Vi har benyttet Servicegruppen NORD siden 2022 med stor tilfredshed, men opsiger nu aftalen grundet flytning. Gennem årene har der været meget få udskiftninger blandt rengøringsassistenterne, og vor... Mehr ansehen
En godt firma hele vejen rundt. Kundeservice meget søde og imødekommende. Rengøringsassistent også dygtig og imødekommende. Der var ét sted med nullermænd hvor vi ikke var helt tilfredse efter første... Mehr ansehen
Der er ingen bedre følelse end at komme hjem hver 14. dag og hele lejligheden bare dufter og skinner. Det er bare det bedste rengøringsfirma jeg har haft. De er utrolig grundige, ordentlige og de afta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Useriøs virksomhed med for lidt ressourcer. Vi har nu forsøgt opstart af rengøring 2 gange, hvor begge rengøringer er blevet aflyst på dagen pga. sygdom, hvor det ikke har været muligt at finde en e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vores nøgleord er Kvalitet, Tryghed og Fleksibilitet Vi sikrer kvaliteten gennem konstruktiv dialog med vores dygtige og engagerede assistenter, som alle oplæres og videreuddannes. Derudover tjekkes kvaliteten løbende af vores inspektører. Vores mission er at blive dit foretrukne rengøringsselskab indenfor services i dit hjem og til din virksomhed. Vi leverer rengøring, vinduespolering og haveservice.
Rungsted Helsingør Hillerød København Roskilde Køge Århus , , Hørsholm, Dänemark
- 53 53 66 00
- frank@servicenord.dk
- servicenord.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Servicegruppen Nord er et fint firma…
Servicegruppen Nord er et fint firma der kan anbefales. De er pålidelige, meget fleksible hvis man vil rykke eller aflyse en rengøring, svare hurtigt, og rengøringen er fin - kan anbefales
Søren

Ganske udmærket
Indtil videre har jeg kun gode ord at sige om Servicegruppen Nord. Aftaler bliver overholdt til punkt og prikke og rengøringen er udmærket.

Antwort von Servicegruppen NORD
Er glad kunde hos Servicegruppen Nord…
Er glad kunde hos Servicegruppen Nord (Privat rengøring). Vores serviceteamet er super effektive og søde. De gør grundigt rent og redder ovenikøbet også senge, rengør puslebord osv.
Jeg har anbefalet firmaet til flere i vores omgangskreds.

Antwort von Servicegruppen NORD
Har været super glad for vores…
Har været super glad for vores rengøringsassistenter. Effektive og søde!

Antwort von Servicegruppen NORD
Kan varmt anbefale dette firma for…
Kan varmt anbefale dette firma for professionelt arbejde - huset skinnende rent og intet at bemærke. Maria & Sejan gør et fantastisk arbejde. TAK

Antwort von Servicegruppen NORD
Servicegruppen Nord får 5 stjerner af mig.
Servicegruppen Nord får 5 stjerner af mig. De har både udført rengøring og havearbejde for mig og jeg har i høj grad været glad for gruppen, da begge dele har været meget omhyggeligt og tilfredsstillende udført.
Nina

Fast personale. Godt
De samme rengøring personal. Det er godt
Super service og dygtige assistenter.
Super service og dygtige assistenter.
Vi har nu brugt Servicegruppen Nord's service i mange år og er rigtig glade for den gode kvalitet og fleksibilitet deres medarbejdere udviser, samt den gode service fra kontoret. Som noget nyt prøvede vi i år at bruge Servicegruppen Nord's AirBnB rengøring og det gik over alt forventning. De gjorde rent, vaskede sengetøj og håndklæder, så alt var klart til nye lejere uden at vi overhoved behøvede at gøre noget. Super service og forståelse for at alt skulle være i orden.
Vi vil til enhver tid anbefale deres service.

Antwort von Servicegruppen NORD
De ødelægger dit inventar og tager ikke ansvar for det
Jeg har næsten ikke ord for, hvor dårligt behandlet jeg føler mig! Kort fortalt, HOLD JER LANGT VÆK fra dette firma.
Det startede faktisk fint. Venlige assistenter og godt rengøringsresultat de første par gange. Derefter kom der en ny assistent, som sandsynligvis ved et uheld har fået spildt eller på anden vis har fået et forkert rengøringsmiddel anvendt på vores kalkstensgulv. Heraf er overfladen i klinkerne ætset væk og fremstår nu ru, på et ellers glat gulv. Og jeg ser det hver evig eneste dag og ærgrer mig over at jeg lod Servicegruppen Nord gøre rent i mit hjem.
Jeg var i lang tid i dialog med firmaet og de blev ved med ikke at ville anerkende skaden. Jeg insisterede på at tale med direktøren, og det er her det går helt galt for dette firma! Direktøren anklager mig som forbruger for selv at have lavet disse pletter og at jeg anklager rengøringsfimaet for at have lavet dem for at få dem udbedret. Han bliver ved med at referere til at hans assistenter siger at de ikke har lavet nogle pletter og at han iøvrigt ikke kan dække alle de reklamationer der kommer ind, for i så fald havde han ikke nogen forretning mere.. Denne udtalelse siger jo i sig selv lidt om hans generelle holdning til kundepleje.
Så kære læsere og med-forbrugere, HOLD JER LANGT VÆK!
Man står desværre i en rigtig træls situation, hvor jeg har meget svært ved at bevise at disse pletter er lavet af Servicegruppen Nord, og jeg står derfor også rigtig dårligt i en eventuel retsag mod dem. Reperationen af mit gulv løber op i +50.000 DKK og jeg ønsker ikke for nogle af jer at I skal komme til at stå i samme situation..
Men ønske om at i vælger et andet selskab, som kan finde ud af at passe på jeres inventar - og/eller i det mindste står ved det, når det uheldigvis går galt..

