J'ai commandé des sandales compensées en tissu rayé , parfaitement appropriées pour une fête " esprit guinguette". Je suis ravie de cet achat ! Très bon rappport qualité/ prix, ces sandales étaient... Mehr ansehen
Dacht nooit dat ik zo goed kon stappen met mijn super leuke schoenen want loop normaal altijd op snaekers
Heel slecht bedrijf. Natuurlijk wel direct je betaling in ontvangst nemen maar verder niks meer laten horen. Ook niet reageren op een bericht. Niet bestellen daar, het klopt van geen kant. Oplichters!... Mehr ansehen
Oneerlijke webshop !!!! Retour wordt nooit netjes afgewerkt indien het item je niet bevalt. Zij sturen valse fotos naar klarna zodat je retour niet aanvaard wordt. Ook geen andere contactgegevens... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
1 star only so I can write this review.
This is not a serious business but a SCAM. I place an order 4 weeks ago and ... nothing. No communication, no delivery!
SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM
Ik bestelde een jumpsuit en wou deze retourneren. Na het formulier in te vullen kreeg ik geen reactie, na enkele mails zeiden ze steeds dat ze niks hadden ontvangen en kreeg ik geen antwoord meer. Heb het artikel dus nooit kunnen retourneren, ik vind dit geen klantenservice

Antwort von Sibellefashion
J’ai commandé des bottes le 8 juin , elles devaient arriver dans un délais de 2 à 5 jours , nous sommes le 19 juin je n’ai aucune nouvelle malgré un mail envoyé pour comprendre la situation . Ce site n’est vraiment pas fiable du tout .

Antwort von Sibellefashion
Commande passée le 7 juin, envoi d'un mail pour demander le suivi, on me répond que ce sera envoyé le 14 et que je recevrais à ce moment la, un mail avec toutes les infos, mail jamais reçu, le statut colis est effectivement passé en envoyé puis rien, envoi de 2 mails supplémentaires pour redemander le suivi, personne ne répond, nous sommes le 17juin et tpujours rien, ni de réponse, d'après les conditions de vente, les délais sont de 2 a 6 jours....vraiment passez votre chemin, pas sérieux du tout
Snelle levering, schoenen waren iets te klein, contact opgenomen en na enkele dagen schoenen in maat groter ontvangen. Zeer tevreden van de service
Leuke jurkjes gekocht. Helaas toch niet helemaal wat ik ervan had verwacht. Ik heb de jurkjes geretourneerd. Omdat ik niks kreeg te horen heb ik gevraagd of het retour was aangekomen. Het antwoord was ja. Nu zijn we 1,5 week verder en ik heb niks meer gehoord. Wil graag mijn geld terug
surtout un site pas fiable si vous faites un retour.
j'ai reçu mon bon de retour très tardivement après avoir envoyé beaucoup de message.
cependant lorsque j'ai enfin reçu mon bon, j'ai tout de suite retourné une paire de chaussures début avril et depuis plus rien
j'attend toujours mon remboursement
c'est du vol!!!!
surtout site à fuir!!!!!

Antwort von Sibellefashion
Jumpsuit besteld in een bordeaux rode kleur. Na twee weken nog niets binnen, contact gezocht en toen bleek dat mijn pakketje beschadigd was in het verzendproces en bij ze terug was gekomen. Vervolgens na twee dagen alsnog ontvangen maar in de verkeerde kleur namelijk knal paars. Mail gestuurd, contactformulier op de website ingevuld en retour aangemeld, maar we zijn ruim een week verder en nog steeds geen reactie. En ondertussen is de datum waarop ik dit item nodig had voorbij.
Effectivement cette entreprise n'est pas sérieuse. Elle vend un produit décrit comme étant en cuir cependant je reçois des chaussures en tissu. Je demande un retour et remplis le formulaire et je n'ai aucune nouvelle à ce jour.
Vorige week iets besteld...nog niks ontvangen..en al 2 mails gestuurd zonder antwoord.... had dit kleed nodig voor trouw feest morgen helaas...hier bestel ik niks meer
Mvg caluwe conny

Antwort von Sibellefashion
Ik had 2 paar laarzen gekocht. Helaas ging er iets niet goed bij verzending en waren ze zodanig beschadigd dat er nieuwe opgestuurd werd. Maar de ene kon niet meer geleverd worden. Dus mocht ik nieuwe uitzoeken. Super geregeld!
Mijn advies: koop hier niets
Zeer slechte manier van klantenservice geven.
Ik heb een jurk nog geen minuut aangehad en volgens hun is de jurk zodanig beschadigd dat ze mijn 90,- euro in hun zak steken.
Ik heb meerdere pogingen ondernomen om er gezamenlijk uit te komen, maar nul meedenken of tegemoetkoming. (Ondanks dat ik het onbegrijpelijk en oplichterij vind dat een jurk ineens heel beschadigd retour bij hun komt)
Ook leuk, je bent mevrouw. Geen naam, heel onprofessioneel en onpersoonlijk. Nog nooit zo een vervelende online shop-ervaring gehad en nare communicatie.
Ze houden de betaalde jurk met het excuus dat ik zelf de verzendkosten terug moet betalen.
Makkelijk geld verdient.
Daarnaast duurde levering erg lang, maar niets is hun schuld. Al staakt de DHL dan kun je alsnog klantgericht reageren.

Antwort von Sibellefashion
Je n'ai jamais reçu ma commande (que j'avais payée bien entendu). Et ce malgré plusieurs relances par mail, durant plusieurs semaines. Je ne recommande pas ce site qui pour moi est une arnaque.
Twee paar laarzen besteld die beide helaas niet pasten dus met retourticket teruggestuurd, de 14 werkdagen waarna het geld teruggestort zou worden zijn allang verstreken maar nog niks ontvangen en ze reageren ook niet op mijn mails.
Na app-contact hebben ze zich verontschuldigd dat er 2 zieke personeelsleden waren en dat het geld zsm op mijn rekening gestort zou worden. Vanmorgen stond het geld op mijn rekening
Schoenen besteld, zitten als gegoten, snelle levertijd...alles keurig verpakt, een aanrader.
ENVOI RAPIDE DU CHOIX ET PRIX INTERESSANT
Bestelling vlot verlopen. Prijs kwaliteit vind ik het prima!
Snelle levering en product kwaliteit helemaal top!
De eerste keer dat ik besteld heb, en zeer tevreden van zowel klantvriendelijkheid als het materiaal. U bestelling is vlot op te volgen, en de levertijd gebeurt zoals het wordt gezegd. Zeer tevreden!
Ik heb hier ondertussen al meerdere bestellingen geplaatst en buiten die ene keer is dit steeds vlot verlopen.
Uiteindelijk hebben ze dit probleem op een zeer correcte manier opgelost.
Tevreden klant dus