Smooved Bewertungen 114

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben erg ontevreden over de dienst die smooved aanbiedt. Ik geef meermaals aan om een energiecontract te willen afsluiten bij Luminus en de enige offertes die aangeboden worden zijn van Engie. Ook t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verhuizen uit Nederland naar België was enorm stressvol en we waren enorm blij om via een vriend te horen over Smooved. Het feit dat ze voor ons konden uitzoeken welke abonnementen voor energie, mobie... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smooved blijkt totaal onbekwaam om zelfs een eenvoudige energieoverdracht correct uit te voeren. Een maand na de verhuis is dit nog steeds niet in orde. Dit is onaanvaardbaar voor een dienst die bewee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs verhuisd met Smooved. Heel tevreden!! Straf dat dit gratis is eigenlijk. Elektriciteit, telecom en verzekering heel snel geregeld en duidelijk overzicht van tarieven. Eens kijken en vergelijke... Mehr ansehen

1. Immobilienmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Smooved offers a free, online one-stop-shop to optimize all your moving administration in one go - through smart comparison modules for energy, telecom, insurance, moving equipment etc. It's 100% free for the mover. An essential part of our product is focused on real estate brokers: through a co-branded interface, brokers can boost customer satisfaction and extend their reach in the months after the transaction.

3.3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Ideale partner!

Wij werken nu al enige tijd samen met Smooved als partner om onze vastgoedklanten te helpen met hun energiecontracten, telecom, etc. Altijd super snel antwoord via de chatbox en zeer behulpzaam! Nog een extra ster voor Manon van Charlotte ;)

21. Januar 2022

Antwort von Smooved

Met enige vertraging een dikke meric voor jouw leuke review en de extra ster 😉

Excellent service

Excellent service. Ils sont très réactifs et à l'écoute. Je recommande à 100%.

5. Dezember 2021

Merci beaucoup pour votre retour ! 😄

Smooved: 5 sterren!!

Ik ben heel goed verzorgd door de Smooved-agent, ze heeft mijn twijfels over de beste energiedienst die het beste bij mij past, geduldig opgelost. echt een hele goede service 5 sterren!!

28. November 2021

Antwort von Smooved

Bedankt voor jouw 5 mooie sterren Nestor! Hier doen we het elke dag voor, klanten gelukkig maken 😇

Helder!

Helder, duidelijk, vriendelijk en snel.
Ik ben goed geholpen!
Aanrader!

23. November 2021

Antwort von Smooved

Bedankt voor deze super review Esther! Heel blij dat we van dienst konden zijn 😊

Fantastische service

Vlotte communicatie, zeer goede opvolging en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom, Smooved biedt je een fantastische service!

22. November 2021

Bedankt voor deze fantastische review Loes! 🙌

zeer goede service

zeer goede service; snelle en duidelijke communicatie. Sterke aanrader om op hun beroep te doen

21. November 2021

Bedankt voor jouw lovende woorden Brecht! Dat doet ons ontzettend plezier! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd een top ervaring met deze firma

Altijd een top ervaring met deze firma. Ik heb dagelijks contact met hun, vooral Manon staat elke keer klaar voor mij. Als er iets moet gebeuren, krijgt zij het voor elkaar. Dank u Manon! :-)

4. November 2021

Antwort von Smooved

Graag gedaan Ilona! Manon is inderdaad een ultieme "fixer" voor alle overnames 😉

Prettig gesprek mat Valerie

Hartelijk dank Valerie voor zeer duidelijk uitleg en zeer vriendelijke service. Dat je alles voor mij gaat regelen vind ik het erg makkelijk. Je krijgt van mij een dikke 10, absoluut. Ga zo door.

31. Oktober 2021

Antwort von Smooved

Hartelijk bedankt voor jouw lieve woorden, Valerie is inderdaad ééntje uit de 1000! 😇

Great Valerie

Dear,
I just want to write shortly about one of your employees-Valerie
Valerie seems to be professional, reacts quickly to the problem which has to be solved, besides she is very friendly, customers focused
You should have more in your team as Valerie

Regards
Monika

26. Oktober 2021

Hi Monica,
Many thanks for your kind words!
Happy to read Valerie was of great help.
We do agree, Valerie is pretty awesome 😊!

Uitstekende en vlotte service

Uitstekende en vlotte service, zeker een aanrader!

14. Oktober 2021

Bedankt voor de fijne review Kris! Altijd blij als we kunnen helpen 😇

Super

Super, merci Manon. Cela donne envie de racheter un autre appartement car les démarches me pèsent généralement :)

7. Oktober 2021

Bonjour François,
C'était avec plaisir.
Si jamais effectivement vous racheter un autre appartement, pensez à nous et nous serons ravis de vous aider à nouveau.
Manon

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coup de main très appréciable dans une…

Coup de main très appréciable dans une période stressante ! J'ai reçu directement des réponses claires par mail à mes questions puis d'autres précisions encore par téléphone. Un tout grand merci!

5. Oktober 2021

C'était avec plaisir.
Nous sommes content d'avoir pû réduire le stress.
À la prochaine!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Merci à Giovanna pour ses conseils et…

Merci à Giovanna pour ses conseils et sa compétence dans l'aide apporté à l'aménagement de notre appartement à Ostende. Et merci à elle de s'être exprimée en Français !
Nous sommes très satisfaits !
Richard Goldstein

30. September 2021

Bonjour Richard,
Aucun soucis! Nous sommes contents d'avoir pu vous aider.
Passez de bons moments à Ostende!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vlot verder geholpen

Vlot verder geholpen, duidelijk en professioneel!

29. September 2021

Antwort von Smooved

Fijn om te lezen dat alles vlot verlopen is. Bedankt voor de mooie review! 😇

Un service de qualité

Lors d'un déménagement, on a beaucoup de choses en tête. Grâce à Smooved j'ai pu déménager l'esprit léger 👍🏼

2. September 2021

Bonjour Aurélie,
Merci pour vos gentils mots.
Smooved est toujours prêt à vous aider pendant ces moments importants.

Mooved lost problemen op

Er stelden zich, los van het optreden van Smooved, behoorlijk wat complexe problemen bij de overname van eigenaars die in het buitenland wonen en niets afwisten van hun energie-administratie. Manon van Smooved heeft met veel geduld meegewerkt om uiteindelijk alles op te lossen. Haar bereikbaarheid en haar beschikbaarheid, evenals haar praktische vriendelijkheid zijn van een erg hoog professioneel niveau. Aanbevelenswaardig.

5. August 2021

Antwort von Smooved

Bedankt voor de mooie woorden Rudy! Doet ons en Manon erg veel plezier!

top service

Zeer persoonlijke behandeling.
Helpen je met veel aspecten waar de dagdagelijkse mens niet mee in contact komt.
Snelle afhandeling van problemen.
Bedankt 'Manon' en 'Giovanna' !

2. August 2021

Dag Lennert,
Blij dat we jou goed hebben kunnen helpen.
Groetjes,
Manon en Giovanna 🦸🏻‍♀️🦸🏻‍♀️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr