Vi har benyttet Servicegruppen NORD siden 2022 med stor tilfredshed, men opsiger nu aftalen grundet flytning. Gennem årene har der været meget få udskiftninger blandt rengøringsassistenterne, og vor... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
En godt firma hele vejen rundt. Kundeservice meget søde og imødekommende. Rengøringsassistent også dygtig og imødekommende. Der var ét sted med nullermænd hvor vi ikke var helt tilfredse efter første... Mehr ansehen
Der er ingen bedre følelse end at komme hjem hver 14. dag og hele lejligheden bare dufter og skinner. Det er bare det bedste rengøringsfirma jeg har haft. De er utrolig grundige, ordentlige og de afta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Useriøs virksomhed med for lidt ressourcer. Vi har nu forsøgt opstart af rengøring 2 gange, hvor begge rengøringer er blevet aflyst på dagen pga. sygdom, hvor det ikke har været muligt at finde en e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vores nøgleord er Kvalitet, Tryghed og Fleksibilitet Vi sikrer kvaliteten gennem konstruktiv dialog med vores dygtige og engagerede assistenter, som alle oplæres og videreuddannes. Derudover tjekkes kvaliteten løbende af vores inspektører. Vores mission er at blive dit foretrukne rengøringsselskab indenfor services i dit hjem og til din virksomhed. Vi leverer rengøring, vinduespolering og haveservice.
Kontaktinformationen
Rungsted Helsingør Hillerød København Roskilde Køge Århus , , Hørsholm, Dänemark
- 53 53 66 00
- frank@servicenord.dk
- servicenord.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Absolut anbefalelsesværdig til rengøring
Har nu haft Zora og Dejan fra Servicegruppen Nord til at gøre rent hos os i 2 mdr og vi er absolut tilfredse. Det er skønt at komme hjem til er skinnende rent hus. Anbefales!

Grundig rengøring
Vi er meget tilfredse med vores rengøring udført af Zora og Dejan. Den er grundig og pålidelig hver gang. Ville bare ønske de kom lidt oftere.

Supergod service
Det er altid en fornøjelse at komme hjem, når der har været rengøring fra Servicegruppen Nord. De er meget pålidelige og fleksible. Kan klart anbefales.

kan varmt anbefales
Vi har haft rengøring siden december 2015. Zora og Dejan er altid til at stole på, at de aldrig har meldt afbud.
De er venlige og glade og udfører et godt stykke arbejde. De giver også gode råd ang. rengøringsmidler.
Vi er meget tilfredse.

Rengøring
Vi er meget tilfredse.
Vi har brugt firmaet i flere år, og de medarbejdere, der kommer, er imødekommende og venlige og udfører et godt stykke arbejde.

Antwort von Servicegruppen NORD
udfører god og effektiv rengøring
Jeg kan varmt anbefale firmaet. Vores to faste assistenter udfører en rigtig god og effektiv rengøring. Det er en stor hjælp i vores travle hverdag.

Varm anbefaling
Rigtig god rengøring, hurtigt og effektivt.
Zora og Dejan er venlige og yder en rigtig god service.
Vi kan varmt anbefale dem til familier med travle hverdage:-)

Pålidelig og super rengøring
Vi har efterhånden haft Zora og Dejan som vores faste team i 2 år, altid venlige og glade og rengøringen lever op til vores forventninger. Og vores hund er også rigtig glad for Zora og Dejan :-) Så vi vil til en hver tid anbefale Service Gruppen Nord.

Tilfreds med rengøringen.
Det er så skønt at komme hjem fra job, og der så er gjort pænt og rent i hele huset. Jeg har haft rengøringen i et halvt år nu, og de er mødt op hver gang, ingen afbud. Kan kun anbefale Servicegruppen.

Super effektivt
Super dygtige medarbejder, flexible, søde og smilende. Som enlig mor til 2 er der nok og se til, det en fornøjelse og komme hjem når i har været der og gøre rent og man bare kan slappe og hygge om sine børn. Rengøringen er helt i top, kan ikke sætte en finger på noget som ikke skulle være i orden

Meget tilfreds kunde
Servicegruppen nord har endnu engang været i vores hjem og udført et super stykke arbejde. Altid en positiv oplevelse, god service, professionelt arbejde og dygtige medarbejdere. Altid en fornøjelse og komme hjem når Service Nord har været forbi

Antwort von Servicegruppen NORD
Altid dygtige og venlige medarbejdere
Meget venligt personale, som det altid er en fornøjelse at have i sit hjem. God kommunikation og kontakt til firmaet gør forskellen fra de mange andre virksomheder, vi har prøvet gennem tiderne.

Antwort von Servicegruppen NORD
Super og altid til at regne med :)
Servicenord her nu i et par år gjort rent i Vores sommerhus hele året, og vi glæder os ALTID til at komme derop når jeg ved der har været rengøring. (aldrig noget at klage over)
Når vi ikke er der i perioder, har vi aftalt de tager noget andet end det de plejer. Kan klart anbefales.
Vh. Linda TSV Dronningmølle

rengøring
omhyggeligt arbejde og venlig, professionel medarbejder. jeg glæder mig hver gang både før og efter🙂

Dygtig rengøring
Vi har nu brugt Service Nord til privat rengøring gennem et halvt år. Det er bare super fedt og vi er meget tilfredse. Der er en hel klar aftale om hvad der skal gøres fra gang til gang. Betalingen er nem og kører, og det er altid de samme personer, der kommer.
Det bedste er, at de to, som kommer er Dejan og Zora, fordi de simpelthen er supersøde og pålidelige. De har aldrig meldt afbud og de er trofaste og effektive.

Antwort von Servicegruppen NORD
Regning på ikke udført arbejde!
Jeg ansatte dette firma til rengøring og havearbejde. Efter få gange opsagde jeg rengøringsdelen, da arbejdet var meget dårligt udført - sådan, at jeg måtte gå og gøre rent, efter de havde været her. Gartneren virkede ihærdig så den del af aftalen fortsatte - MEN det gik hurtigt ned ad bakke - og min have kom til at ligne noget der er løgn, med ukrudt og knæhøjt græs. Jeg skrev til gartneren og beklaget mig over hvordan min have forfaldt - men gartneren skulle på ferie - så den kunne bare forfalde videre. Senere (jeg skrev flere) mails blev ikke besvaret!
Jeg opsagde kontrakten og betale en regning hvor arbejdet faktisk slet ikke var udført - men der var jo opsigelsesfrist.
Nu har firmaet så sendt endnu en regning for ikke udført arbejde, for gartneren siger, at hun har været her. Firmaet ønsker ikke at se på havens tilstand, men antager at jeg lyver og deres gartner fortæller sandheden!
PAS PÅ AT I IKKE HAVNER I KLØRENE PÅ DETTE FIRMA, SOM BARE VIL MALKE PENGE UD AF DERES KUNDER - OGSÅ FOR IKKE UDFØRT ARBEJDE!
P.S. Jeg ved ikke hvordan man besvarer firmaets Eventyr historie. Jeg kan måske bare lige sige, at jeg har skrevet mange mange mails til gartneren - forsøgt at ræsonnere men firmaet - MEN der skete først noget EFTER min anmeldelse på Trust-Pilot - så ville de pludselig gerne tale med mig - pudsigt - ikke??? og så er der vel ikke så meget andet at sige!!!!!!!!!!!!!!

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.