Se Northtrampoline Bewertungen 122

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snabb leverans, mycket bra studsmatta, men måste dra av för otydliga instruktioner. Upplevelsen skulle kunna vara mycket bättre med en kort mening "..flest hål i ramen uppåt.." samt något om hur de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

När vi fick vårt paket så saknades både samtliga T-ben och alla toppkoppar. När jag ringde i fredags så fick jag höra att jag måste göra en reklamation på deras hemsida istället, där det var väntetid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en north legend rektangulär studsmatta och den är helt grym. Lätt att montera med video ifrån youtube. Riktiga kvalitets delar och grabben är också super nöjd med studsen. Ända var att post... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Känns robust och kvalitativ. Bruksanvisningen och instruktionsvideon på youtube är bra, men skulle behöva uppdateras. I de kritiska monteringslägena behöver antal öglor stämma med bruksanvisning/v... Mehr ansehen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

122 Bewertungen

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bara för att vår jump games inte funkar…

Bara för att vår jump games inte funkar o de inte kan hjälpa med den som sålt den drar jag ner betyget. Annars supernöjda med studsmatta o kundservice kring den

22. Juni 2022

Antwort von Se Northtrampoline

Hej, om ni inte får Jumpgames att fungera får vi självklart reklamera den! Jag kontaktar dig mail ledes!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveranstid på drygt 3 månader som blev…

Leveranstid på drygt 3 månader som blev uppskjuten två gånger.
Skyddet var annars bra.

20. Juni 2022

Antwort von Se Northtrampoline

Supertråkigt att du blev drabbad av långa leveranstider. Givetvis gör vi alltid allt som finns i vår makt för att skynda på dessa. Ha nu en härlig hoppsäsong!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Förbättringspotential.

Enkelt att nå kundservice och bra bemötande, men det finns vissa saker som kunde varit bättre:
• Vi behövde ringa och påminna om rabatt vi kommit överens om. Fakturan justerades sedan i efterhand.
• Reservdelarna vi beställde passade inte riktigt. Som tur var har vi verktyg hemma för att fixa det.
• Visserligen bra att man kan köpa reservdelar, men med gällande priser är det knappt lönt. Nästan billigare att köpa en helt ny studsmatta.

18. Juni 2022

Antwort von Se Northtrampoline

Hej, vi får be om ursäkt för att det blev en miss med din rabatt. Toppen att det har blivit löst!
Om inte de reservdelar som du köpt passar är det alltid bara att maila oss ditt returformulär, du har 30 dagars ångerrätt.
Vi är glada att kunna erbjuda reservdelar. Alla priser höjs tyvärr och det blir en del pengar på dessa kvalitetsprodukter. Här beror det lite på vilken del man behöver ersätta också vad prislappen hamnar på. Byter man ut det efter några år håller det många år till framöver!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkter, mindre bra sälj taktik.

Bra kvalitet och använder man instruktions videon istället för manualen så går installationen enklare.

En stjärna mindre får dom för att det är skrämsel kampanjer på sidan "Passa på att köpa för rabatterat pris innan XX datum då den tar slut"
Det tar inte slut. När det valda datumet infaller kommer en ny kampanj.
Sånt inger en oseriös bild av sidan och företaget.

Svar:
Har nu kikat in på er sida och följt kampanjerna i en månad. Och jag håller fast vid svaret. Ni förlänger varje gång det tar slut och det är "Bara denna vecka" "Passa på innan XX/XX-22"
Sånt hör hemma på wish och inte på en seriös e-handel.

13. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Se Northtrampoline

Härligt att höra att du är nöjd med din produkt och att instruktionsvideon var till god hjälp.

När det gäller kampanjer så vet vi aldrig i förväg om de blir förlängda eller inte. Vissa blir det andra inte. Detta är alltid en utvärdering beroende på utfallet osv.

Funkat bra

Funkat bra. Lång väntetid dock men förstår att det ligger utanför er makt att påverka det.

10. Juni 2022

Antwort von Se Northtrampoline

Tack för din förståelse! Vi är lika glada som dig att delarna har anlänt =)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställt reservdelar till studsmattan…

Beställt reservdelar till studsmattan som hade gått sönder. Tänkte vara ute i god tid och beställde redan i april. Nu har north trampoline skjutit fram leveransen 4 ggr. Varje fredag får vi ett nytt mail där dom ber så hemskt mkt om ursäkt och har massa bortförklaringar. Visst finns det orsaker till allt men deras ursäkter får inte mina barn att kunna hoppa i någon studsmatta vilket jag har betalat för.

10. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Se Northtrampoline

Supertråkigt att leveranserna dröjt så för er del. Detta ligger tyvärr utanför vår makt att påverka men vår logistikavdelning kämpar på de sätt de kan för att få in grejerna så fort som möjligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra och personlig service

Mycket bra och personlig service!
Jag råkade beställa fel produkter och en observant tjej ringde upp och frågade om det verkligen var rätt grejer jag beställde.
Hon (jag har glömt namnet) hjälpte mig till rätta och ändrade ordern.

Stort tack! Det sparade mycket tid och energi.

7. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans och överlag god kvalitet…

Snabb leverans och överlag god kvalitet men en av fjädrarna var trasiga och på första försöket att kontakta kundtjänst för att få en ersättning tappade de bort mitt mail. Efter att ha kontaktat dem via telefon löstes det dock fort och en ersättningsfjäder skickades ut.

29. Mai 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Trevlig bemötande men dessvärre är…

Trevlig bemötande men dessvärre är deras returpolicy inget vidare. En retursedel kan inte skickas via mail utan MÅSTE skickas via post från deras lageravdelning.. Jag har väntat i snart 2 veckor och fortfarande inte fått min retursedel. Det enda jag vill göra är att byta produkten till en annan med andra mått...

16. Mai 2022

Antwort von Se Northtrampoline

Hej, jag ser att det skett lite missuppfattningar kring din retur. Ber verkligen om ursäkt för detta. Retursedlarna skickas via mail och detta fall skall nu vara utrett! Hoppas du snart skall få det du behöver och bli riktigt nöjd med din produkt!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr