Smarttbatt Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Vom Unternehmen geschrieben

SmarttBatt helpt particulieren en bedrijven met slimme energieoplossingen zoals complete accusystemen, thuisbatterijen, energiebeheer, laadpalen, zonnepanelen en maatwerk gecombineerd met jarenlange expertise.

Akzeptabel

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SmarttBatt voor een perfect energie systeem

Na een traject van ruim 100 e-mails, vele vragen, technische discussies en soms kritische gesprekken kan ik maar één conclusie trekken: SmarttBatt levert werk van uitzonderlijk hoog niveau.
Ik ben niet iemand die zomaar iets koopt. Net zoals eerder bij de keuze van banden voor mijn auto heb ik ook hier iedere technische keuze, berekening, component en oplossing tot in detail bevraagd. Alles werd geduldig, professioneel en inhoudelijk sterk beantwoord. Eén keer ben ik misschien zelf iets te ver gegaan in mijn enthousiasme, maar ook dat werd snel en professioneel opgelost. Hun kant van het verhaal kwam op tafel, excuses van mijn kant, hand geschud en weer verder. Precies zoals professionals met elkaar omgaan.
Wat mij het meest is opgevallen, is dat bij SmarttBatt iedereen dezelfde instelling lijkt te hebben: iets goeds willen neerzetten. Dat zie je terug bij sales, de technische ondersteuning op afstand, de werkvoorbereiding, de installateurs en uiteindelijk in het eindresultaat.
En dat eindresultaat mag er zijn.
Veel bedrijven verkopen een batterij die “even” aan de meterkast wordt gekoppeld. SmarttBatt verkoopt geen batterij. SmarttBatt levert een compleet energiesysteem waarbij alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Van ontwerp tot installatie, van monitoring tot toekomstige uitbreidbaarheid. Het geheel straalt kwaliteit, kennis en vakmanschap uit.
Mijn installatie draait inmiddels en ik ben er bijzonder tevreden over. De gebruikte componenten zijn van hoge kwaliteit, de installatie is netjes uitgevoerd en de werking is precies zoals vooraf besproken.
In een markt waar mooie verkooppraatjes vaak belangrijker lijken dan technische kennis, is SmarttBatt voor mij een positieve uitzondering. Deskundig, transparant, professioneel en bovenal gericht op kwaliteit.
Mijn oordeel is simpel:
Zeldzaam goed.
Als ik een predicaat mocht uitdelen, dan zou SmarttBatt wat mij betreft in aanmerking komen voor: beste kennis, beste advies, beste installatie en beste totaaloplossing op het gebied van thuisbatterijen en energiebeheer.
Een absolute aanrader.

23. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Smarttbatt-Logo

Antwort von Smarttbatt

Dag Bert,

Wat een fantastische review om te mogen ontvangen. Hier worden we echt even stil van.

Juist omdat u zo kritisch, betrokken en inhoudelijk sterk in het traject stond, betekent deze waardering extra veel voor ons. Bij SmarttBatt willen we niet zomaar “een batterij plaatsen”, maar een compleet energiesysteem neerzetten dat klopt: technisch, praktisch en toekomstgericht.

Het is mooi om te lezen dat onze manier van werken precies zo is overgekomen: meedenken, uitleggen, eerlijk blijven, kwaliteit leveren en samen tot de beste oplossing komen.

Namens het hele team: enorm bedankt voor het vertrouwen, de scherpe vragen, de fijne samenwerking en deze prachtige woorden. We zijn trots dat we dit systeem voor u mochten realiseren en blijven ook na de installatie graag betrokken om alles goed te laten werken en verder te optimaliseren waar nodig.

Nogmaals dank. Dit is precies waar we het voor doen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr