Gebeld door verschillende telefoonnummers, bij het terugbellen wordt geen bedrijfsnaam of medewerkersnaam gegeven. Bij navraag blijkt het om sliminternet te gaan, ze zouden veel van mijn gegevens heb... Mehr ansehen
Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet. Het was in kwartiertje voor elkaar. Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak. Dankjewel Belarius. Voo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mira Jansen, (Manager) Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft... Mehr ansehen
Hat 43 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Suzi heeft me enorm geholpen
Suzi heeft me enorm geholpen. Ze is erg vriendelijk en professioneel.

Antwort von Sliminternet
Heel erg behulpzaam ondanks dat het…
Heel erg behulpzaam ondanks dat het haar 2e werkdag was.

Prettig contact.
Ik ben geholpen door Doria Kabala.
Het was een duidelijk verhaal en hierdoor ben ik overgegaan naar Ziggo.

Prettig gesprek
Prettig gesprek, Elisa vriendelijke medewerker.

Antwort von Sliminternet
Dego heeft mijn prima geholpen
Dego heeft mijn prima geholpen. super.service

Super goed geholpen
Super goed geholpen. Mooi aanbod waar we op in zijn gegaan.

Jay en Millissa
Jay en Millissa hebben zeer goed geholpen, dank hiervoor

Prettige verkoop.
Duidelijke uitleg en er werd meegedacht met de medewerker. Daarnaast werd er ruimschoots tijd genomen, geen druk.

Antwort von Sliminternet
Ik ben gisteren gebeld door iemand van…
Ik ben gisteren gebeld door iemand van Ziggo due man heeft mij echt heel goed en leuk geholpen
Het was een goed en gezellig gesprek

Verkeerde voorstelling van zaken
Sliminternet doet alsof er een 'beste' aanbieding voor internet wordt gegeven, terwijl men alleen maar Ziggo verkoopt. Ook wordt gezegd dat er een offerte wordt gestuurd, waarbij je telefonisch onder druk wordt gezet om deze meteen te accepteren, terwijl ik meermaals heb aangegeven geen contract te willen maar slechts een offerte. Uiteindelijk wordt toch geprobeerd je een contract te laten accepteren onder het mom dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Niet geaccepteerd en blokkeren die handel

Top service
Top service,.zo goed geholpen door Levi👌🏼
Hij had alle geduld met me en had gelukkig ook n goed gevoel voor humor🙂
Ik ben tot nu toe zeer goed geholpen door Levi,.ik kan niet wachten tot t startpakket binnen is😁

Uit het niets opgebeld
Uit het niets opgebeld door een
Verder wel aardige dame. Ik wees haar erop dat ‘koud bellen’ niet is toegestaan. Helaas bleef ze volhouden dat ze dit wel mocht en dat ze anders dit werk niet zou doen. Ik heb haar (als Jurist) maar geadviseerd om dan maar een andere baan te gaan zoeken.
+31118723309 Gaat blij mij in de blokkeer lijst.

Naar ziggo.
Ik ga over naar ziggo...ik ben benieuwd of ik tevreden ga zijn.

Antwort von Sliminternet
Ik werd heel duidelijk en professioneel…
Ik werd heel duidelijk en professioneel geholpen. Alles werd goed uitgelegd.

Antwort von Sliminternet
Rosanna Lievers was lekker enthousiast.
Rosanna Lievers was lekker enthousiast.
Vertelde duidelijk w.at de bedoeling van het gesprek was.

Goed geholpen en uitgelegd

Antwort von Sliminternet
Ik ben zeer goed geholpen door Elis…
Ik ben zeer goed geholpen door Elis saridin

Antwort von Sliminternet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.