Köpte en soffgrupp (Maria), hade mycket mailkontakt med SE, tog även med inbärning. Hade mååånga frågor och fick svar på alla. Soffan var väldigt fin och skön. Fast komfort som vi ville ha. (Står... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beställde lampan sent på kvällen, och nästa morgon var den redan iväg! Den dök sedan upp hos ombudet dagen efter. Hade inte riktigt insett mängden arbete för att montera kristallkronan (över 3 h), me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag vill tacka SE MÖBLER för en fantastisk produkt, otrolig kvalitet och pris. Vill även tacka för den bästa kundservicen jag varit i kontakt med. Ett extra stort tack till Tarek på kundservice som tå... Mehr ansehen
Köpet gick smidigt och lampan var väldigt fin. Det som drar ner betyget är att det ingår 21stycken 40w lampor vilket resulterar att när lampan tänds så tror man att det är en byggarbetsplats med ett... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
När du handlar hos SE Möbler så bjuder vi på fraktkostnaden. Din leverans sker till närmsta registrerade postombud eller direkt hem till angiven leveransadress..
Du som kund ska alltid känna dig trygg hos oss, därför ger vi dig 3 års garanti, 14 dagars ångerrätt och 30 dagars öppet köp.
Handlar du hos SE Möbler har du flera olika betalsätt att välja mellan, allt från kontant betalning till en 36 månaders räntefri delbetalningsplan. Vi samarbetar med flertalet etablerade bolag såsom WasaKredit, SVEA Ekonomi m.m för att kunna erbjuda dig flera olika säkra betalsätt. Handlar du online hos oss kan du även nyttja Klarna Checkouts olika betalsätt.
Välkommen till SE Möbler,
Hos oss hittar du mängder av möbler och allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem att leva och skapa minnen i. Handla hos oss direkt i butik, via telefon 0142-21625 eller köp dina möbler online. Oavsett så kan vi garantera att vi har något som faller dig i smaken, oavsett om du är ute efter en ny soffa, säng eller matgrupp.
Vi kan även, med stolthet, säga att vi har ett gediget sortiment av belysning och minst en lampa för varje smak.
När du handlar hos SE Möbler har du fri frakt, kam välja bland flera olika betalsätt och kan enkelt och tryggt möblera ditt hem tillsammans med oss.
Lievägen 6, 599 31, Ödeshög, Schweden
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
För två år sedan köpte jag möbler från SE Möbler, men kort därefter returnerade jag dem. Jag kunde tyvärr inte få någon återbetalning eftersom jag hade monterat sofforna. Däremot registrerade butiken ett presentkort/tillgodovärde på 15 600 SEK på mitt kundkonto.
Jag fortsatte att delbetala via Svea Bank, då jag köpt möblerna med en räntefri delbetalning på 24 månader, och betalade till sist av hela beloppet.
För några veckor sedan (juni 2025) fick jag reda på att butiken gått i konkurs och stängt ner. Jag visste inte vad som skulle hända med mina pengar. (Att jag inte gav mer än en stjärna beror på att de inte informerade mig om konkursen eller vad som skulle hända med mitt tillgodovärde. Det var det minste de kunde göra. De svarade inte heller på mitt mejl).
Jag sökte information och läste att chansen att få tillbaka pengar på ett presentkort är mycket liten om företaget gått i konkurs. Det bekräftades även av konkursförvaltaren.
Men sedan läste jag på Konsumentverkets hemsida (och fick samma svar när jag mejlade dem) att konsumentkreditlagen skyddar oss som handlat på kredit via en bank. Gå in i Konsumentverkets hemsida "Företaget har gått i konkurs – vad gäller?". De mejlade mig följande:
"Har du betalat via någon form av kredit, som kreditkort eller faktura, skyddas du av konsumentkreditlagen. Då finns möjligheten att ställa samma krav mot din kreditgivare/bank som på företaget. [...] Du kan alltså kräva återbetalning från din kreditgivare/bank om företaget inte betalar tillbaka. Ta i sådant fall kontakt med kreditgivaren [i mitt fall Svea Bank] och förklara att du vill använda dig av invändningsrätten i konsumentkreditlagen."
Jag kontaktade därför Svea Bank och ansökte om återbetalning via telefon. Jag är mycket tacksam att jag hade sparat kvittot och mejlkonversationen som bevis för att SE Möbler var mig skyldigt 15 600 SEK. Svea Bank godkände min ansökan och betalade idag ut hela beloppet.
Sprid gärna denna information så att folk kan få sina pengar återbetalda (om de handlat på kredit som jag). Konkursförvaltare är Barmoro & Westlund Advokatbyrå. Gå in i deras hemsida och ringa dem. Även om ni inte skyddas av konsumentkreditlagen (kanske för att ni hade betalat allt själva) så finns det ändå chans att ni får något utdelat. Kontakta därför konkursförvaltaren i god tid.
Mattan kom fram med en stor fläck som liksom satt i pälsen på mattan. Betalade 1700 och dom kunde ersätta mig med 10% 170:- ! Då den är defekt från början. Har sagt att jag vill reklamera helt men då slutade ni svara! Plus att mattorna som var samma storleken skilde sig ändå åt i verkligheten
Handla aldrig från de. Jag beställde 4 mattor av de och 3 av mattorna var använda och väldigt smutsiga. Det har gått en månad sedan jag försöker returnera de. Men varje gång personalen kontaktar mig via mejl begär de endast bilder av mattorna. De förväntar av mig att jag ska packa in mattorna exakt i samma storlek som jag fick dem för att ingen smuts ska komma in medan jag fick mattorna smutsiga. Samt säger personal att ifall jag råkar INTE ta bort den gamla fraktsedeln från paketet kommer jag att debiteras med 450kr. Jättedåligt kund bemötande!!
Køb ikke fra denne butik medmindre du er 100% sikker på, at du ikke vil returnere varen. Man skal betale omkostningerne for at returnere varen + deres omkostninger for at returnere den til mellemmanden, sikkert i Kina.
Dom svarar inte på mail eller telefon. Fick hem en saknad kontakt till lampan och har mailat 10 gånger och väntsr i telefon kö 3 h utan svar. Beställ inte hör ifrån
SE möbler har gått i konkurs sedan 7/oktober 2024.
Jag har startat ett reklamationsärende för 6 veckor sedan, skickat ett till mejl för att få en återkoppling men fortfarande inget svar från Se Möbler. Reklamationsärenden har telefontid tisdag - torsdag mellan 10:00 - 12:00 och jag bestämde mig att ringa istället, och det som har hänt är att jag väntat flera gånger från 10:00 tills telefontiden upphört sedan har samtalet avslutats utan att jag fått komma i kontakt med någon kundtjänst medarbetare.
Snygga möbler snabb leverans möjlighet att delbetala räntefritt rekomenderar se möbler 😊
De var tråkigt att man fick inte beställa, precis de man vill. De fick bli de dem hade i lager.
Mycket fina produkter, bild stämmer med verkligheten. Mycket trevliga att ha att göra. Löste en detaljfråga smidigt.

Antwort von SE Möbler AB
Lagt en beställning men vill annullera den innan orden skickas ut. Men det är ju rent hopplöst att komma i kontakt med dem trots flertalet email, meddelande på Messenger, Whats App samt telefonsamtal. Kommer inte att ta emot varan om den skickas till mig utan låter den gå direkt i retur. Hoppas dock att det löser sig innan.
Ordernr: 106 690

Antwort von SE Möbler AB
Som svar till Bassams svar så måste jag förtydliga till er att vi redan har kommit i kontant med er och vi har redan fått svar på att ni inte vill kompensera eller lösa tvisten mellan oss. Ni är 3 månader försenade med leveransen och kommer efter 2,5 månad med en lösning om en lånesoffa. Detta är inte ok. Vi har massor med konversationer mellan oss som visar att ni vägrar ersätta oss något som vi har rätt till. Om ni vill lösa det så får ni kontakta oss och inte enbart vi som ska ta alla kontakter som inte leder till någon vart.

Antwort von SE Möbler AB
Inte en enda vara har vi fått har varit i ok skick. De följer inte köpslagen och därmed tillgodoser de inte konsumentsrättigheter.
Alltid försenade leveranstider med mig och med andra kunder.

Antwort von SE Möbler AB
Beställer ett Rowico bord i juni och får besked om att den saknas i lager och får besked om max tre månaders leveranstid på grund av detta.
Säger "OK" till det.
7 augusti kommer en uppdatering där den är ytterligare försenad och levereras inom oktober, vilket jag också OK:ar.
17 september kommer ett mail där de tyvärr måste informera mig om att varan är slut i deras lager och på grund av det kommer de att makulera orden, vilket enligt samtal med SE Möbler har skett.
Detta var en av fölrutsättningarna från början, så vad har förändrats?
Varan finns fortfarande på SE Möblers hemsida och även på Rowico, som säger att den kommer in vecka 43.
När jag påtalar detta så får jag svaret att jag väl får beställa den av Rowico direkt då!
Kundvård verkar inte vara deras starka sida. Undvik.

Antwort von SE Möbler AB
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.