Smilrejser Bewertungen 608

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god rejse: På opdagelse i Portugal. Fine hoteller og dygtig guide. Gruppe på 19 personer er meget passende. Større grupper dur ikke i forhold til at høre guiden. Lille gruppe giver gode mulig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie “Amalfi a la carte”. Vi boede i byen Maiori som ligger lige ud til vandet. Naturen i hele området er ubeskrivelig smukt - meget bjergrigt. Vi havde køb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk tur til Portugal 🇵🇹. Med en meget kompetent rejseleder , fik smagt rigtig mange forskellige vine. Fik også en masse historier om landet. Kan kun anbefale denne tur.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg havde en dejlig tur til Peloponnes med smil rejser. Alt fungerede, fin guide, gode hoteller , super søde mennesker. Udflugter gode, men lidt for lange busture og lidt for lidt vandring. Vil klart... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter
  2. Reiseveranstalter

Vom Unternehmen geschrieben

Smilrejser tilbyder kulturelle grupperejser, der gør indtryk. Vores DNA er rejser med personlighed. Det er et mix af de rigtige oplevelser, det gode rejseselskab, den autentiske stemning og de gode historier. Hos Smilrejser kender vi vores destinationer umådeligt godt, og vi er specialister i at tilrettelægge rejsen, så du både kommer ned ad hovedgaden og ind ad de rigtige sidegader. Du kan mærke vores passion og personlighed allerede ved første kontakt. Vores dansktalende rejseledere er passionerede og formidler indlevende med høj faglighed og godt humør. De fortæller de gode historier, som du ikke kan læse i guidebøgerne. Hos Smilrejser får du rejser med kultur og personlighed. Vi slår gerne vejen forbi destinationens mest kendte seværdigheder – men for os er kultur også mødet med lokalbefolkningen. Det er vinsmagningen hos den lokale vinbonde. Det er det rustikke måltid på det lille, familieejede landbrug. Det er de handlende på det lokale marked. Det er børnenes latter på legepladsen. Det er mødet med hverdagen. Dét er rejser, der gør indtryk. Smilrejser tilbyder spændende rundrejser, klassiske kulturrejser, krydstogter, flodkrydstogter, storbyrejser, langtidsferier, operarejser, gastronomiske rejser, haverejser, vandreferier og meget andet.

4.8

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Programmet var fint bortset fra at…

Programmet var fint bortset fra at skibet lå (u)nødigt langt fra Amsterdam centrum. Der var pladser i centrum.
Anja var er en meget dygtig rejseleder som vi godt vil rejse med en anden gang.
Engelsk niveauet af vores tjener var næsten ikke eksisterende.
All inclusive rødvinen var for ringe. Hvid og rose ok.
Vi fløj med KLM hvor ruten var blevet ændret til Frankfurt-schipol—CPH i stedet for direkte frankfurt-CPH. Der var ledige pladser. I stedet blev vi forsinkede og bagagen kom ikke med for nogen i selskabet. Lyder som om profitoptimering uden hensyn til kunderne fra kultur rejsers side .
Mvh
Karen og Kim

21. Juni 2025

Antwort von Smilrejser

Kære Karen og Kim, tusind tak for brugbar feedback med punkter at tage til efterretning. Mange hilsner Anja og May

Veltilrettelagt tur.

Veltilrettelagt tur.
Dygtig rejseleder

24. Juni 2025

Antwort von Smilrejser

Hej Bente, tusind tak for denne flotte tilbagemelding fra din Flodkrydstogt på Rhinen. Den glæder. Mange hilsner Anja og Anette.

Flodkrydstogt

Skønneste rejse med Kultur Rejser. Vi var på dejlig flodkrydstogt på Rhinen med Anja som rejseleder. Hun er fantastisk god,meget vidende, og usædvanlig omsorgsfuld for gæsterne, og udviser stort arrangement samt involverer sig gerne i gæsternes færden.
MVH Ruth & John Andersen, Tåstrup.

13. Juni 2025

Antwort von Smilrejser

Kære Rikke, det er en stor glæde for os at modtage din flotte anmeldelse. Tak for det! Mange hilsner Anja og Anette

Der var styr på alt ☺️

Der var styr på alt ☺️
Alt timet, veltilrettelagt og alle ture gennemført af yderst kompetente guider.
Som bonus var der ofte mulighed for ekstra oplevelser med den faste guide, som ikke var annonceret i programmet.
Dejligt hotel med god beliggenhed. Ikke sidste gang jeg rejser med dem.

