Skojare! De skrev av ett ärende för 20 år sedan på grund av preskription men nu kräver de betalt igen - de hade väl inte räknat med att någon skulle spara bevis på att det skrevs av för 20 år sedan -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skickar sina inkassokrav på endast billio som jag inte ens har använt. 10 dagar senare är det hos kfm. Ringer såklart då direkt då det skickas på Kivra (som jag använder). Enligt Malin på Sergel s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i dag fått en sms om et inkassovarsel og da jeg ringer (til et svensk nummer) får jeg beskjed om at det er en ubetalt faktura fra elkjøp på ca 15000 kroner- jeg har ikke handla dette på elkj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sergel erbjuder högkvalitativa kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden. Vi är stolta över våra kunder som ger oss högsta betyg när det gäller personligt bemötande och trovärdighet. Det har gett oss positionen som en av marknadens ledande aktörer, med ett starkt fokus på tillväxt inom våra kärnområden.
Stockholm, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vårt företag har fått bluffkrav från Sergel. De går inte att nå på webb eller telefon. Vi polisanmäler.

Antwort von Sergel Sverige
Skickar betalningskrav på en skuld som har ingått i en avslutad skuldsanering. När jag ringer och frågar varför låtsas personen jag pratar med som om hen inte förstår vad jag pratar om. När jag framhärdar kan hen inte bekräfta att det har skickats något krav trots att jag sitter med skuldspecifikationen framför mig...
Kronofogden bekräftar att det tyvärr är ett ganska vanligt agerande från inkassoföretagen.

Antwort von Sergel Sverige
Fick krav som ursprungligen kom från en bank för 2 år sedan.
För ett år sedan gjorde jag skuldsanering hos Kronofogden på ALLA SKULDER.
Det är omöjligt att få tag på någon utan att logga in via BankID. Förutom via telefon...
Väl inne på "MINA SIDOR" ser jag att det tydligen skickats 3-4 brev angående detta.
DOCK INTE I VERKLIGHETEN.

Antwort von Sergel Sverige
Oförskämda och outbildade människor gör där och skickar falska fakturor till människor. Bondemaffian.

Antwort von Sergel Sverige
Sjukaste bluffföretaget någonsin! Hade skulder genom telia sedan 2016 som sedan gått till kronofogden, betalade dessa för några år sedan. Sen kom samma fakturor IGEN, försökte överklaga vilket verkar helt omöjligt mot maffainkassobolag i sverige... gick till kronofogden och fick betala igen! Nu idag så kommer det ÄNNU en gång samma j*vla räkning ifrån 2016 med krav att det skickas till kronofogden eftersom skulden inte är reglerad!!! Flera år sedan den betalades sist och inte hört något på typ 3års tid och exakt likadant som förra gången!! Nu blir det polisanmälan och finansinspektionen IGEN! Hur f*n rent ut sagt kan man få bedriva ett företag på detta viset utan att åka dit för bedrägeri???

Antwort von Sergel Sverige
Jag fick ett inkassokrav från Sergel och plötsligt känns det som man kommit in i en värld av organiserad brottslighet eller SMS-lån...jag får kravet i brevlådan sista betalningsdag, Sergel får betalningen 3 bankdagar senare men då har det tillkommit 950 kr i avgifter...och vem väljer att jobba där?

Antwort von Sergel Sverige
Jag har alltid fått bra bemötande. Alltid fått avstånd när jag behövde. Med mera...
Jag tror det handlar mer om hur man pratar med dem från början.
Hej god morgon, och artighet brukar hjälpa till förståelse och sammarbete.

Antwort von Sergel Sverige
Otroligt tråkigt bemötande och helt omöjliga att prata med. Lägger fram ett förslag som innebär att de får in de pengar de vill ha på samma tid men på ett annat sätt än exakt det de föreslår/ kräver. De lyssnar inte, hotar samt avbryter samtal. Känns väldigt oseriöst.

Antwort von Sergel Sverige
Hur kan ni kallas seriösa. Jag fick hoppa in som god man dec 2020-juli 2023 åt en person. Hjälpt till att reda upp med gamla skulder. När det hen inte kunnat betala har Kronofogden tagit över och det dras nu varje månad.
Nu ( har inte hänt nåt på länge) när en tror allt är betalt eller gått till KF så kommer helt plötsligt ett krav från 2018. En ränta på några kronor tror 3,60 ( från Telia som är riktigt oseriösa också, de kunde ju bara strunta i de där kronorna) som växt sig med påminnelser till över 2000:-
Varför kommer en sådan skuld efter 5 år???? Varför bakar ni inte ihop skulder. Ni har ett väldigt konstigt system. Är det vad Sergel tjänar på? Vänta med inkasso i flera år. Inte juste för en fattig sjukpensionär
Glad att jag själv inte behövt ha med er att göra/ Besviken över hur ni sköter er.

Antwort von Sergel Sverige
Värsta jag varit med om. Utnyttjar sin maktposition gentemot konsumenter genom bland annat otillbörlig påtryckning och skrämseltekniker med hot om betalningsanmärkning om betalning inte görs omgående. De skickade ett brev ang. betalningsföreläggande och la på ytterligare 680kr när jag redan betalat kapitalskuld och inkassoavgift och sa att min betalning "bokförts" efter att de skickat brevet när jag ringde och påpekade detta. Jag betalade med Swish hela skulden (Swish uppdateras i realtid dygnet runt, se Swish egen hemsida) INNAN de skickade brevet till mig som är daterat till ett datum efter min konfirmerade betalning. Så uppenbart att de inte kollat inbetalningar. Money grab bolag som flippar ett frisörsbesök på 349kr till 1278kr på några veckor. Hoppas Finansinspektionen eller IMY tar detta maktmissbruksbolag från marknaden. Deras svar på detta kommer vara "vi följer självklart Inkassolagen" lägg av...

Antwort von Sergel Sverige
Oerhört arrogant och drygt bemötande vid påpekande om att påminnelse om obetald julifaktura från Telia inte erhållits per mail eller post. Vid kontakt med Telia beklagar man det inträffade och ska se över sina rutiner. Sergels handläggare ”Daniel” borde också göra detta, samt gå en kurs i kundbemötande.

Antwort von Sergel Sverige
Detta inkassobolag är systematisk mafioso utpressare!
OKQ8 Bank och Sergel Inkasso kör ren utpressning på olagligt sätt.
Har fått ett inkassokrav gällande en kortreklamation via OKQ8 Bank som först var godkänd och sedan blev debiterad UTAN någon förklarning.
Detta har jag förklarat Sergel flera gånger, men dem kör med skrämseltaktik och använder Kronofogden som verktyg/vapen.
De vägrar pausa ärendet tills en riktig utredning har gjorts.
Kolla upp saker och ting innan ni förstör för ärliga medborgare
Anställ inte dem

Antwort von Sergel Sverige
Helt vedervärdigt inkassobolag, kommer 3 år senare med påmminelse på fakturor dom ej har skickat ut under 3 års tid varesig fysiskt eller på kivra.

Antwort von Sergel Sverige
Knappt värt att ens skriva något om, totalt katastrof, bluffare med en kundtjänst som är mer okompetent en än förståndshandikappade potatis, riktigt skämt företag.

Skicka bluff skulden 2700 kr
Christer liten Lön
Christer liten Lön Länge 200 kr
Christer liten Lön Länge 20 kr
Christer liten Lön Länge 120 kr

Antwort von Sergel Sverige
Fick inkassobrev från Sergel angående en faktura från telia som ej kommit mej till handa, direkt hotar man med kronofogden. Kan tillägga att jag aldrig någonsin i hela mitt liv haft en betalningsanmärkning. Tänk om postgången missat att dela ut även denna försändelse med inkasso kravet, Då hade man varit rökt.. Ändra rutiner snäll ni..... telia påstår sej ha skickat 2 påminnelser via sms,,i så fall inte till mitt nummer,, då hade räkningen till 100% blivit betald samma dag. Kolla upp saker o ting innan ni ställer till det för ärliga medborgare ..

Antwort von Sergel Sverige
I did a wrong payment and they took 99kr to send the money back. Absurd.

Antwort von Sergel Sverige
Ringde upp och det första jag möts av är en otrevlig häxa som inte ens lät mig berätta vad jag ville säga utan höjde rösten flera gånger och avbröt mig gång på gång. Dessutom gav det ett högst oseriöst intryck då hon menade att deras leverantör skulle kontakta dom och att jag som kund inte kunde få de svar jag ville vilket inte var speciellt svårt att besvara då jag enbart ville veta vart ifrån de inhämtat sina uppgifter ifrån då det uppenbart var felaktiga. Hon menade istället att leverantören ljuger. Allvarligt är detta ett seriöst företag? Kommer aldrig mer kontakta dom och hoppas fler aldrig behöver komma i kontakt med dom. Vidare önskar jag konkurs åt hela företaget.

Antwort von Sergel Sverige
Kort och enkelt de suger k.u.k

Antwort von Sergel Sverige
Efter att jag felaktigt fått besked om att en av min morsas räkningar inte varit betalda så betalades den omgående. När jag fått reda på att fakturan redan var betald så ville jag ha tillbaka det överskjutande beloppet och då skickar man en utbetalningsavi som kan lösas in på en bank som jag inte använder eller, mot avgift, på en massa andra ställen. När jag ringde och bad om att få pengarna på mitt konto istället så fick jag svaret att det inte gick så länge avin var giltig. Nu tre månader senare ringer jag och ber om att de sätter in pengarna på mitt konto, men nu tar det plötsligt ytterligare 10 arbetsdagar innan man kan få iväg pengarna till mig! Jag kan inte annat än anta att Sergel sitter på pengarna så länge som möjligt så att man kan använda dem internt under tiden.

Antwort von Sergel Sverige
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.