Unternehmen hat geantwortet
Beställde varor för 1514 SEK hos El Cravatte som samarbetar med både slipsahop.dk och slipsshop.se Varor för 1000 kr fattades. Firman tar inget ansvar och återbetalar inte. När jag vill lämna omdöme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Slipsshop.dk | Manchetknappershop.dk | Butterfliesshop.dk | Bukseselershop.dk | Boxershortsshop.dk
De Scheysloot 4 - 6, 2201 GN, Noordwijk, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg var meget nervøs for at bestille her efter at have set anmeldelserne, der både omhandler forkerte varer og lang leveringstid. Heldigvis har jeg fået den rigtige vare og efter blot tre hverdage, så jeg er meget tilfreds. Kundeservice var også hurtig til at svare, da jeg havde skrevet min adresse forkert. Jeg valgte at betale lidt ekstra for at undgå brevlevering, og det vil jeg klart anbefale, da brevlevering næsten altid bliver forsinket og kan ikke trackes. Ville godt turde handle her igen.

Antwort von Slipsshop.dk
Efter lidt skriveri kom varen og kvalitet som forventet.

Antwort von Slipsshop.dk
Overholder ikke leveringstid. Har stadig ikke fået mit slips. Har bekræftet min adresse i mail til dem. De undskylder bare med henvisning til at det kan ske en gang imellem. Stor mistanke til at dette hollandske firma bare er ét i rækken af hjemmesider, der sælger Kina varer fra Temu eller andet lignende sted til en højere pris. Eneste anbefaling jeg kan give herfra er undlad at købe hos dem.

Antwort von Slipsshop.dk
Har modtaget min vare og den lever ikke op til mine forventninger - fair nok, det er mit problem.
Da jeg så vil i kontakt med kundeservice er det engelsk... De siger fjern dit navn og oplysninger fra pakken og smid den i en postkasse, så er det "free of charge".
Jeg spørger posthuset og de er rimelig klare " det er bare deres måde at slippe for fragten på".
Så det er så 170 ud af vinduet for mit vedkommende, vil ikke anbefale nogen at benytte denne side.

Antwort von Slipsshop.dk
De var meget hjælpsomme med at få byttet varer til den rigtige farve da den bestilte farve ikke passede alligevel. Lidt misvisende at de er baseret i Holland, men deres service er god og de leverer inden for de beskrevne tider.
Pessima esperienza. Customer service inesistente. Tempi biblici di consegna, spedizione tramite poste senza tracking number. Una vergogna. Sollecitati in tante occasioni, non sono in grado di gestire le problematiche. Ordinato a marzo, domani 16/04 ho la cerimonia per cui ho ordinato cravatta + fazzoletto e ci andrò senza il mio acquisto. Qualità bassa, 28€ per cravatta e fazzoletto. Prima ed ultima volta, non ordinerò mai più e non consiglio a nessuno di ordinare.

Antwort von Slipsshop.dk
Jeg har købt et lille tørklæde hos slipsshop. Det har fin farve og hurtig levering.
Det er købt som værende silke og det er det ikke. Så vil jeg mene prisen er for høj.

Antwort von Slipsshop.dk
Varor för 1000 kr fattades. Firman tar inget ansvar och återbetalar inte. När jag vill lämna omdöme går det int på anvisad plats. Därför anmäler jag mitt missnöje här. Kontaktperson har varit Denis van Egmond. Han finns på haengshop i Holland.

Antwort von Slipsshop.dk
Beställde en slips och direktbetalade, nån dag efter hade jag fått retur på pengarna men ingen information om varför? Jag kontaktar dom varav dom nekar till att de fått betalt över huvudtaget. Jag svarar på deras mejl och skickar en bild på överföringen men dom slutar att svara mig och vägrar förklara hur detta har gått till!

Antwort von Slipsshop.dk
Jeg havde læst alle de dårlige anmeldelser herinde, så jeg valgte at bestille 5 måneder før jeg skal bruge det. Men alle tingene blev sendt samme dag, og kom et par dage efter.
Det hele er super flot, svarer til produktbillederne, og virker til at være af god kvalitet.

Antwort von Slipsshop.dk
Slipsshop ser dansk ud og jeg var meget usikker på om det var snyd. Levering er ligt lang men ventetiden værd. SUPER KVALITET. Jeg er meget tilfreds, ikke side gang jeg køber 6 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Jeg er ikke betale eller noget andet. Er en helt almindelig dansker som bor i Aalborg 😊

Antwort von Slipsshop.dk
Har tre dragningar på mitt konto och inte beställt något. Två stycken 26 januari och en 27 januari

Antwort von Slipsshop.dk
Jeg bestilte en vare. Leveringen var meget længere undervejs end først anvist, hvorfor jeg først modtog det efter, at jeg skulle bruge det (slips til et bryllup).
Kontaktede dem om retur. De svarede med returneringsmetode, men har siden ikke hørt noget eller fået penge. De svarer ligeledes ikke længere. Har dokumentation for at jeg afsender produktet.
Handel hos dem frarådes.
EDIT: Virksomheden skriver i et svar her, at der ingen retur- eller fakturaoplysninger var vedlagt min returnering, hvorfor de hentyder at fejlen er selvforskyldt.
Pakken har aldrig været åben, da den ankom alt for sent i forhold til eventet det skulle bruges til. Den er derfor returneret uåbnet i original indpakning. Så manglende fakturaindhold er fra deres side. Selve returneringen og aftale herom er også sket gennem skriftlig kontakt og på den måde, de selv vejledte om. Dette dokumenteret. Derfor virker svaret herunder som et forsøg på at forskyde ansvaret på det offentlige forum.
Efter returneringen har jeg kontaktet dem flere gange uden svar i ønsket om mine penge, men først da jeg skrev denne anmeldelse, skete der noget. Til trods for at handlen skete i august.
Har nu fået besked om at min returnering er behandlet og penge på vej.
Dog fastholder jeg min anmeldelse og dårlige oplevelse med handlen..

Antwort von Slipsshop.dk
Comme bien d'autres clients, le colis n'est toujours pas arrivé malgré un mail au service client, juste bon à vous répondre "on est désolé"
En attendant, ma tenue pour ma cérémonie sera incomplète... (et j'attends de voir la qualité du produit si ma commande arrive un jour)

Antwort von Slipsshop.dk
My order didn't arrive at all, not even 1month after the expected date (06/10/2023) and they won't give me a refund.
This site doesn't offer ANY way to track your shipment, just the fact that they have "sent it to you", so they'll claim that the order was sent but you'll have no way to track it.
Such a scam

Antwort von Slipsshop.dk
A seguito dei vari e positivi chiarimenti direttamente con "E.L. Cravatte" e loro successivo impegno a cambiarmi la cravatta difettata, confermo che in data odierna, 17 agosto 2023, mi è arrivata la stessa sostitutiva.
Identico modello e colore, seta/lino, in condizioni perfette che potrò usare a breve per un evento importante.
Alla luce di quanto esposto posso rivalutare il rapporto con loro, esprimendomi positivamente per la loro professionalità e correttezza.
Delivery time was twice as long as they claimed, the package came too late so I don't need it anymore.

Antwort von Slipsshop.dk
Väljer betala med klarna.
Får ett Mail:
”Din order har inte skickats för att vi inte har fått in betalningen. Vänligen överför pengarna här!”
Vilken skum säljare.

Antwort von Slipsshop.dk
Jeg modtog min ordre hvor det ene par seler var de forkerte. Jeg får anvist hvordan jeg skal sende pakken retur, så jeg ikke skal betale fragt. Jeg følger denne anvisning, som de også selv har set er gjort korrekt. Nogle dage efter får jeg så en regning fra postnord, da der alligevel var fragt på.
Jeg skriver med kundeservice, som fortæller at de selvfølgelig betaler regningen(fragten). De vil gerne at jeg lægger ud for fragten, hvilket jeg fortæller dem at jeg ikke vil, at de selv skal betale den ved postnord, som de godtager.
Jeg får efterfølgende 2 nye opkrævninger fra postnord og den ene med et rykkergebyr. Jeg tager igen fat i kundeservice, som nu ikke vil betale direkte til postnord.
Pt skylder de postnord 252 kr
Jeg sendte pakken retur i november/december. Det tager simpelthen for lang tid

Antwort von Slipsshop.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.