MeerMetZiggo Bewertungen 1’031

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hoewel het beetje omslachtig zakendoen is, waarbij je niet direct maar pas na enige tijd een claim kan doen voor je cadeau, houden ze zich wel gewoon aan de afspraak. Het omslachtige heeft waarschijnl... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel eenvoudig om online over te stappen. Duidelijk waar je voor kunt kiezen. Aantrekkelijke aanbieding. Maar ik miste mijn tweede TV. Kon ik nergens aanvinken. Komt wel goed, denk ik.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alles ingevuld, ook mijn volledige adres. Kreeg bericht dat ik was aangemeld bij Ziggo. Ik zag dat toevoeging adres was verdwenen, dus gemaild en complete adres vermeld. Vervolgens kreeg ik beri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooie aanbieding om een overstap te maken. Website is gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om je pakket samen te stellen. Daarnaast een goede black friday aanbieding! De bevestiging vanu... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Agentur

Vom Unternehmen geschrieben

MeerMetZiggo biedt je altijd een unieke Ziggo aanbieding met een leuk welkomstgeschenk t.w.v. minimaal €50,-

Waarom MeerMetZiggo?

Vom Unternehmen geschrieben

✓ Dezelfde dienst, met een extraatje
Via ons profiteer je van exact dezelfde betrouwbare en supersnelle internetverbinding en het uitgebreide TV-aanbod van Ziggo. En geen zorgen: Ziggo regelt de overstap van A tot Z.
✓ Een welkomstcadeau van minimaal €50,-
Om je keuze nog aantrekkelijker te maken, krijg je via ons een cadeau naar keuze – zoals een bol.com bon of cashback – bovenop alle reguliere voordelen van Ziggo.
✓ Betrouwbare service
Wij maken het eenvoudig: eerlijk advies, een snel proces en duidelijke communicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt het?

Bij ons sluit je voordelig, snel, en eenvoudig een Ziggo abonnement af.

Stel je abonnement samen via ons en kies je cadeau. Als je de eerste factuur van Ziggo heb betaald, en je cadeau heb geclaimd, ontvang je je welkomstgeschenk binnen 6 weken!

Krijg Meer Met Ziggo

50% korting + cashback of bol.com cadeaukaart!

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

1031 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von MeerMetZiggo

Goed om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice! Heb je toch nog een vraag? Bel of mail ons gerust nog een keertje.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben een contract van 1 jaar aangegaan…

Ben een contract van 1 jaar aangegaan daarbij zou mij een bol.com van 100 euro toegestuurd worden.. ben nou al maanden bezig om die te krijgen terwijl ik wel netjes het factuur betaald elke maand. Als je ze bericht krijg je steeds het zelfde antwoord dat het 6 weken zal duren.. ik ben al sinds november 2025 bezig en het is nu april 2026 ze bedriegen je gewoon!

5. November 2025

Antwort von MeerMetZiggo

We vinden het jammer om te horen dat je jouw welkomstcadeau nog steeds niet binnen hebt. Omdat 6 weken de maximale beoordelingsperiode voor een claim is, klinkt het alsof je een claim in hebt gediend die al 2 of 3 keer is afgekeurd. Neem gerust een keer contact op met onze klantenservice zodat zij met je mee kunnen kijken en mogelijk zelfs samen met je in kunnen vullen.

Antwort von MeerMetZiggo

We vinden het fijn om te horen dat onze kortingsdeal zo bij je in de smaak is gevallen! Voor klanten die geen interesse hebben in een welkomstcadeau, willen we namelijk ook graag een mooie, voordelige actie hebben. Goed dat je anderen op deze alternatieve mogelijkheid wijst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed keuze menu en goed alles kunnen…

Goed keuze menu en goed alles kunnen regelen

16. April 2026

Antwort von MeerMetZiggo

Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat het goed is gelukt om zelfstandig je abonnement aan te vragen. Laat het ons vooral weten als we je toch ergens bij kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles werkt perfect en het is makkelijk…

Alles werkt perfect en het is makkelijk om te bestellen omdat het een erg goed overzicht is.

15. April 2026

Antwort von MeerMetZiggo

Ontzettend fijn om te horen dat onze website duidelijk en makkelijk in gebruik is! Mocht je achteraf toch nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Goed pakket aanbod

De keuze uit de pakketten was duidelijk en naar tevredenheid ingevuld.

14. April 2026

Antwort von MeerMetZiggo

We willen je hartelijk danken voor de positieve review! Kom je toch nog een onduidelijkheid tegen? Laat het onze klantenservice weten en ze kijken graag mee.

5. April 2026

Antwort von MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor de vijf sterren! We zullen ons best blijven doen om die beoordeling waar te maken.

Top bedrijf

Top bedrijf. Snel alles geregeld zonder gezeur. Toppie.

2. Januar 2026

Antwort von MeerMetZiggo

We willen je hartelijk bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze enorm mooie review achter te laten! Laat het ons vooral weten als we toch nog iets voor je kunnen betekenen.

Antwort von MeerMetZiggo

Hartelijk dank voor de mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo makkelijk zelf hebt kunnen bestellen. Heb je achteraf toch nog vragen? Bel of mail onze klantenservice dan gerust.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had een aanbieding besteld op de…

Ik had een aanbieding besteld op de laatste dag maar per ongeluk TV en internet en ik wilde alleen internet.
Kreeg ik als reactie dat mijn aanvraag was gecanceld en ik maar opnieuw een aanvraag moest doen. Nog aangegeven dat dan de aanbieding niet meer geldt maar daar kreeg ik geen reactie op.

Antwort von MeerMetZiggo

Het is natuurlijk jammer als je een mooie aanbieding misloopt. MeerMetZiggo heeft echter het hele jaar door aanbiedingen! Kan het zijn dat je net de tijdelijke actie van Ziggo zelf hebt gemist? Dan kan je alsnog via onze website een abonnement met een nieuwe TV scoren.

Fout in het systeem.

Volgens mij gaat er iets niet goed bij ziggo. Ik ben verhuisd en wil gebruikmaken van een actie die ze hebben. Nu krijg ik een mail terug met het bericht dat iemand anders op het adres hiervan gebruik maakt en dat de actie hierbij geannuleerd is. Beetje gek als ik de hoofdbewoner ben.

Antwort von MeerMetZiggo

Het is inderdaad vreemd dat jij als hoofdbewoner niet af kunt sluiten. Helaas kan MeerVoordeel niet in het klantenbestand van Ziggo zelf. We raden je dus aan contact op te nemen met hun klantenservice, zodat zij kunnen kijken wat er misgaat met de registratie op jouw adres. Zodra dit is opgelost, hopen we dat je alsnog gebruik kunt maken van onze acties!

Fijne aanbieding

Gewoon duidelijk en goed

4. April 2026

Antwort von MeerMetZiggo

Van onze kant vinden we het erg fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze acties en onze website. Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooi concert

Veel was goed geregeld, Jammer dat je na afloop niet de tijd krijgt om rustig je consumptie te nuttigen. Je mag wel kopen, maar niet meer daar opeten

Antwort von MeerMetZiggo

Het klinkt alsof je bij een mooie show bent geweest, mogelijk in de Ziggo Dome. Dat is goed om te horen! MeerVoordeel is helaas niet Ziggo zelf, maar je brengt ons wel op ideeën: misschien zijn tickets voor concerten ook wel een mooi welkomstcadeau voor nieuwe Ziggo-klanten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben mijn bestelling zonder…

Ze hebben mijn bestelling zonder problemen gecanceld

28. März 2026

Antwort von MeerMetZiggo

Jammer dat je uiteindelijk toch geen abonnement neemt via MeerVoordeel, maar we vinden het alsnog fijn om te horen dat je goed geholpen bent. We hopen je in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen als nieuwe Ziggo-klant met een mooi welkomstcadeau!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel eenvoudig om online over te…

Antwort von MeerMetZiggo

We zijn blij te horen dat het bestellen via de website eenvoudig te doen was! Neem anders gerust contact op met onze klantenservice met je vraag over de TV: zij kunnen uitgebreid met je meekijken naar je bestellingen en je zo nodig helpen.

Goed advies

Antwort von MeerMetZiggo

We zullen je compliment doorgeven aan onze klantenservice: hartelijk dank voor de 5 sterren die zij met hun goede advies hebben verdiend!

Makkelijk en snel

Antwort von MeerMetZiggo

We vinden het fijn om te horen dat onze website makkelijk in gebruik was! Heb je alsnog ergens vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Goede aanbieding van Meer met Ziggo

Goede aanbieding van Meer met Ziggo, en klantvriendelijk

24. März 2026

Antwort von MeerMetZiggo

Fijn om te horen dat je goed te woord bent gestaan én van onze deals hebt geprofiteerd! Geniet van je welkomstcadeau zodra het binnen is.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr