de bestelde producten waren iets later dan beloofd, maar toch binnen de week. De drooghanddoek werkt goed en de nanoarmor doet ook voorlopig zijn werk. (Staat er pas 3 dagen op)
10-10-2025 Bestelling niet geleverd, krijg plots bericht pakket retour verzender. Probeer op allerlei manieren contact te krijgen met Shinybandits, maar via mail en bellen helemaal niks. Ben benieuwd... Mehr ansehen
Top producten! Direct genoeg spullen besteld om mijn nieuwe auto lekker een wasbeurt te geven. De Shinemax keramische shampoo werkt echt goed en de droogdoek is echt geweldig. Geen resterende druppels... Mehr ansehen
Duidelijke afspraken en wagen tot in de details gereinigd en met verzegeling van de lak erbovenop.Materialen uit de shop zijn van zeer goede kwaliteit.Vriendelijke mensen ook en weten waar ze mee bezi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
We have a passion for clean cars. After years of cleaning cars for others and using various products we have now created our own line of products, which will do the trick. Our products are super simpel to use. We try to make washing your car very satisfying and reach you the tools and chemicals to do so.
Kinderdijk 35 - 18, 4571SX, Axel, Niederlande
- 0653464454
- support@shinybandits.com
- shinybandits.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
bestelling droogpakket
Bestelling niet geleverd
10-10-2025
Bestelling gedaan tijdens de 2+1 actie
Iets ging fout tijdens de actie 2+1.
Na contact te hebben gehad, is dit opgelost. Wordt alsnog een flacon nagestuurd. Top.
Goede service en een mooi product en…
Goede service en een mooi product en ben erg tevreden
Vlugge verzending goed spul
Nooit meer hier bestellen
Ik had 2+1 fles besteld in de actie , 2 flessen ontvangen , kreeg ook een bedankje voor mijn bestelling 2+1 , had zelf een screenshot als bewijs doorgestuurd + gebeld. Kreeg als uitleg dat er maar 2 flessen in de winkelmand stonden. Om mij te compenseren kreeg ik 10% korting op mijn volgende bestelling of die ene nasturen maar de verzendkosten voor mijn rekening moest nemen. Niemand gaat toch 2 flessen bestellen als je er 3 voor de prijs van 2 kan krijgen. Hun website is hier niet helemaal duidelijk in. Hadden ze mij een mailtje gestuurd dat er iets fout was gegaan en mij gewoon 3 flessen hadden opgestuurd dan was dat prima geweest. Dus na veel over en weer geapp ben ik maar afgehaakt. WEER EEN ONTEVREDEN KLANT.

Antwort von Shinybandits
Super om de auto goed schoon te krijgen!
Keramische shampoo werkt echt super samen met de velgenreiniger word de auto echt goed schoon!
Zeker aan te raden zal ook zeker vaker bestellen
Goede producten en snelle levering
velgen waren mooi schoon geworden
Zeer vlugge levering en pakket was heel…
Zeer vlugge levering en pakket was heel goed ingepakt
Goede site, goede producten en behulpzaam.
Duidelijke website, goede omschrijving producten.
Toen een code niet werkte gemaild en kreeg direct antwoord dat het nu wel zou moeten werken en inderdaad.
Producten nog niet allemaal gebruikt, maar wat ik gebruikt heb bevalt zeer goed!
Pakket was zoek.nieuwe gekregen met een…
Pakket was zoek.nieuwe gekregen met een washandschoen erbij gedaan was voor het ongemak
Super snel mn bestelling binnen…
Super snel mn bestelling binnen gekregen. De droogdoek werkt fantastisch! Ben heel erg benieuwd naar jullie andere producten.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.