Deres kundeservice er helt i top, der bliver lyttet og taget action på det men siger/skriver. Man kan uden bekymring handle med dette firma.
Fandt nogle Pulse Barfodssko og Ease barfodskod og købte dem begge i 2 forskellige størrelser. Desværre var de til en fyldigere fod end min, så måtte returnere dem. Kvaliteten virkede ok og returnerin... Mehr ansehen
Fik god betjening da de sente mine sko to gange. Skoene er gode men lidt for store foran så jeg må stramme snørebåndene lidt mere en hvad godt er.
Det er ubetinget de bedste sko jeg har haft nogensinde til mine ødelagte fødder. Jeg har haft kontakt til firmaet, da nummer to leverance var lidt anderledes i dimensioner end det første par jeg købt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Massage Care har en vision om at hjælpe flere og flere med at få øjnene op for, at skavanker og smerter ikke behøver at være en del af hverdagen. Vi vil gerne være med til at gøre hjemmebehandling til en del af danskernes hverdag. Uanset hvad du døjer med, om det er smerter, uro, rastløshed eller kramper, findes der en løsning.
Søndergade 29, 9480, Løkken, Dänemark
- info@shopmassagecare.dk
- shopmassagecare.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Utrolig laaaaang levering og da skoene…
Utrolig laaaaang levering og da skoene endelig kom var de ikke størrelsessvarende, utrolig dårlig kvaliret. Og det tog lang tid inden pengene kom retur.

Antwort von Massage Care
I starten var vi meget glade for…
I starten var vi meget glade for massage apparatet. Den hjælp virkelig vores fødder til at have det godt. Den var faktisk så god at vi købte en mere op til vores sommerhus. Men efter noget tid fik jeg meget ondet i fødderne og det gjorde sinsyg ondt at bruge apparatet. Det viste sig så at jeg havde fået ligtorne efter brugen af maskinen, fordi slid og trykket fra apparatet var samme sted hver gang og at det kører rundt på det samme sted hele tiden.

Antwort von Massage Care
Super god maskine som virkelig har…
Super god maskine som virkelig har hjulpet mig mht. uro i benene og problemer med “trætte”ømme fødder. Bruger Massage Care hver dag efter arbejde og kan varmt anbefale den.
Excellent service and great product
Great product from a small company with excellent service, kind people and rapid delivery
Den er god til at massere fødder og…
Den er god til at massere fødder og muskler op af benene.
God service gode sko
En fantastisk varieret og lækker massage til underben og fødder. Ville ønske Massage Care'n havde et håndtag at løfte den i, - jeg synes den er lidt tung og akavet at flytte rund med.
En fantastisk varieret og lækker massage, til underben og fødder. Jeg bruger den hver dag, med få undtagelser. Det ku være dejligt hvis
Jeg har lige returneret alle de par…
Jeg har lige returneret alle de par sko, jeg har købt. Jeg bruger normalt 38 (39 i smalle sko) og både 38 og 39 var for korte i alle modeller. Min kæreste bruger 41 i smalle sko og 42 i brede sko og her var en 42 altså også for kort. Alle modeller er dejligt brede med plads til tæerne, men en anelse for for korte i forhold til de størrelser, vi plejer at bruge. Det er sko produceret i Kina og de lugter meget syntetiske. Hvis en str. 39 havde passet, så ville jeg helt sikkert have beholdt dem. Returprocessen er indtil videre forløbet ret uproblematisk - det har de styr på 😋
Jeg har skrevet en gang tidligere og…
Jeg har skrevet en gang tidligere og ikke fået nogen response.

Antwort von Massage Care
Fodmassage apparat har en virkelig god…
Fodmassage apparat har en virkelig god og afslappende effekt. Det forbedrer nattesøvnen
Skoen jeg har købt er fin
Skoen jeg har købt er fin - men da jeg er en dame på 60 kommer jeg til at mangle ekstra sål til mine hæle i disse sko. Så derfor står jeg nu tilbage med et par sko som har været dejlige at gå i - men konsekvensen blev en hælsporre, så skoen er stillet til side.
Super fin maskine
Super fin maskine, hvor jeg synes læg massagen er bedst for mig, men har heller ikke problemer i fødderne.
Barfodssko - stinker af kemi
Skuffet over Barfodssko.
Første par blev desværre bestilt for små. Ingen problem med ombytning til nyt par. Lang ventetid igen. Nyt par virker næsten for store men værst af alt så stinker de af kemi. Så meget jeg ikke kan holde ud at have dem indenfor. Ingen problem med at oprette returlabel og forventer ikke problemer med refundering af betaling.

Som forventet 👍
Har modtaget mine barefoot sko i sorte
Har modtaget mine barefoot sko i sorte, som jeg bestilte sammen med et par baige og et par hvide. Men kun de sorte et lev. og de er desværre for små, og trykker på storetåen, så jeg anbefaler at købe et nr større. Venter nu på de to andre, som skal returneres og byttes
Barfodssko
Jeg bestilte to par sko hos jer den 4. august. ordre #25036. Her den 18. er de stadig ikke ankommet. Da jeg trackede forsendelsen opdagede jeg at de lå på et lagerhotel i Kina.
Jeg havde dog ikke bestilt dem, hvis jeg havde vist, at det er en vare, der bliver afsendt direkte fra Kina.
Da jeg fandt ud af det, tjekkede jeg op på, hvor man ellers kunne få dem og hvad de kostede, og de var til salg mange steder.
Bl.a på Temu for 216 kr. , hvor I normalt tager 1100 kr. for dem. Nu handler jeg ikke på TEMU, fordi mange af deres varer ikke lever op til EU standarter. Bl.a. fordi der er blandet alt muligt giftigt i materialerne, som ikke er tilladt i EU.
Jeg har en forventning om, at en sko til 1100,- er en kvalitetssko, så jeg blev lidt overrasket.
I beskriver således heller ikke på jeres hjemmeside, hvor varen kommer fra, hvad den er lavet af og hvordan den er lavet og hvordan I kontrollerer materialer og produktion.
I har siden ringet mig op for at tale med mig om det og jeg har fået en venlig behandling hele vejen igennem.
Reklamerede over støj fra maskinen
Reklamerede over støj fra maskinen
Og fik straks tilsendt en ny.
Meget fin service.
M.v.h..
Peter Larsen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.