Skojare! De skrev av ett ärende för 20 år sedan på grund av preskription men nu kräver de betalt igen - de hade väl inte räknat med att någon skulle spara bevis på att det skrevs av för 20 år sedan -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skickar sina inkassokrav på endast billio som jag inte ens har använt. 10 dagar senare är det hos kfm. Ringer såklart då direkt då det skickas på Kivra (som jag använder). Enligt Malin på Sergel s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i dag fått en sms om et inkassovarsel og da jeg ringer (til et svensk nummer) får jeg beskjed om at det er en ubetalt faktura fra elkjøp på ca 15000 kroner- jeg har ikke handla dette på elkj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skickar betalningskrav på en skuld som har ingått i en avslutad skuldsanering. När jag ringer och frågar varför låtsas personen jag pratar med som om hen inte förstår vad jag pratar om. När jag framh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sergel erbjuder högkvalitativa kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden. Vi är stolta över våra kunder som ger oss högsta betyg när det gäller personligt bemötande och trovärdighet. Det har gett oss positionen som en av marknadens ledande aktörer, med ett starkt fokus på tillväxt inom våra kärnområden.
Stockholm, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Se hit alla företag! Detta inkassobolag är systematisk blodtörstiga utpressare.
Detta är ett hemskt företag, jag som medborgare låter borgenären förlora möjligheten till indrivning pga detta hemska bolag. Kronofogden har inget att utmäta och får inte ens delgivning. Finns ju trots allt preskribering av en anledning. Jag hade med Svea inkasso att göra och de åtminstone kunde förhandla, men inte dessa uppenbara sv1n. De ska få smaka på lika likgiltigt beteende. Anställ dem inte!

Antwort von Sergel Sverige
Jag fick rätt till sist, var är min ersättning på 3000kr per påbörjad timma?

Antwort von Sergel Sverige
Jag har en pågående löneutmätning och har sen i SEPTEMBER försökt få Sergel att rätta till ett felaktigt belopp, då de anmält till KF att skulden är 20.000kr högre än den i själva verket är. Jag har skrivit till kundtjänst och jag har pratat med dem flera gånger och får till svar att det ska lösas, men ingenting händer. HUR J**** SVÅRT KAN DET VARA? Inte Sergels fel att jag dragit på mig skulder, men de är parasiter som drar nytta av folks svagheter.

Antwort von Sergel Sverige
Ringde kundtjänst,då jag fått påminnelse på betald räkning!
Den som svara i kundtjänst hade nog tuggat taggtråd,var så fruktansvärt otrevlig och när jag nämnde för henne,jag vill prata med en chef så slängde hon luren I örat på mig! Försökte ringa upp igen ,men fick inget svar! Men så otrevlig som hon var med engång,så har hon ju inte i kundtjänst atr göra! Mvh Tommy

Antwort von Sergel Sverige
Dom här följer inte lagarna över huvudtaget enligt prespektion tiden Sverige ska skulder på som är 10 gammla men det hsr hsr inte dessa idioter gjort, dom detta bolag är nu anmält telia dessa utom är är ett idiot företag. Men sergel kan knte lagarna i Sverige kom detta I håg

Antwort von Sergel Sverige
Fått bluffaktura på telefoni som enl.
sergel förföll 2,5 år sedan...
Nytt sätt att lura folk på pengar.

F. H u inget annat!
K din h m patetiska smuts !
De lurade min mamma som är pensionär 600kr
Istället skicka pengarna till hennes konto de hävdar att hon har tillgodo hos de, jvl kräk tillsammans med tele 2 råna pensionärer !

Antwort von Sergel Sverige
Den första jag tala med la på luren i örat han får en kryssad stjärna
Nästa kille löste allt

Antwort von Sergel Sverige
Har satt i system att skicka bluff fakturor,har gjort en anmälan på detta.

Antwort von Sergel Sverige
går ej att komma i kontakt med, svarar ej på mail eller telefon. En falsk faktura på telefonabbonemang hos telia, jag ej har och har betalt trots att jag ej har det har gått till inkasso. Telia anser att jag ska betala trots att det redan är betalt och inkasso svarar inte trots att jag skickat in papper på att det är betalt

Antwort von Sergel Sverige
Har fått 3 bluffakturor från Sergel Inkasso med bluffbelopp: 1,36kr ( en krona och 33öre) från 2019, annan 5,88 kr från 2020 och en för 295kr från 2021, sammanlag blir det: 896,18 kr. Ringde till Tele 2 och Comviq och efter en lång väntetid konstaterades att jag hade absolut ingen skuld alls från Tele 2 och Comviq. Det vill säga Sergel Inkasso har hittat på, skulder som inte finns och sedan vill de ha sin del. Inte nog med det Sergel Inkasso kräver betalt senast dagen innan lönen, 2022- 08- 25 så om du betalar en dag efter tillkommer ränta. Mycket smart av Sergel Inkasso. Hur kan ni lura folk så här? Ni måste avskriva detta; jag har rätt lust att polisanmäla er !!!!! DETTA ÄR BEDRÄGERI !!!!! att tvinga folk att betala skulder som inte finns.

Fick inkassokrav från företaget Tele2 som
jag betalade direkt. En månad efter fick inkassokrav från samma företaget. Kontaktade dem idag och fick information att det var endast en obetald faktura som Tele2 skickade vidare till Sergel och att den är betald, fick inte svar varför jag har fått en till inkassokrav. SERGEL skickar bluff fakturan !! Fattar inte att ni kan göra så !! 🤔🤬

Antwort von Sergel Sverige
Det mest oseriösa företag som funnits i Sverige. Skickar fakturor från Telia (halebop bredband) som jag ALDRIG använt!!! Det här misstaget fixades via chatten med en medarbetare på halebop för över1 år sedan... VAD ÄR DETTA???

Antwort von Sergel Sverige
Fick en påminnelse om en faktura med förfallodag för FYRA år sedan. Inte fått en enda påminnelse sedan dess. När jag efterfrågade om jag kunde få rapport om ärendehändelser för MITT ärende så kunde inte den inkompetenta människan som svarade i telefon dela det med mig. Vilket ger min uppfattning om detta företag en mycket negativ och oseriös bild. Jag ska nu betala en faktura som jag inte vet händelseförloppet för eller vad summan grundar sig på för annars hotar de att skicka ärendet vidare till kronofogden.
FYRA år tog det dem att påminna mig om en summa som förmodligen blev felbetalad från första början. Slutsumman var runt 600 så ursprungssumman kan inte varit särskilt stor men det får ju jag aldrig veta eftersom de vägrar delge mig den informationen.
De som äger och jobbar på sergel måste älska att förstöra livet för folk. Man har en tanke om världen som en plats där man vill hjälpa sina medmänniskor men jobbar du på sergel ser du hellre människor lida.

Antwort von Sergel Sverige
Fick inkassokrav på streamingtjänster som jag inte beställt, från ett företag (Telia?!) jag inte är kund hos. Någon originalfaktura för de påhittade tjänsterna har jag naturligtvis inte heller erhållit.

Antwort von Sergel Sverige
Fick ett inkassokrav från Sergel Inkasso avseende bredband från Telia. Mycket märkligt eftersom jag har betalt alla fakturor från Telia.

Antwort von Sergel Sverige
Min svärmor har för 4 månader sedan gjort en felinbetalning på det svindlande beloppet 1 krona och 7 öre. Räkningarna betalas med e-faktura m h a av oss. Nu har Tele2 sänt det vidare till Sergel som nu kräver Svärmor, 91 år, på 181 kronor och 7 öre. Slutsats: Fråga alltid innan du köper tjänster o produkter om leverantörerna anlitar Sergel. Om så välj annan annan leverantör. Övrigt att säga lämpar sig inte för städade sammanhang. Tack för ordet.

Antwort von Sergel Sverige
Totallt värdelösa ,, är just sådana bolag som gör att man aldrig blir skuldfri , från 300 sek som är uppe i över 1700 sek.
Sjukt

Antwort von Sergel Sverige
Inkassokrav på uppenbart felaktigt underlag.
Senfärdiga när det gäller att rätta sina fel.

Antwort von Sergel Sverige
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.