Desværre skal man markere en stjerne i anmeldelsen. Den skulle have har 0 😤 Købte sneaks men modtog efter flere måneder en dukkekjole i det stiveste stod. Den var skrækkelig - og hvorfor sende den... Mehr ansehen
Silene
Das sagen Bewerter
1 stjerne fordi de svarer på klage mails. 1 stjerne fordi jeg modtog jakken. Silene trak pengene med det samme og meddelte samtidig at pakken var afsendt... Pakken modtog jeg efter en måned, fyldt... Mehr ansehen
Er meget lidt tilfreds,måtte skrive 2 gange for at høre hvor min var kom, undskyldte og den var sendt men ventede stadig, endelig fik jeg dem men de var desværre for små (støvler) skrev til dem for a... Mehr ansehen
Har sendt 3 mailer nå til Silene uten svar. Bestilte en kjole til dama som eg fikk beskjed om var levert. Sjekker med Postnord å pakken var levert i retur til Silene. Eg har betalt for kjole å frak... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Merkurvej 4, 4200, Slagelse, Dänemark
- 71969094
- Kontakt@silene.dk
- silene.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
1 1/2 måned at vente på en fødselsdags…
1 1/2 måned at vente på en fødselsdags gave som hun nu må få i julegave er ikke ok derfor kun 1 stjerne. Handler der aldrig mere.
Er meget utilfreds med Silene.dk
Er meget utilfreds med Silene.dk, bestil d. 3/10 og fået vare først d.30/11, selv om vare på lage leveres 1-2dage., det skal været 1-2måned i stedfor.
obs. Jer firma kommer op i DR programmet KONTANT engang i December måned.
Har aldrig modtaget mine vare.
Har nu efterspurgt min ordre 2 gange og…
Har nu efterspurgt min ordre 2 gange og hver gang fået samme standard svar “ beklager den urimelige ventetid, din pakke er på vej “ 😣
Manglende tracking nr
Har bestilt noget tøj af 2 omgange, d. 23/11. Har afskrevet mail om forventet leveringstid og der blev svaret at pakken var afsendt og jeg skulle tjekke mit tracking nr. Jeg har bare ikke fået noget, har været forbi der hvor pakken skulle afleveres for at høre om de kunne nøjes med mit navn, men de skal ha’ et nummer.
Efter at ha læst de andre anmeldelser, kan jeg se andre kunder får oplyst deres trækning nr. og håber med denne anmeldelse at jeg også kan få tilsendt mit.
Desværre ikke de store roser herfra og ikke et firma jeg har lyst til at benytte igen. Og lige som mange af de andre anmeldelser var firmaet hurtig til at trække pengene på kontoen....
Jeg har stadig ikke fået begge travking nr. og har svært ved at tro på at pakkerne er afsendt som der stod i en mail for 2 uger siden. Ser nok aldrig pakker eller retur penge igen
Kan overhovet ikke anbefales...man får…
Kan overhovet ikke anbefales...man får ikke sine varer
Manglende omhu eller mistænkelig omgang med firmaer
Hej
Jeg bestilte 2 Cardigans 4 nov og penge trukket 6 nov. Her den 3 dec har jeg stadig ike modtaget mine varer trods flere mails.
Vær opmærksom på at ejer og direktør Lars Peter Mønster ejer Silene som et bi firma og ejer også Webraketten ApS.
Det virker ikke som et fornuftigt firma men blot ude på at score renter og så sende varer en gang imellem.
Ofte modtager man hverken varer eller penge retur.
Eneste mulighed er at skrive til banken med mistanke om manglende tillid til firmaets overholdelse af landets love, og anmelde firmaet til Skat.
Firma historikken for Lars Peter Mønster er en stribe af lukkede firmaer og konkursramte firmaer som ikke virker helt fint i kanten.
Lad være med at handle med ham!!!!!!!!!
VIRKELIG dårlig levering
VIRKELIG dårlig levering. Har fået mail d 14/11 om at tøjet var sendt afsted, men det er stadig ikke kommet og nu har vi d 3/12. Jeg køber aldrig tøj der mere!!! Og de tager ikke deres telefon og svare ikke på mails.
Pakken kommer aldrig.
Efter flere måneder uden jeg endnu har modtaget pakken er jeg ved at være godt træt.
De svare når man skriver til dem, men man føler at man blot bliver holdt hen.
Når de skriver om man vil have pengene tilbage ( som blev trukket med det samme) og man svare ja tak, modtager man en ny mail, med at nu er pakken på vej. Men stadig sker der ingen ting.
Dårligt produkt
Dårligt produkt, små i størrelsen og lang tid om at sende varen.
Fik endelig min vare efter flere ugers…
Fik endelig min vare efter flere ugers skriverier frem og tilbage med masser af undskyldninger fra firmaet. Og tænk engang, så var begge sko i en forkert størrelse! Men gider simpelthen ikke sende retur, for jeg kan se på alle de andre anmeldelser at jeg åbenbart skal være glad for, at jeg overhovedet fik noget for mine penge.
Har sendt 3 mailer nå til Silene uten…
Har sendt 3 mailer nå til Silene uten svar.
Eg har betalt for kjole å frakt på denne til Norge. Ser ut som dette er bare noe tull hele greia.
Forstår ikke hvordan det går ann å holde på sånn.
Bestilte en vare den 2 nov
Bestilte en vare den 2 nov. Har ikke modtaget pakken endnu. Fik pr. Mail af vide at den ville komme i starten af sidste uge men har ikke set nogen pakke endnu. Skriver ikke tilbage, når man sender mail. Der handler jeg aldrig 7gen og vil ikke anbefale det til andre
Utrolig dårlig oplevelse.
Utrolig dårlig oplevelse.
Bestilte 4/9 og har haft dialog med dem mange gange og har på mail at de ville fakturere pengene tilbage inden 10 hverdage det skete så ikke.
Nu har de så sendt varen næsten 3 mdr senere selvom jeg har annulleret ordren.
Og nu har jeg ringet mange gange i løbet af de sidste 2 uger, men de tager ikke telefonen! Har også skrevet flere mails, hvor de ikke svare og har deri skrevet de gerne må kontakte mig telefonisk snarest. Dette har de heller ikke gjort.
Utrolig dårlig kundeservice
køb ikke hos dem
køb ikke hos dem , !!!!!!!!!!
har ikke modtaget min vare :/
de lover gule og grønne skove men holder det ikke !
Fik aldrig min vare
Fik aldrig min vare.
Har selv trukket min penge tilbage.
Hold jer lagt væk fra denne side.
Det er jo løgn. Min vare har aldrig været
Leveret.

Antwort von Silene
Total nedtur
Total nedtur, bestilte d30/10, med udsigt til 1-3 dages levering, d 7/11 resursede jeg lidt(skulle selvfølgelig have gjort inden bestilling) jakker koster 50 kr på wish, (billeder er kopieret fra wish) Silene sælger til 400,så jeg annullerer ordren, pr telefon og mail. Så kommer der pludselig tracknr, jeg minder dem om annullering. Men pakken havner i kvickly d 30/11, som jeg seføli ikke afhenter;og de svarer ikke på hvornår min penge returneres, som de hævede straks efter bestilling. FUP og fiduser, kort og godt - Hold jer langt væk...vh Marina
Handler her ALDRIG igen
Utallige mail, opkald osv. Bestilte en pakke d 23 september, fik hvergang den samme sang, den er på vej, vi har lagt en lille gave som undskyld osv. Handler her ALDRIG igen!!
Bestilte varen 5/10 og efter adskellige…
Bestilte varen 5/10 og efter adskellige henvendelser bad jeg om at få pengene tilbage da man spurgte om jeg var interesseret i det.
Pludselig får jeg besked om at varen endelig er sendt til mig med en lille gave!
Jeg henter ikke varen da jeg vil have mine penge tilbage.
Så en meget dårlig oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.