Møde i SJF banken i Holbæk med John Jensen. Super god rådgivning og velforberedt John Jensen som er dygtig og empatisk. Har hele mit liv været kunde i SJF banken og har altid været til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været kunde små tyve år fra det hed Sparekassen Sjælland til marts 2025, og jeg har desværre stadig enkelte forretninger med pengeinstituttet. Det har været en generel meget dårlig oplev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været kunde i SJF bank (Tidligere Sparekassen Sjælland) i ca. 35 år. Jeg har altid været tilfreds, der prioriteres den samme faste bankrådgiver, der er mulighed for personligt fremmøde el... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En meget behagelig, venlig og personlig samtale i dag med min rådgiver. God tid og stor hjælpsomhed. Fint referat bagefter
Unternehmen hat geantwortet
I en verden, hvor tallene ofte får al opmærksomheden, ved vi, at det er mennesker og relationer, der tæller. Hos SJF Bank handler hverdagen ikke bare om bundlinjen. Vores omdrejningspunkt er at skabe god kemi, høj tillid og personlig rådgivning. I maj 2025 skiftede vi navn fra Sparekassen Sjælland-Fyn til SJF Bank, men vi er stadig de samme mennesker med de samme værdier. Og med fokus på det, der tæller for dig.
Isefjords Alle 5, 4300, Holbæk, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Meget kompetent og grundig behandling af min sag. Jeg føler mig virkelig set og hørt af min rådgiver.

Antwort von SJF Bank
Super venlige og hjælpsomme.
Kan stærkt anbefale denne bank.
Kun gode oplevelser. Tak!

Antwort von SJF Bank
Igen, og som altid top service og professionel behandling. Tak for det.
Ros til den nye mobilbank for brugervenlighed, tilgængelighed og overblik, både for "Investering" og "Menu".
Vh. Frank Hjulmand

Antwort von SJF Bank
Jeg er fra den første dag blevet mødt med imødekommenhed og venlighed.
Alt er blevet forklaret og jeg er blevet guidet, så jeg kan forstå hvordan tingene hænger sammen. Hvilket har været en stor hjælp for mig.
Jeg er meget tilfreds og glæder mig til vores videre samarbejde.

Antwort von SJF Bank
En meget positiv samtale, hvor vores problem blev løst. Hurtig tilbagemelding med referat af samtale. Perfekt

Antwort von SJF Bank
Har været kunde i banken i mange år og tog selv kontakt angående vores bankforhold. Det blev taget super godt imod, og efterfølgende blev min samlever og jeg inviteret til et gratis møde af min rådgiver fra Faaborg/Assens.
Vi fik gennemgået det hele – også pension – på en måde, der var til at forstå. Ingen salgssnak, bare ærlig rådgivning og fokus på, hvad der giver mening for os. Vi fik også et referat af mødet efterfølgende, hvilket jeg satte stor pris på.
Vi gik derfra med et bedre overblik samt konkrete råd og sparetips – også i forhold til pension – som vi kan bruge fremadrettet.
Kan klart anbefale SJF Bank, især Faaborg-afdelingen, og vores rådgiver gennem flere år, Lone Buhl.

Antwort von SJF Bank
De er der for en når man har brug for dem, og der er personlig kontakt som betyder meget for mig.
Jeg vil give dem min bedste anbefaling.

Antwort von SJF Bank
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med min bank, især min rådgiver Morten Olsen. Servicen har været professionel, hurtig og imødekommende og jeg har følt mig godt rådgivet hele vejen.
Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale banken til andre.

Antwort von SJF Bank
tryghed ved personligt møde i behagelig stemning

Antwort von SJF Bank
Jeg er dybt utilfreds med min bank og den måde, de har håndteret mit boligsalg på. Processen har været præget af manglende kommunikation, langsomme svar og en generel følelse af, at min sag ikke bliver taget seriøst.
Trods gentagne henvendelser har banken hverken handlet rettidigt eller givet klare svar på, hvornår mine penge bliver udbetalt. Det er ekstremt frustrerende at stå i en situation, hvor ens egne midler er låst, uden nogen form for gennemsigtighed eller ansvarlighed fra bankens side.
Jeg forventer en langt højere grad af professionalisme, især i forbindelse med noget så vigtigt som et boligsalg. At skulle rykke flere gange for svar og stadig ikke få en løsning er simpelthen ikke acceptabelt. Jeg kan på ingen måde anbefale denne bank baseret på min oplevelse.
eneste positive omkring bankens forretning de får en enkel stjerne for, er deres iver efter et mersalg ifm med forsikringer.
jeg skifter heldigvis bank så snart refusion opgørelsen er lavet.

Antwort von SJF Bank
Har kun positive ting at sige om Kasper i Ringsted afdelingen.
Meget lyttende og oprigtig interesseret i hvad man har af drømme og tanker.
Brugte meget tid på at forklare om de forskellige lån og muligheder.
Jeg følte mig “set og hørt”
Endnu engang stor tak og ros til Kasper.

Antwort von SJF Bank
En god beslutning for os at vi skiftede til SJL banken som er på med det samme og kommer med konstruktive anbefalinger til vores økonomi og behov. Specielt vores bankmand Stinus Bell skal have stor ros for at imødekomme vores bank behov og så er det en fornøjelse at kunne komme i kontakt hurtigt og direkte i stedet for den storbank vi kom fra hvor vi konstant blev mødt af en ny rådgiver.
Så de bedste anbefalinger herfra

Antwort von SJF Bank
Jeg er glad og tilfreds med SJF har stor tillid til min rådgiver Professionel betjening

Antwort von SJF Bank
De har lukket de fleste hæveautomater
Så nu skal man køre langt for at hæve eller sætte penge ind
Rigtig dårlig service

Antwort von SJF Bank
Behageligt møde med god orientering.

Antwort von SJF Bank
Vi har en rigtig god bank til vores behov. Vores bankrådgiver er altid så hjælpsom og imødekommende, så vi føler altid at vi bliver behandlet rigtig godt og alt hvad vi aftaler bliver gjort lige med det samme.
Så Rigtig stor ros til SJF Bank, John Jensen.

Antwort von SJF Bank
Skønt, at jeg kan kontakte min rådgiver Susanne Nieksen direkte - og ikke en tilfældig medarbejder i et kundecenter. Hun har "al den tid, jeg har brug for". Altid kompetent og venlig rådgivning.
Jeg giver SJF bank min allerbedste anbefaling.

Antwort von SJF Bank
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.