Sliminternet Bewertungen 187

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gebeld door verschillende telefoonnummers, bij het terugbellen wordt geen bedrijfsnaam of medewerkersnaam gegeven. Bij navraag blijkt het om sliminternet te gaan, ze zouden veel van mijn gegevens heb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet. Het was in kwartiertje voor elkaar. Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak. Dankjewel Belarius. Voo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mira Jansen, (Manager) Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft... Mehr ansehen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

187 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 43 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suzi heeft me enorm geholpen

Suzi heeft me enorm geholpen. Ze is erg vriendelijk en professioneel.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Suzi u zo goed heeft geholpen en dat u haar als vriendelijk en professioneel heeft ervaren. We geven het compliment graag aan haar door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg behulpzaam ondanks dat het…

Heel erg behulpzaam ondanks dat het haar 2e werkdag was.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat mooi om te horen dat u zo goed bent geholpen – en dat al op haar tweede werkdag! We geven het compliment met plezier aan haar door.

Goedgekeurd

Goedgekeurd

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles is goedgekeurd. We staan klaar mocht u nog vragen hebben!

Was zo professioneel

Was zo professioneel

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze service als professioneel heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Mourad klant

Alles goed uitgelegd

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles goed is uitgelegd. Dat is precies wat we willen bereiken!

Prettig contact.

Ik ben geholpen door Doria Kabala.
Het was een duidelijk verhaal en hierdoor ben ik overgegaan naar Ziggo.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Doria Kabala u duidelijk heeft geholpen en dat haar uitleg u heeft overtuigd om over te stappen naar Ziggo. We geven het compliment met plezier aan haar door!

Prettig gesprek

Prettig gesprek, Elisa vriendelijke medewerker.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u een prettig gesprek heeft gehad met Elisa en haar als vriendelijk heeft ervaren. We geven het compliment graag aan haar door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dego heeft mijn prima geholpen

Dego heeft mijn prima geholpen. super.service

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat Dego u prima heeft geholpen en u zo tevreden bent over de service. We geven het compliment graag aan hem door!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Mooi aanbod waar we op in zijn gegaan.

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u super goed bent geholpen en dat het aanbod u heeft overtuigd. Mooi dat u ervoor heeft gekozen om erop in te gaan – daar doen we het voor!

Jay en Millissa

Jay en Millissa hebben zeer goed geholpen, dank hiervoor

29. September 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat Jay en Millissa u zo goed hebben geholpen. We geven het compliment met plezier aan hen door!

Prettige verkoop.

Duidelijke uitleg en er werd meegedacht met de medewerker. Daarnaast werd er ruimschoots tijd genomen, geen druk.

24. September 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u duidelijke uitleg heeft gekregen en dat onze medewerker met u heeft meegedacht, zonder enige druk. We vinden het belangrijk dat er echt de tijd wordt genomen voor ieder gesprek – mooi dat u dat zo heeft ervaren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben gisteren gebeld door iemand van…

Ik ben gisteren gebeld door iemand van Ziggo due man heeft mij echt heel goed en leuk geholpen
Het was een goed en gezellig gesprek

Hartelijk dank voor uw review!

Wat leuk om te horen dat u gisteren zo goed en prettig bent geholpen door onze collega namens Ziggo. Een goed én gezellig gesprek – dat is precies de ervaring waar we naar streven!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkeerde voorstelling van zaken

Sliminternet doet alsof er een 'beste' aanbieding voor internet wordt gegeven, terwijl men alleen maar Ziggo verkoopt. Ook wordt gezegd dat er een offerte wordt gestuurd, waarbij je telefonisch onder druk wordt gezet om deze meteen te accepteren, terwijl ik meermaals heb aangegeven geen contract te willen maar slechts een offerte. Uiteindelijk wordt toch geprobeerd je een contract te laten accepteren onder het mom dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Niet geaccepteerd en blokkeren die handel

Antwort von Sliminternet

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te horen dat u zich onder druk gezet voelde tijdens het gesprek. Dat is absoluut niet hoe wij te werk willen gaan. We vinden het belangrijk dat elk contactmoment helder, vrijblijvend en respectvol verloopt — ook als er alleen om een offerte wordt gevraagd.

Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om duidelijk te communiceren over de inhoud van het gesprek en de keuzemogelijkheden. Als dat in uw geval niet zo is gegaan, bieden we daarvoor onze oprechte excuses aan.

We willen dit intern verder onderzoeken. Als u ons een e-mail stuurt via info@sliminternet.nl
met uw telefoonnummer en eventueel het tijdstip van het gesprek, dan kunnen wij dit zorgvuldig oppakken.

Dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.

Top service

Top service,.zo goed geholpen door Levi👌🏼
Hij had alle geduld met me en had gelukkig ook n goed gevoel voor humor🙂
Ik ben tot nu toe zeer goed geholpen door Levi,.ik kan niet wachten tot t startpakket binnen is😁

Antwort von Sliminternet

Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review!

Wat geweldig om te horen dat Levi u zo goed heeft geholpen, met alle geduld én een goed gevoel voor humor. Fijn dat u zo’n prettig gevoel aan het gesprek heeft overgehouden — we geven het compliment met veel plezier aan hem door!

We hopen dat het startpakket snel binnen is en dat u net zo tevreden zult zijn met de aansluiting als met het gesprek.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uit het niets opgebeld

Uit het niets opgebeld door een
Verder wel aardige dame. Ik wees haar erop dat ‘koud bellen’ niet is toegestaan. Helaas bleef ze volhouden dat ze dit wel mocht en dat ze anders dit werk niet zou doen. Ik heb haar (als Jurist) maar geadviseerd om dan maar een andere baan te gaan zoeken.
+31118723309 Gaat blij mij in de blokkeer lijst.

25. September 2025

Bedankt voor uw bericht.

We begrijpen dat u het als storend heeft ervaren om onverwacht gebeld te worden, en vinden het jammer dat het gesprek niet prettig is verlopen. We streven ernaar om elk contactmoment respectvol, transparant en volgens de geldende wet- en regelgeving te laten verlopen.

Uw feedback nemen we serieus. We willen dit gesprek graag intern laten onderzoeken. Zou u ons een e-mail kunnen sturen via info@sliminternet.nl
met uw telefoonnummer en het tijdstip van het gesprek? Dan pakken we dit zorgvuldig op.

Onze excuses voor het ongemak, en dank dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Naar ziggo.

Ik ga over naar ziggo...ik ben benieuwd of ik tevreden ga zijn.

24. September 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Spannend dat u de overstap naar Ziggo maakt – we hopen natuurlijk dat u net zo tevreden zult zijn als vele anderen. Mocht u vragen hebben tijdens het proces, dan staan wij altijd voor u klaar.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd heel duidelijk en professioneel…

Ik werd heel duidelijk en professioneel geholpen. Alles werd goed uitgelegd.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u duidelijk en professioneel bent geholpen en dat alles goed is uitgelegd. Dat is precies de service waar we voor staan!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rosanna Lievers was lekker enthousiast.

Rosanna Lievers was lekker enthousiast.
Vertelde duidelijk w.at de bedoeling van het gesprek was.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat Rosanna Lievers enthousiast en duidelijk was in haar uitleg. We vinden het belangrijk dat het doel van elk gesprek helder is – mooi dat dat zo is overgekomen. We geven het compliment graag aan haar door!

Goed geholpen en uitgelegd

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat alles duidelijk is uitgelegd. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer goed geholpen door Elis…

Ik ben zeer goed geholpen door Elis saridin

19. September 2025

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Elis Saridin. We geven het compliment graag aan haar door!

Team SlimInternet

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr