SE Möbler AB Bewertungen 2’774

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en soffgrupp (Maria), hade mycket mailkontakt med SE, tog även med inbärning. Hade mååånga frågor och fick svar på alla. Soffan var väldigt fin och skön. Fast komfort som vi ville ha. (Står... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde lampan sent på kvällen, och nästa morgon var den redan iväg! Den dök sedan upp hos ombudet dagen efter. Hade inte riktigt insett mängden arbete för att montera kristallkronan (över 3 h), me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill tacka SE MÖBLER för en fantastisk produkt, otrolig kvalitet och pris. Vill även tacka för den bästa kundservicen jag varit i kontakt med. Ett extra stort tack till Tarek på kundservice som tå... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köpet gick smidigt och lampan var väldigt fin. Det som drar ner betyget är att det ingår 21stycken 40w lampor vilket resulterar att när lampan tänds så tror man att det är en byggarbetsplats med ett... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Wohnmöbelgeschäft

Über SE Möbler AB

Vom Unternehmen geschrieben

• Fri frakt

När du handlar hos SE Möbler så bjuder vi på fraktkostnaden. Din leverans sker till närmsta registrerade postombud eller direkt hem till angiven leveransadress..

• Dina rättigheter som kund hos oss

Du som kund ska alltid känna dig trygg hos oss, därför ger vi dig 3 års garanti, 14 dagars ångerrätt och 30 dagars öppet köp.

• • Upp till 36 månaders räntefri delbetalning

Handlar du hos SE Möbler har du flera olika betalsätt att välja mellan, allt från kontant betalning till en 36 månaders räntefri delbetalningsplan. Vi samarbetar med flertalet etablerade bolag såsom WasaKredit, SVEA Ekonomi m.m för att kunna erbjuda dig flera olika säkra betalsätt. Handlar du online hos oss kan du även nyttja Klarna Checkouts olika betalsätt.

Välkommen till SE Möbler, Hos oss hittar du mängder av möbler och allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem att leva och skapa minnen i. Handla hos oss direkt i butik, via telefon 0142-21625 eller köp dina möbler online. Oavsett så kan vi garantera att vi har något som faller dig i smaken, oavsett om du är ute efter en ny soffa, säng eller matgrupp. Vi kan även, med stolthet, säga att vi har ett gediget sortiment av belysning och minst en lampa för varje smak. När du handlar hos SE Möbler har du fri frakt, kam välja bland flera olika betalsätt och kan enkelt och tryggt möblera ditt hem tillsammans med oss. .

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

2774 Bewertungen

Mycket bra

Bra kvalitet

30. Januar 2024

Tack för din feedback, vi uppskattar verkligen dina ord.

Vi är glada över att vi kan göra våra kunder nöjda , Kundnöjdhet och att erbjuda en positiv shoppingupplevelse är viktigt för oss.

Om du någonsin har fler frågor eller behöver mer hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta betjäna dig och fortsätta vara det bästa företaget i dina ögon! 😊🌟

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra tack

Bra tack Bra tack, jag har köpte från några år sen och jag jätte nöjd med mina soffor därför jag bästelet en ny soffa grupp hoppas den kommer fram snart, den som är inte bra att den har lång tid att levera

31. Januar 2024

Hej Jolen ,

Tack så mycket för din vänliga feedback och för att du väljer att handla med oss igen! Vi är glada att höra att du har varit nöjd med dina tidigare köp hos oss. Vi förstår vikten av att få din nya soffgrupp så snart som möjligt, och vi strävar alltid efter att leverera våra produkter så snabbt och effektivt som möjligt. Jag har noterat din oro och ska se till att vår leveranstid förbättras i framtiden. Om du har några ytterligare frågor eller önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar din lojalitet och ser fram emot att fortsätta betjäna dig!

S&E möbler & S&E Mattor

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde en taklampa för två…

Jag beställde en taklampa för två veckor sedan och leverans kommer i april, konstigt att kunden väntar tre månader tills får beställning.

31. Januar 2024

Hej Eyas,

Tack för din feedback. Vi beklagar för den långa leveranstiden och eventuella missförstånd. Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och din feedback är viktig för oss. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på info@semobler.se.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kvalitet till bra pris och mycket…

Bra kvalitet till bra pris och mycket snabb leverans. Tack!

1. Februar 2024

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hej Isabelle,

Tack för din feedback. Vi beklagar att det saknades en del i din leverans. Vi vill gärna lösa detta för dig så snabbt som möjligt. Vänligen mejla oss på info@semobler.se med din orderinformation så att vi kan hjälpa dig med detta ärende.

30. Januar 2024

Hej Roma,

Vi beklagar att du inte var nöjd med kvaliteten på produkten och att returavgiften upplevdes som hög. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och en bra kundupplevelse.

Om du har några specifika synpunkter eller om det är något annat vi kan göra för att förbättra din upplevelse, vänligen kontakta oss på info@semobler.se så att vi kan hjälpa dig vidare.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag var hemma från 8 till 17 och inga…

Jag var hemma från 8 till 17 och inga leverans kom😭 så dåligt stil, på min ändå lediga dag,😭 så tråkigt

29. Januar 2024

Hej Zelia,

Det är beklagligt att höra att leveransen inte kom trots att du var hemma hela dagen. Vi beklagar för eventuella besvär och förstår hur frustrerande det måste ha varit för dig.

För att hjälpa till med att lösa detta, vänligen mejla oss på info@semobler.se med ditt ordernummer och en beskrivning av situationen, så ska vi se till att följa upp detta med transportören.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nöjd

Dt gick jättebra. Jag är nöjd

28. Januar 2024

Hej Rahmo!

Hej Mayar,

Vi ber om ursäkt för de eventuella besvär som de långa leveranstiderna har orsakat dig. Vi förstår att detta är frustrerande, och det är inte den standard vi strävar efter.

För att undersöka och hjälpa dig bättre, vänligen mejla oss på info@semattor.se med ditt ordernummer och vi kommer att göra vårt bästa för att lösa detta åt dig.

SE Mattor

MYCKET NÖJD

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättefina prisvärda mattor snabb…

Jättefina prisvärda mattor snabb leverans

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt leverans och väldigt bra…

Snabbt leverans och väldigt bra kvalitet👏

Snabb och smidig

Hej Jessica Nivebro Lindberg,

Vi beklagar verkligen att du inte har mottagit din vara. Detta är inte det upplevelse vi strävar efter att erbjuda våra kunder.

För att undersöka detta och hjälpa dig så snabbt som möjligt, ber vi dig vänligen att kontakta oss på info@semobler.se med ditt ordernummer och detaljer om situationen. Vi är här för att lösa detta åt dig.

Perfekt!

Köpt många mattor härifrån, alltid snabb leverans, bra kvalitet och ett gott kundbemötande. Alltid enkelt och smidigt!

Underbar överraskning

Underbar överraskning! Jag var så skeptisk när jag såg pris. Men mattan kom så snabbt och den är så fin.

21. Januar 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Att man skriver att varor är slut och…

Att man skriver att varor är slut och att det kommer dröja. jag köpte och trodde jag skulle få allt mellan 2-5dagar sen fick jag ett brev att det skulle dröja 3 månader

26. Januar 2024

Hej Jagerkhween,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar djupt för eventuella missförstånd gällande leveranstider. Vi förstår att det är frustrerande när förväntningarna inte möts.

För att undersöka detta närmare och hjälpa till att lösa problemet, ber vi dig att mejla oss på info@semobler.se med ditt ordernummer och detaljer om din situation. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra våra tjänster och tar ditt feedback på största allvar.

Snabbleverans fina mattor

Snabbleverans fina mattor, snabb kundcervice hjälp/ svar

S&E Möbler & S&E Mattor

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr