giver om natten, kan kun anbefales.

Antwort von solarhaven.dk
Varerne kom ikke på det tidspunkt der stod (2-3) dage men kom på 5 dagen.
Ellers ok service.
Vi har virkelig fået, den mest fantastiske service. Vi havde 3 lamper, der ikke virkede. Skrev til firmaet. Vupti, så var de byttet og endda flere end, dem der var itu. Vores allerbedste anbefalinger. Tusind tak
Modtog lamperne 3 dage efter bestilling og de lyser bare haven op så flot!
Kan klart anbefales
Har på anbefaling købt 20 stk varmt lys hos Solarhaven.
Lyser mere end forventet.
Jeg har for 8 dage siden bestilt 8 spots.
På hjemmesiden står 2-3 dages levering
Har sendt dem en mail med hvornår de kommer og svaret er
at hvis de ikke kommer i denne uge annullerer man ordren og jeg vil få mine penge refunderet ????
følg ordren kan ikke bruges...
Da jeg modtog spots fra Solarhaven var der et stk. som ikke virkede. Solarhaven sendt hurtigt en pakke med et nyt spot i.
Alt i alt et ok produkt der giver et fornuftigt lys. Men batteritiden er ikke det der bliver lovet.

Antwort von solarhaven.dk
Solarhaven har ikke helt styr på leveringen. Der loves, at man på ordrebekræftelsen kan følge sin ordre.
Det kan man ikke... der kommer aldrig flere oplysninger.
Nu venter jeg så blot på, at der kommer en faktura...
Mvh Helge

Antwort von solarhaven.dk
Købte 20 stk spots og har testet/haft dem monteret i 14 dage. Selv i høj solskin i mindst 10 timer, lyser spottene max 4 timer. For en gangs skyld var der regn det meste af dagen idag, men også sol, og de første spots gik ud efter 1 time, resten inden midnat. De er stort set ubrugelige når det først bliver efterår og vinter. Hold jer langt væk fra det bras. Til slut skal tilføjes at lysstyrken er latterlig lav..når de lyser.
UPDATE d. 6-11-2023
Ca. halvdelen virker ikke længere, er fyldt med fugt og lyser om muligt i kortere tid og svagere end nogensinde. Som sagt; hold jer langt væk fra det skrammel!

Antwort von solarhaven.dk
Rigtig fine lamper, lyser flot op ad husmuren her til forår.
Jeg modtog mine lamper i forgårs, lyser haven op hele aftenen/natten :)
Tak til kundeservice.
Super god kundeservice!
Jeg bestilte 20 stk med varmt lys, og jeg er super glad for dem. Jeg bestilte mandag, og de kom allerede torsdag. Super godt!
Jeg har købt og testet 20 solcellespots fra Solarhaven.
Produktet er absolut uegnet til brug under danske solforhold.
Lamperne lyser max 15 minutter på denne tid af året og lysstyrken er helt grinagtigt.
Henvender man sig til til Solarhaven er standardbemærkningen at der må være en fejl på lamperne. Hvad er sandsynligheden for at der er fejl på samtlige 20 lamper jeg har købt?
Ligeledes sletter Solarhaven alle negative kommentarer på deres Facebookside. Man bemærker at alle positive kommentarer står tilbage og er dateret tilbage til de solrige måneder.
At man har så lidt moral og fortsætter med at sælge et produkt man udemærket ved er ubrugeligt forstår jeg ikke.
Jeg tror ikke den bliver ved med at gå!

Antwort von solarhaven.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.