Vi er glade for firmaet
Vi er glade for firmaet - troværdige - laver det arbejde, vi har aftalt.

Meget dårlig rengøring. Kan IKKE anbefales
I en travl hverdag har vi brugt Servicegruppen NORD i ca. 1,5 år. Det har helt igennem været en dårlig oplevelse. Meget ringe rengøringsstandard, skiftende assistenter og den løbende dialog med selskabet har bare været op ad bakke. Hold jer fra dette selskab. Det er spild af penge.
Svar til Frank fra Servicehuset NORD:
Jeg kunne bestemt ikke finde på at skrive en urigtig anmeldelse. Eneste formål er at advare andre mod at bruge jer, da min oplevelse har været rigtig dårlig. Og skal vi så ikke lige få fakta på plads:
1) det er korrekt, at det er anden gang, vi bruger jer i håb om, at I havde fået styr på standarden. I den mellemliggende perioden havde vi gennem 5 år en meget tilfredsstillende rengøring, som desværre kun kunne gøre rent 2 gange om måneden, derfor skiftet.
2) ofte skift af assistenterne har vi også været meget kede af, da jeg hver gang skal starte forfra med at sikre, at de følger den udleverede rengøringsplan. Skiftet er sket fordi assistenterne enten er blevet langtidssyge eller har sagt op.
3) I de år vi har brugt jer har der været kvalitetskontrol en gang trods ofte skift af assistenterne. Stort ønske om mere løbende kontrol fra jeres side, da vi gentagne gange har oplevet mangelfuld rengøring som følge af, at 2 rengøringsassistenter kun har brugt samlet 30 min. på rengøring af 160 kvm.
4) Vores ønske har aldrig været gratis rengøring men en god og grundig rengøring. Jeg betaler med glæde 675,- pr. gang, men de gange rengøringen har været meget mangelfuld, har jeg naturligvis krævet en refundering.

Stabil rengøring
Stabil rengøring, vi har aldrig oplevet et afbud eller udeblivelse - det er meget værd for os. Vores nye assistenter er utrolig venlige og grundige. Vi har været hos servicenord i flere år og er godt tilfreds.
Venlig, motiveret og grundig rengøring
Venlig, motiveret og grundig rengøring.
Kan lide at af levere et godt resultat.
De overser simpelthen alt alt for mange ting
Af og til var jeg i tvivl om der overhovedet havde været rengøring... På ingen måde tilstrækkelig. De overser simpelthen alt alt for mange ting.
Desværre en rigtig dårlig oplevelse
Desværre en rigtig dårlig oplevelse. I håbet på at finde en god løsning på en travl hverdag, valgte vi at afprøve servicegruppen nord. De første 2 gange fungerede det optimalt, og så gik det ned af bakke. De missede 2 gange i træk, hvor de ikke mødte op, jeg fik sms fra assistenterne, der hele tiden ville lave om i aftalerne. Der blev ikke gjort tilstrækkeligt rent, og flere gange glemt badeværelse, paneler osv. Nøglen blev også glemt en gang hvor jeg så måtte komme og lukke dem ind, hvorefter rengøringen var super ringe, da de nok har haft travlt. Efter 2 måneder måtte vi stoppe aftalen, da der desværre var for meget bøvl med det. Personalet er søde og rare, men der er desværre slet ikke styr på rengøringsassistenterne og det er jo i og for sig det vigtigste når man driver en rengøringsvirksomhed.
Rigtigt godt rengøringsselskab - til at stole på!
Rigtigt godt rengøringsselskab, som vi har brugt i et par år. Altid to der kommer ud og gør effektivt og grundigt rent. Selskabet prøver så vidt muligt at det er de samme som fortsat kommer, men vi har skiftet hold et par gange, pga praktiske omstændigheder. Hver gang har selskabet gjort sig stor umage med at sørge for en glidende overgang. Kan kun anbefale dette gode firma!

Antwort von Servicegruppen NORD
Tirsdag er ugens bedste dag
Tirsdag er ugens bedste dag, for da har Halima fra Servicegruppen NORD været forbi med spand og støvsuger. Halima er grundig og pålidelig og vi sætter stor pris på samarbejdet med hende og firmaet. Samtidig udviser Halima stor fleksibilitet når der ind i mellem opstår ændringer i hjemmet, som kan vanskeliggøre rengøringen, så som håndværkere eller istandsættelse. Der er desuden en rigtig god kommunikation med både firmaet og Halima selv. Det er noget vi sætter pris på, da vi i en travl hverdag ikke behøver at bekymre os om rengøringen, aftalerne eller betalingsdelen - det kører bare. Tak Halima!

Antwort von Servicegruppen NORD
Go service og flot arbejde med kort varsel
Jeg stod med et akut behov for rengøring af hus ifm. flytning, og Frank var meget imødekommende og fleksibel ift. at finde en løsning der matchede min meget stramme deadline. Om selve rengøringen, som blev udført af Brina og Devin er der kun at sige, at vi bagefter stod med dårlig samvittighed over, at vi aldrig har gjort det så godt selv før. Super service, og super veludført arbejde.
Vi er så glade for Zora og Dejan
Vi er så glade for Zora og Dejan! Vi har brugt andre firmaer og det fungerede slet ikke ligeså godt. Der er god kommunikation, og der bliver gjort det der skal hver gang (og nogle gange endda en smule ekstra).
ADVARSEL!!
ADVARSEL!!
Hold jer lang væk fra servicegruppen Nord og deres underleverandører.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.