13. Juni 2025

Antwort von Smilrejser

Hej Helle, tak for dejlig tilbagemelding fra Vidunderlige Amalfi. De bedste hilsner May

Natur og rejseleder

Naturen - Flot program og en fantastisk rejseleder

11. Juni 2025

Antwort von Smilrejser

Kære Anna, tak for stjernerne ovenpå din rejse til Charmerende Cinque Terre. De bedste hilsner Mette

8 dages Super rejse :)

Rejsen levede 100% op til navnet “Vidunderlige Toscana”. Super guide(r). Vi besøgte dejlige og skønne spændende byer. Dejligt hotel Biondi i Montecacini Terme. Udsøgt service og betjening.
Kan Helt sikkert anbefales.

28. Mai 2025

Hej Erik, hvilken herlig tilbagemelding. Tusind tak. Mange hilsner Mette

Det var en herlig tur

Det var en herlig tur, vejret var osse godt.

7. Juni 2025

Antwort von Smilrejser

Kære Peter, Tusind tak for dejlig tilbagemelding fra Vesuvs Arkæologiske Skygge. De bedste hilsner Karina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk rejse med kompente guider

Fantastisk rejse med kompente guider, som på bedste vis berettede om kunst, madkultur og vine. Skønne veltilrettelagte udflugter og mulighed for selv at tilrettelægge ture. Gode hotelophold.

7. Juni 2025

Antwort von Smilrejser

Kære Helga, hvor er vi glade for at Vidunderlige Toscana var en fantastisk oplevelse. Tusind tak for din flotte anmeldelse, de bedste hilsner May

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er lige kommet hjem efter en…

Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk arkæologisk tur til Napoli området, turen var spækket med oplevelser og vores guide var uovertruffen, hun var en videntank uden lige. Det var vores første tur med Kulturrejser, men ikke den sidste.

24. Mai 2025

Antwort von Smilrejser

Kære Poul Erik, Tusind tak for flot tilbagemelding fra Vesuvs arkæologiske skygge, på gensyn. De bedste hilsner Karina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spændende tur til vores udsatte NATOallierede

Vi griner af udlændinge, som tror, at Danmark er hovedstaden i Sverige. Men hvor mange danskere kan lige placere Riga, Vilnius og Tallinn korrekt i de tre baltiske lande.
Vi har lige været på en vel planlagt rundtur til de tre baltiske hovedstæder i tre meget forskellige lande. Det giver indsigt og turen kan absolut anbefales.

3. Juni 2025

Antwort von Smilrejser

Hej Vibeke, tak for din flotte og muntre tilbagemelding som glæder os meget. Det er helt i vores ånd. At rejse er også at udvide egne horisonter. Mange hilsner Karina

Skønne Apulien

Er lige kommet hjem fra Apulien. Alt var godt og Luisa er en fantastisk rejseleder

30. Mai 2025

Antwort von Smilrejser

5 stjerner for Et Syditaliensk Eventyr! Pragtfuldt, tusind tak. De bedste hilsner Luisa og Nikolaj

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var godt planlagt og de fleksible…

Det var godt planlagt og de fleksible muligheder i A la Carte løsningen var helt perfekt til os.

30. Mai 2025

Antwort von Smilrejser

Hej Jan, tusind tak! Det glæder os at Amalfi a la Carte var en god oplevelse. Mange hilsner Laura

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smuk tur og dygtig rejseleder

Vi var i vidunderlige Norditalien, og det var en fin tur, men lidt for megen madkultur og lidt for lidt klassisk kultur for vor smag.

27. Mai 2025

Hej Michael, tak for din vigtige feedback! Mange hilsner Nikolaj

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spændende oplevelser med kyndig og…

Spændende oplevelser med kyndig og meget venlig rejseleder.
Med undtagelse af ét kortvarigt ophold på overnatningssted var hotellerne rigtig gode.

11. Mai 2025

Antwort von Smilrejser

Hej Maarit, tusind tak for de flotte stjerner. Det glæder os at Fra Bilbao til Toulouse var en god oplevelse. Mange hilsner Nikolaj

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Largo d’Orta i “Vidunderlige Norditalien” er et af de smukkeste steder jeg har besøgt.

Er netop kommet hjem efter 7 oplevelsesrige dage i “Vidunderlige Norditalien” med udgangspunkt fra Lago d’Orta og hotel Bussola. Orta Søen og den lille, pittoreske by Orta er et af de smukkeste steder, jeg har besøgt, og hotellet er et genialt valg med udsigt til søen og den maleriske ø San Guilio. Hele programmet for turen var veltilrettelagt af den danske arrangør og guide, der øste ud af sin righoldige viden om Italien. Jeg kom beriget - og mæt - hjem.

24. Mai 2025

Antwort von Smilrejser

Kære Frantz. En stor tak for den flotte feedback fra Norditalien. Mange hilsner Karina

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr