Smooved Bewertungen 114

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben erg ontevreden over de dienst die smooved aanbiedt. Ik geef meermaals aan om een energiecontract te willen afsluiten bij Luminus en de enige offertes die aangeboden worden zijn van Engie. Ook t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verhuizen uit Nederland naar België was enorm stressvol en we waren enorm blij om via een vriend te horen over Smooved. Het feit dat ze voor ons konden uitzoeken welke abonnementen voor energie, mobie... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smooved blijkt totaal onbekwaam om zelfs een eenvoudige energieoverdracht correct uit te voeren. Een maand na de verhuis is dit nog steeds niet in orde. Dit is onaanvaardbaar voor een dienst die bewee... Mehr ansehen

1. Immobilienmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Smooved offers a free, online one-stop-shop to optimize all your moving administration in one go - through smart comparison modules for energy, telecom, insurance, moving equipment etc. It's 100% free for the mover. An essential part of our product is focused on real estate brokers: through a co-branded interface, brokers can boost customer satisfaction and extend their reach in the months after the transaction.

3.3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Un exemple de service B2B !

En tant que gérant d'une agence immobilière, je me fais accompagner par Smooved pour tous les transferts d'énergies de mes clients et honnêtement le service est 5 étoiles.

La réactivité et l'efficacité de Giovanna et Manon n'ont d'égale que leur sympathie.

Le chatbox est un outil indispensable en 2021 qu'elles utilisent parfaitement pour répondre à mes (trop) nombreuses questions.

L'UX de la plateforme est optimale.

Une prestation qui, en plus d'être gratuite (Et même lucrative !!!), n'est pas qualifiable par un autre terme que parfaite.

Un exemple de service B2B !

15. Juli 2021

Bonjour Maximilien,
Merci pour vos gentils mots. Ca nous fait vraiment plaisir que vous aimez travailler avec nous. Nous sommes toujours ravis de recevoir des dossier de Brick Immo et la collaboration avec vous se passe à merveille.
Giovanna

Top!

De medewerkers van Smooved zijn altijd zeer behulpzaam en volgen alles zorgvuldig op totdat iets definitief & correct geregeld is. Bij dringende vragen ontvangen we altijd snel een reactie. De service is top!

24. Juni 2021

Antwort von Smooved

Hartelijk dank voor de fijne review! Snel en efficiënt, zo proberen we steeds te handelen 🚀😇!

Vlekkeloos

Manon van Smooved hielp bij de overdracht van EGW en de internetprovider. Alles verliep vlekkeloos, digitaal en efficiënt.
Het was aangenaam om deze administratieve taken uit handen te geven en zelf te focussen op de verhuis. Dankzij een vlotte en duidelijke communicatie, had ik op een week tijd de beste voorstellen en was alles afgehandeld. Ik ben zeer tevreden!

16. Juni 2021

Antwort von Smooved

Dankuwel Alexander voor de leuke woorden! Digitaal, efficiënt aangevuld met expertise van toppers (zoals Manon) daar streven we bij Smooved naar 😉!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chatfunctie werkt bijzonder goed.

Ik heb via de chatfunctie op enkele minuten tijd een complexe situatie met meerdere tellers vlot kunnen omzetten in een nieuw contract. Dit is een grote meerwaarde! Bedankt hiervoor.

8. Juni 2021

Antwort von Smooved

Dag Michael, Snel antwoorden op de chat vinden we bij Smooved heel erg belangrijk. Bedankt voor de fijne review en hopelijk tot later 😊.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Giovanna took care of some of my…

Giovanna took care of some of my administrative jobs regarding my move. I am satisfied with her helps and I recommend smooved for others who want to easily move their address.

7. Juni 2021

Antwort von Smooved

Hi Sajad, Many thanks for your kind words. We would also recommend you as a mover! Kind regards Giovanna! 😇

Très bon service

Très bon service, c'est très pratique lors d'un déménagement, et nous avons obtenu des réponses rapidement à nos questions à chaque fois. Avec en plus un contact agréable. A recommander !

12. Mai 2021

Antwort von Smooved

Merci beaucoup pour votre gentil commentaire. Nous essayons d'être les plus réactifs possible. A bientôt! 😇

Wij werden geholpen door Giovanna

Wij werden geholpen door Giovanna.
Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de reactiesnelheid van smooved.

10. Mai 2021

Antwort von Smooved

Hartelijk bedankt voor de lovende woorden Kitana! Leuk dat onze klantvriendelijkheid en reactiesnelheid geapprecieerd werden. We zullen Giovanna gepast in de bloemetjes zetten! 🎉🌼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn dat ik tot in de late uren nog met…

Fijn dat ik tot in de late uren nog met mijn vragen terecht kon bij Manon ☺️ Ze heeft ook alles goed uitgelegd en reageerde super snel! Erg handig wanneer je zoveel zorgen hebt bij een verhuis!

7. Mai 2021

Antwort von Smooved

Dankuwel voor de leuke review Nathalie! Snel reageren = verhuisstress reduceren (dat beseffen we al te goed en het rijmt zelfs). 😁

Very helpful

Very helpful staff, whatever you need answered they are quick to answer and contact whoever. Very happy with this service.

7. Mai 2021

Antwort von Smooved

Many thanks for you kind words Malik! Very happy to hear you appreciated our helpfulness and responsiveness. We hope you enjoy your new place! 😇

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne service van Smooved!

Hele fijne service van Smooved!
Geholpen door Manon, die enorm klantvriendelijk is. Tarieven helder en overzichtelijk. Verhuizen van Nederland naar België dus sommige dingen zijn net even anders, maar we kregen snel antwoord op vragen. Bedankt!

6. Mai 2021

Antwort von Smooved

Bedankt voor de toffe review Gonny! Manon verbaast ons ook nog iedere dag met haar waanzinnige energiekennis 😉. Heel veel plezier in België!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Un déménagement simple et sans souci

Excellent service de la part de Smooved! Grâce à Giovanna, je n'ai eu à m'occuper de rien pour mon déménagement. Elle a arrangé tous les transferts de telecoms, gaz, électricité etc de la manière la plus simple pour moi. Elle m'a même rappelé de manière proactive les actions que je devais prendre pour que je n'oublie rien. Top service!

5. Mai 2021

Antwort von Smooved

Merci Elena pour ce chouette retour! Notre moto avant tout, vous simplifier la vie, c'est chose faite! 🦸‍♀️

Vlot en voordelig

Super vlotte samenwerking! Manon kon een duidelijk antwoord bieden op mijn vragen en me de meest voordelige oplossing aanbieden.

29. April 2021

Antwort von Smooved

Dankjewel Thomas voor de fijne review! We zullen Manon gepast in de 🌺🌻 🌹zetten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle respons, goede opvolging & interessante tarieven.

Goede uitleg gekregen van Manon. Door onze ingewikkelde situatie (verhuis van zonnepanelen) was het leuk om hier wat hulp bij te krijgen. Snelle respons, goede opvolging en interessante tarieven.

28. April 2021

Antwort von Smooved

Hartelijk bedankt Birgit! Fijne woorden die ons en Manon erg veel plezier doen. Veel succes met de verhuis! 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en duidelijk advies!

Heel handig dat we alles konden regelen via Smooved! Heel vlotte samenwerking en altijd snel advies bij vragen.

22. April 2021

Antwort von Smooved

Bedankt Helena! Snelheid en beschikbaarheid vinden we bij Smooved erg belangrijk. Leuk om te lezen dat je dit op prijs hebt gesteld. 🚀

Top service!

Via kennissen werd mij Smooved aangeraden bij mijn verhuis. Achteraf geen moment spijt van gehad. Zeer duidelijke website, overzichtelijke prijsvergelijkingen en zeer goede service. Zou het zo opnieuw doen!

22. April 2021

Antwort von Smooved

Bedankt Vincent voor de fijne review! Wij kijken alvast uit naar jouw volgende verhuis 💪!

Op 10min alles geregeld

Onlangs verhuisd met Smooved. Heel tevreden!! Straf dat dit gratis is eigenlijk. Elektriciteit, telecom en verzekering heel snel geregeld en duidelijk overzicht van tarieven. Eens kijken en vergelijken kost ook maar een minuutje tijd. Vriendelijke kerel van Smooved (Ilias? Injas?) belde nog es om te checken of alles naar wens verliep. Nadien goeie opvolging bij Eneco en bij Telenet. Op tien minuten werk voor mezelf was alles geregeld

21. April 2021

Antwort von Smooved

Bedankt Felix! We laten deze lovende woorden ook zeker aan Ignace lezen. Hij zal hier ongetwijfeld blij mee zijn. Always happy to help! 🦸‍♂️

Handig en snel

Vlotte service, heel gemakkelijk en overzichtelijk. Een top team achter de schermen om vragen en problemen op te lossen!

20. April 2021

Bedankt voor de fijne complimenten Evelien! Always happy to help! 🦸‍♀️🦸‍♀️

Great Service

Definitely recommend working with them. They are very competent and measure no effort to ensure the client is happy, they are also very fast which is always a plus.

19. April 2021

Antwort von Smooved

A big thank you for your kind words Erich! If you are happy, we are happy too! 😇

Eenvoudig optimaliseren!

Fantastische gebruikservaring met Smooved.be, erg verrast hoe eenvoudig ik mijn opties in kaart kon brengen en in enkele klikken mijn huidige situatie wist te optimaliseren!

17. April 2021

Antwort von Smooved

Dikke merci voor de fijne review Niels! Steeds happy to help 😇!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr