SJF Bank Bewertungen

1'817
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Møde i SJF banken i Holbæk med John Jensen. Super god rådgivning og velforberedt John Jensen som er dygtig og empatisk. Har hele mit liv været kunde i SJF banken og har altid været til... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været kunde små tyve år fra det hed Sparekassen Sjælland til marts 2025, og jeg har desværre stadig enkelte forretninger med pengeinstituttet. Det har været en generel meget dårlig oplev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde i SJF bank (Tidligere Sparekassen Sjælland) i ca. 35 år. Jeg har altid været tilfreds, der prioriteres den samme faste bankrådgiver, der er mulighed for personligt fremmøde el... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget behagelig, venlig og personlig samtale i dag med min rådgiver. God tid og stor hjælpsomhed. Fint referat bagefter

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

I en verden, hvor tallene ofte får al opmærksomheden, ved vi, at det er mennesker og relationer, der tæller. Hos SJF Bank handler hverdagen ikke bare om bundlinjen. Vores omdrejningspunkt er at skabe god kemi, høj tillid og personlig rådgivning. I maj 2025 skiftede vi navn fra Sparekassen Sjælland-Fyn til SJF Bank, men vi er stadig de samme mennesker med de samme værdier. Og med fokus på det, der tæller for dig.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'817)

270 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Royal mansion branch with royal heart ❤️

I would like to express my heartfelt appreciation for Morten at the Taastrup branch.

I first visited the Taastrup branch because several of my good friends highly recommended both the branch and the people working there. They told me I would receive excellent service, and I can honestly say they were absolutely right. From my very first meeting, I felt welcomed, respected, and treated as a valued customer.

Morten is, without a doubt, the best bank advisor I have ever met. Throughout my experience, he demonstrated exceptional professionalism, outstanding knowledge, and excellent communication skills. He explained every step of the process in a clear, simple, and patient way, making even complex banking matters easy to understand. He always took the time to answer all of my questions and made sure I was comfortable before making any decisions.

What impressed me the most was that Morten genuinely cared about my needs and goals. He listened carefully, understood my situation, and worked hard to find the best possible solutions for me. I never felt pressured—only supported and guided with honesty and transparency. He always put my interests first and made sure I understood my rights, my options, and the benefits of each choice.

I have dealt with different banks and advisors over the years, but I have never experienced this level of customer service before. Morten's kindness, patience, dedication, and willingness to go the extra mile truly set him apart. He made what could have been a stressful process feel smooth, straightforward, and enjoyable.

Thanks to Morten's guidance and support, I was finally able to buy my dream home through SJF Bank. This was one of the biggest milestones in my life, and I will always be grateful for the role he played in making it possible. His commitment, expertise, and encouragement gave me confidence throughout the entire journey.

The Taastrup branch is extremely fortunate to have someone like Morten on the team. He is a true professional and a wonderful person who represents the highest standards of customer service. I will gladly recommend both Morten and the Taastrup branch to my family, friends, and anyone looking for a bank advisor they can truly trust.

Thank you, Morten, for your outstanding service, genuine care, and dedication. You have made a lasting positive impression, and I sincerely appreciate everything you have done
and the coffee was also great at the entrance for welcome with the royal view of the branch thank you again
Gaurav
Kalpana

8. Juni 2026

Dear Gaurav

Thank you for sharing your feedback, which I will make sure reach Morten.

Enjoy your new home :-)

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gennem mange år og gennem mange…

Gennem mange år og gennem mange bankrådgivere har SJF-bank været min faste og trygge støtte som varmt kan anbefales. Tove Tieldow :-)

6. Juli 2026

Antwort von SJF Bank

Tak for de pæne ord Tove, de luner!

SJF er personlig!

Vi har haft SJF Bank i 10 år nu.
Vores bankrådgiver Mette, troede på os dengang, og nu står vi en situation hvor vores økonomi er blomstret på grund af det.
Vi har altid en god dialog med vores rådgiver og banken er altid til at komme i kontakt med.
Vi kan kun anbefale SJF Bank i Næstved! Her er man ikke bare et nummer der skal passe ind i en kasse.

6. Juli 2026

Hej Mathias
Hvor er det dejligt at læse! Tak for at dele jeres erfaringer med os gennem 10 år.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De er så uforskammede når man ringer…

De er så uforskammede når man ringer kan ikke anbefale denne bank medmindre der står flere millioner på din konto

30. Juni 2026

Hej Bettina
Vi er rigtig kede af at høre, at det er din oplevelse af os. Du er meget velkommen til at kontakte os igen eller uddybe din oplevelse på sjfbank.dk/besked.
Helene

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget langsommelig proces med at få…

Meget langsommelig proces med at få åbnet konto i et dødsbo.
En enkelt konto lukket normalt efter dødsfald men yderst langsomme til at åbne dødsboets konto igen.
Banken gøres hermed opmærksom på, at yderligere forsinkelse kan medføre et dokumenterbart økonomisk tab, som boet vil forbeholde sig retten til at rejse krav for.

26. Juni 2026

Antwort von SJF Bank

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har oplevet processen som langsommelig. Behandling af dødsboer kan i nogle tilfælde tage længere tid, end både kunder og bank kunne ønske.

Da vi af hensyn til fortrolighed og sagsbehandling ikke kan behandle konkrete sager på Trustpilot, vil vi opfordre dig til at kontakte den afdeling eller rådgiver, som håndterer boet, hvis du har spørgsmål eller ønsker en status på sagen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjalp mig med min ønskebolig

SJF havde et helt andet syn på det jeg stod overfor end min daværende Danske Bank. Jeg havde en del dårlige oplevelser hos Danske Bank og SJF har ændret total mine bankoplevelser. Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Frederikke i Carlsberg Byen. Hun/de taler til dig og om din økonomi på en helt utrolig personlig og nærværende måde og ikke ligesom mange andre “sure” banker. De gjorde det muligt for mig at købe min fremtidige ønskebolig og hun så stort set kun muligheder i stedet for begrænsninger i min økonomi. Jeg anbefaler SJF bank til alle jeg kender!!

18. Juni 2026

Hej Lisbeth

Tak for anbefalingen og roserne til Frederikke!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har 2 gange nu oplevet at…

Jeg har 2 gange nu oplevet at mangelfuld rådgivning fra SJF Bank har sat mig i en svær situation.
Det er min oplevelse at der ikke bliver kigget ind i din sag før det som i mit tilfælde var for sent. Har gentagne gange oplevet at der ikke blev svaret på mine henvendelser. I forbindelse med anvist rådgivers sygdom er der ikke nogen der tager over. Så der går man så bare og venter på et svar der ikke kommer

11. Juni 2026

Antwort von SJF Bank

Vi er kede af at høre om de oplevelser, du har haft hos os.

Vi tager din feedback alvorligt og ser nærmere på, hvordan vi kan sikre, at du fremover får den nødvendige hjælp – også når din rådgiver er fraværende.

Venlig hilsen Kristina, SJF Bank

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kundeservice.

Kundeservicen er høflige og forståelige.
Generelt er vi tilfredse med SJF bank, men har ved vores årligt samtale med vores bankrådgiver følt at vi ikke bliver hørt og talt lidt nedladedet til os.

12. Juni 2026

Hej Claus
Tak for din anmeldelse og for de positive ord om vores kundeservice.
Vi er kede af at høre, at I til gengæld ikke har følt jer mødt på jeres årlige møde. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Kontakt os meget gerne via vores hjemmeside sjfbank.dk/besked, så vi kan følge op og sikre en bedre oplevelse fremadrettet.
Venlig hilsen Kristina, SJF Bank

Ikke vælg Sparekassen Frederikssund

Jeg ville holde mig langt fra Sparekassen i Frederikssund. Din rådgiver er ikke interesseret i at beholde dig som kunde eller samarbejde på trods af, at have været kunde i denne bank i over 13 år.

