Deres kundeservice er helt i top, der bliver lyttet og taget action på det men siger/skriver. Man kan uden bekymring handle med dette firma.
Fandt nogle Pulse Barfodssko og Ease barfodskod og købte dem begge i 2 forskellige størrelser. Desværre var de til en fyldigere fod end min, så måtte returnere dem. Kvaliteten virkede ok og returnerin... Mehr ansehen
Fik god betjening da de sente mine sko to gange. Skoene er gode men lidt for store foran så jeg må stramme snørebåndene lidt mere en hvad godt er.
Det er ubetinget de bedste sko jeg har haft nogensinde til mine ødelagte fødder. Jeg har haft kontakt til firmaet, da nummer to leverance var lidt anderledes i dimensioner end det første par jeg købt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Massage Care har en vision om at hjælpe flere og flere med at få øjnene op for, at skavanker og smerter ikke behøver at være en del af hverdagen. Vi vil gerne være med til at gøre hjemmebehandling til en del af danskernes hverdag. Uanset hvad du døjer med, om det er smerter, uro, rastløshed eller kramper, findes der en løsning.
Søndergade 29, 9480, Løkken, Dänemark
- info@shopmassagecare.dk
- shopmassagecare.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Mirakel!?
Nem at bruge god virkning hos mig.
Min nervebetændelse i benene er væk!
Og min balance er blevet meget bedre.
Hvad kan man ønske sig mere.
KH AMO
Opfylder fuldt ud forventningerne!
Massage Care
Massage Care: maskinen virker, og jeg er meget glad for fodmassagen, som afspænder mine fødder.
Positiv oplevelse i forbindelse med reklamation
Købte et fodmassageapparat i november 2025. Desværre gik det i stykker og kunne ikke fungere. Det blev reklameret og uden problemer blev der fremsendt et nyt apparat uden beregning.
DET ER SIMPELTHEN TOPPEN AF GOD SERVICE
Har bestilt sko for 11 dage siden
Har bestilt sko for 11 dage siden. Pengene er trukket for 4 dage siden. De tager ikke telefonen, når jeg ringer inden for deres åbningstid. Får mere og mere kolde fødder. Det skal forestille at være et dansk firma, men for hver dag, der går bliver jeg mere ig mere overbevist om at det er Kinasvindel.

Ingen problemer med returnering
Ingen problemer med returnering, da jeg desværre ikke kunne bruge skoene. Pengene retur blev hurtigt sat ind på min konto. God service hele vejen igennem.
Jeg fik en mandagsmodel
Jeg fik en mandagsmodel, fik flere forslag undervejs, men det lykkedes ikke at løse det, så den blev sendt retur.
Jeg fik valget om at få en ny eller pengene retur.

Antwort von Massage Care
Jeg er ikke tilfreds med den jeg køre i…
Jeg er ikke tilfreds med den jeg køre i en lastbil så den fire ikke til mig mvh Steen

Antwort von Massage Care
Eneste problem er en ikke fyldest…
Eneste problem er en ikke fyldest hørende vejledning
Lige modtaget mine 3 par barfods sko…
Lige modtaget mine 3 par barfods sko som en del af et tilbud de har kørt (3 for 2) overall ser de fine ud og behagelige at have på. Mangler dog et mærke på skoene som angiver eksempelvis størrelse, vaskemærke, ce godkendelsen som normale sko har. Hvilket desværre får mig over i tankerne på de kommer fra Kina tros de er sendt fra Malmø. Leverings tiden er også lang som bringer mig over i samme retning.
Derfor kan jeg Max give 4 ⭐️
Jeg bestiller deres juli tilbud med…
Jeg bestiller deres juli tilbud med stor besvær . Det er 3 par sko for toes pris .får kun to og de påstår at jeg kun bestilte 2 par .det er under al kritik også så er det sko fra Kina hvad de ikke oplyser om .hold jer væk

Antwort von Massage Care
Dyt, bot med navne og ingen svar på hvad man spørg om
Det dybt utroværdigt og åbenbart botter som udgiver sig med “navne” men man kan ikke få svar på noget og hvis man får viser det sig også at være løgn åbenbart
Kan på INGEN måde anbefale at støtte så tvivlsomt og utroværdig en shop - som tager SÅ let på troværdighed og ordentlighed
Man SKAL give en stjerne for at anmelde her.. det en skam - for det fortjener de ikke hverken personen bag det her eller deres navngivet BOTTER
Hvor mange af deres anmelders her tror I er AI genereret!?
Dyt, bot… ha det godt

Kan klart anbefales
Først og fremmest vil jeg fremhæve en fantastisk kundeservice, som 2 gange (i 2 forskellige situationer) har hjulpet og vejledt mig, hurtig, venligt og effektivt.
Jeg er nu den glade ejer af et par dejlige barfodssko.
Jeg syntes ikke produktet lever op til…
Jeg syntes ikke produktet lever op til det lovede.
Jeg bruger massageapparatet dagligt, men oplever ingen ændring. Jeg har stadig krampeanfald om natten.
Jeg har brugt det et par måneder, og der skulle efter det lovede gerne være resultater.
Fantastiske.
Fantastiske.
Jeg er meget glad for min fod massager,dethar hjulpet meget på min nat kramper i ben og lægge.
Jeg vil meget gerne anbefale den.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.