Nadat ik door de bot naar een medewerker was doorgestuurd ging het allemaal erg soepel. De medewerker was erg behulpzaam en nam de tijd om het goed uit te leggen. Het gesprek bleef ook open staan totd... Mehr ansehen

Geachte De respons op onze contact opname online werd snel behandeld en beantwoord. Bij het vast leggen van een datum voor de ophaling van de desbetreffende pc, was ook zeer vlotjes verlopen.... Mehr ansehen
Na het melden van het probleem, werd er actief opgetreden door de persoon van de helpdesk. Kreeg regelmatig reactie/ mail met hoe de situatie ervoor stond. Geweldig opgelost en goede service.
Een laptop is onmisbaar op de middelbare school. Maar welke kies je? Signpost maakt het eenvoudig. Wij hebben speciaal geselecteerde educatieve laptops. Bij ons krijg je veel meer dan alleen een laptop: service, verzekering en snelle reparatie. Altijd voordeliger en completer dan losse aankopen.
Wat je van ons mag verwachten:
Met Signpost kies je voor een laptop die werkt, beschermd is en altijd ondersteund wordt. Meer service, betere dekking en een compleet pakket. Zo leren je kinderen gemakkelijk, thuis én op school.
Bouwstraat 14/ Y1, 9160, Lokeren, Belgien

Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Signpost
Ik heb een duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen op een correcte manier.

Antwort von Signpost
Lieve mensen en meteen behulpzaam, soms wat langer wachten op een reply, maar wel een snelle service.

Antwort von Signpost
Ik had een aanvraag gedaan om mij laptop te komen fixen omdat het geluid niet deed ik kreeg geen antwoord dus werd niet geholpen

Antwort von Signpost
Snelle service, geen onnodige vragen, efficiënt en leveren extra service. Moederboard moest vervangen worden, we krijgen hem terug, hebben ze ook de behuizing vervangen en een nieuw toetsenbord met verlichting, zat er niet in. Later bleek de ventilator ook stuk. Volgende dag kwamen ze deze thuis vervangen. Niets op aan te merken!

Antwort von Signpost
zeer deskundig efficient proffessioneel snelle service