Hvis man forklarer situationen fra eget synspunkt mødes man med robotagtige svar som gentages indtil man giver op.

Jeg vil nu finde mig en ny bank.

11. Juni 2026

Hej Ollig

Det er ærgerligt at læse, at du ikke har oplevet den dialog og det samarbejde, du forventer som kunde hos os.
Tak fordi du deler din feedback.

Venlig og uformel

Vi fik en venlig, personlig og meget nærværende rådgivning da vi skulle overtage et dødsbo og indfri restgælden. Rådgiveren i Frederikssund afdelingen har altid været til at få hurtig kontakt med, altid vendt hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Rådgiveren har formidlet alt på en måde som er til at forstå for os som ikke til daglig har noget med tal og økonomi at gøre.
Vi er meget tilfredse med servicen, rådgiveren og den uformelle tilgang.

16. Februar 2026

Kære Sus

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse. Vi er glade for at høre, at I har følt jer godt mødt i en svær situation, og at rådgivningen har været både personlig, nærværende og let at forstå.

Jeg sender de rosende ord videre til mine kollegaer i Frederikssund – de vil uden tvivl blive værdsat.

Tak, fordi I valgte os, og fordi I tog jer tid til at skrive anmeldelsen.

Hilsen Kristina, SJF Bank

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg skulle ændre nogle ejerforhold

jeg skulle ændre nogle ejerforhold, som kun kunne ske med bankens hjælp. På det aftalte tidspunkt blev jeg ringet op. Medarbejderen havde forberedt sig. Han foreslog en måde at løse opgaven på. Det aftalte vi. På få minutter blev opgaverne fordelt. Jeg fik efterfølgende aftalen bekræftet i netbank.

8. Juni 2026

Hej Bjarne
Tusind tak, fordi du deler dine gode oplevelse med os. Og tak for de fem stjerner. Hilsen Kristina, SJF Bank

Jeg er overordentlig tilfreds

Jeg er overordentlig tilfreds med al rådgivning og service fra Stinus Bell. Jeg har aldrig før, i årenes løb, haft en bankrådgiver, som jeg har følt mig i så trygge hænder hos.

27. Mai 2026

Hej Ingrid

Det er vi glade for at høre - tak for din anmeldelse.

Eks lån.

Useriøs direktør der ikke holder sig til fakta men sine egne urealistiske forventninger.

Hej Benny

Det er ikke en beskrivelse, vi kan genkende.

Verdens beste oplevelse

De er super gode til at hjælpe en og det er verdens bedste bank

Antwort von SJF Bank

Tak Christina - det var flotte ord!

Virkelig god service

Virkelig god service, nærværende og i øjenhøjde. Kompetent rådgivning. Kan kun anbefales.

2. Juni 2026

Antwort von SJF Bank

Tak for de pæne ord - de er værdsat!

Professionel rådgivning

Kan varmt anbefale SJF bank, fin og professionel rådgivning omkring investeringer.

2. Juni 2026

Hej Connie.

Tak for anbefalingen!

Bank besøg

Jeg giver den 5 stjerner grundt en meget dygtig medarbejder som var rigtig god til at forklare
Hvad der var bedst for mig. Tak for det.

Antwort von SJF Bank

Mange tak for de fem stjerner og de pæne ord.

Jeg kan varmt anbefale SJF Bank

Jeg kan varmt anbefale SJF Bank, afdeling Ringsted. Jeg har været kunde i banken i mange år, og har altid fået en god behandling. Bankrådgiver Mette Rys Larsen er altid hjælpsom, lyttende og giver god information. Der bliver hurtigt svaret på en henvendelse.

27. Mai 2026

Antwort von SJF Bank

Tusind tak, Annette - for de fem stjerner, og fordi du tog dig tid til at skrive an anmeldelse. Dejligt, du sætter pris på den behandling og rådgivning, du får hos os. Jeg giver rosen videre til Mette, det bliver hun glad for. Rigtig god solskinsdag. Mange hilsner fra Kristina, SJF Bank

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr