Silene

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre skal man markere en stjerne i anmeldelsen. Den skulle have har 0 😤 Købte sneaks men modtog efter flere måneder en dukkekjole i det stiveste stod. Den var skrækkelig - og hvorfor sende den... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

1 stjerne fordi de svarer på klage mails. 1 stjerne fordi jeg modtog jakken. Silene trak pengene med det samme og meddelte samtidig at pakken var afsendt... Pakken modtog jeg efter en måned, fyldt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har sendt 3 mailer nå til Silene uten svar. Bestilte en kjole til dama som eg fikk beskjed om var levert. Sjekker med Postnord å pakken var levert i retur til Silene. Eg har betalt for kjole å frak... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik aldrig min pakke og de tog mine…

Fik aldrig min pakke og de tog mine penge som aldrig kom retur. Svindel

Ja fik min pakke i dag efter 60 dage og størrelsen er forkert samt at tøjet er virkelig dårlig kvalitet køber aldrig noget fra det sted igen..

Hej Michele😊

Hvis du tjekker dit tracking nummer - 00257059832302216599 - vil du kunne se at din pakke ligger på posthuset og venter, skynd dig endelig at hente den, den har ligget der så længe at den snart returneres.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varen kom aldrig selvom der blev rykket…

Varen kom aldrig selvom der blev rykket for levering flere gange og der alle gange blev lovet levering hurtigst muligt.

Hej Dorthe😊

Hvis du tjekker dit tracking nummer - 00257059832302275169 - vil du kunne se at din pakke ligger på posthuset og venter, skynd dig endelig at hente den, den har ligget der så længe at den snart returneres.

Forfærdelig

Hej Lene😊

Tak for dine fine, uddybende kommentar😁

Jeg ved ikke helt hvad problemet er, men hvis du tjekker dit tracking nummer - 00257059832298724443 - vil du kunne se at din pakke ligger på posthuset og venter, skynd dig endelig at hente den, den har ligget der så længe at den snart returneres.

Nul stjerner

Jeg bestilte et par støvler. En uge efter spørger jeg hvor min forsendelse er, de undskylder at pakken er forsvundet, de vil lede efter den. Så trækker de pengene. Dagen efter modtager jeg et track&trace link hvor der i en måned står "Information om forsendelse modtaget, men pakken er endnu ikke videregivet til postnord"
Jeg rykker en gang, de svarer ikke. Så bliver jeg opmærksom på alle anmeldelserne her, og beder om at handlen går retur. Det gør jeg tre gange. De svarer ikke og hvis de endelig reagerer på en mail, er det "undskyld den urimeligt lange ventetid, pakken er på vej" de svarer aldrig på mine konkrete spørgsmål og henvendelser.
Jeg gør indsigelse i banken for at få mine penge refunderet, og 3 uger derefter sender Silene så min pakke. Da jeg tre gange har bedt dem lade handlen gå tilbage, har jeg ikke tænkt mig at modtage pakken.
Jeg vil så bestemt ikke anbefale dette firma, men vil anbefale fremtidige mulige købere se sig godt for. Brug en søgemaskine for at få flere informationer om deres måde at handle på

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ventet for længe på min…

Jeg har ventet for længe på min bestilling og har ikke kunne komme igennem på telefonen - jeg vil ikke anbefale andre at handle der - ventet ca 2 mdr på min vare

2 gange rykket efter varen

2 gange rykket efter varen, og efter jeg prøver at annullere ordren, kommer varen pludselig efter 3 dage.
Vare bestilt 27 september blev modtaget den 27 november 🙄
Ikke hvad jeg havde forventet..... Vil ikke anbefale andre at handle her.....

En stjerne er en for meget😡😡😡

En stjerne er en for meget😡😡😡
Mage til langsom levering skal man lede længe efter!!!
Efter MANGE rykkere efter leveringen, utallige undskyldninger og løfte om en lille gave (som tak for tålmodigheden) kom mine sko endelig. (Mere end 2 måneder efter pengene var trukket)
Kan bare sige to ting: Mine sko har kvalitet som udklædningssko fra BR, og der var INGEN gave med!!!!
Bestiller ALDRIG fra Silene.dk igen😡😡😡

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke modtaget den vare jeg har…

Har ikke modtaget den vare jeg har betalt for.
Har aldrig oplevet noget værre firma. De skulle aldrig have lov til at drive virksomhed!!!
---------------------
Silene siger
"Jeg forsikrer dig for at pakken er sendt fra os, husk venligst at tjekke dit tracking nummer.

God weekend

🌞Vi ønsker dig en fantastisk dejlig dag🌞"
------------------

MEN hvor er tracking nummer så ??
Jeg har ALDRIG fået en tracking nummer og de siger jeg skal tjekke tracking nr..

Hvis den er ikke i mine hænder om 3 dage så bliver I bare politi anmeld . (Ordredato: 23/11 2019)

Køb aldrig her.

Køb aldrig her.
De skriver de har sendt varen men den kommer ikke. Ved kontakt til firmaet skriver de pakken er på vej (samme mail hver gang), men i følge postnord så er den ikke leveret til dem.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig total latterligt firma man…

Virkelig total latterligt firma man IKKE SKAL HANDLE MED!!!!! Man får ikk sin varer selvom de lover og lover at varen kommer... Tænk at man vil være det bekendt overfor forbrugerne... Tror mig i bliver politi anmeldt og en tur til forbrugerklagenævnet!!!!!

HANDEL IKKE HER!

Efter en måned og efter en trussel om at melde firmaet til forbrugerklagnævnet... Så kom pakken sørme! Jeg fraråder ALLE at handle hos Silene.dk

Mega dårlig service

Mega dårlig service!

Bestilte varen d. 22/9 og de bliver ved med at sige pakken er sendt eller det er en fejl.
Når jeg kontakter dem på telefonen er der altid telefonsvarer på. Det er meget sjældent man kan komme igennem!

Over mail lover de at sende pakken hele tiden og de beklager meget - men der sker intet!
Jeg vil ikke anbefale andre at bestille hos dem!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De skulle have minus stjerner!!!!

De skulle have minus stjerner!!!!
De tager gerne ens penge med det samme men det er umuligt at få sine varer eller sine penge retur! Tænk at man behandler andre mennesker på den måde

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hæver pengene med det samme

Hæver pengene med det samme, varen kommer efter 3-4 uger selv efter flere mails og opkald.
Varen er på ingen måde det man bestiller, billigt billigt kineser/Wish vare

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er meget lidt tilfreds,måtte skrive 2…

Er meget lidt tilfreds,måtte skrive 2 gange for at høre hvor min var kom, undskyldte og den var sendt men ventede stadig, endelig fik jeg dem men de var desværre for små (støvler) skrev til dem for at høre h Jordan jeg skulle forholde mig eller de kunne give mig pengene tilbage, men hører intet skal siges jeg bestilte støvlerne den 6/11.
Så det er både første og sidste gang jeg handler der.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig modtaget den vare jeg har…

Har aldrig modtaget den vare jeg har betalt for. Jeg anmelder Silene på Trust pilot og så svarer de at nu ligger pakken på posthuset. Jeg bestilte jakken den 9.9.2019 og den 16.11.2019 kan jeg så se at jakken er landet på posthuset og kan afhentes. Jeg er spændt på hvad det er jeg får pakket op når jeg har hentet pakken. Over 2 måneders leveringstid, har aldrig oplevet noget lignende. Men jeg kan også se at Silene har fået meget dårlige anmeldelser af andre kunder. ØV, jeg vil aldrig handle her igen.

Hej Bethina

Hvis du tjekker dit tracking nummer - 00257059832292907149 - kan du se at pakken ligger pænt og venter på dig på posthuset😊

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr