Snabb leverans, mycket bra studsmatta, men måste dra av för otydliga instruktioner. Upplevelsen skulle kunna vara mycket bättre med en kort mening "..flest hål i ramen uppåt.." samt något om hur de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
När vi fick vårt paket så saknades både samtliga T-ben och alla toppkoppar. När jag ringde i fredags så fick jag höra att jag måste göra en reklamation på deras hemsida istället, där det var väntetid... Mehr ansehen
Köpte en north legend rektangulär studsmatta och den är helt grym. Lätt att montera med video ifrån youtube. Riktiga kvalitets delar och grabben är också super nöjd med studsen. Ända var att post... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Känns robust och kvalitativ. Bruksanvisningen och instruktionsvideon på youtube är bra, men skulle behöva uppdateras. I de kritiska monteringslägena behöver antal öglor stämma med bruksanvisning/v... Mehr ansehen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snabb leverans, instruktionsfilm som skickades i samband med beställning. Allt fungerade väldigt bra.

Antwort von Se Northtrampoline
Köpte fjädrar till trampolinen då en gått sönder. Tyvärr kunde man bara köpas 10-pack. Studsmattan vi köpte är 3 gg så dyr som den vi hade innan. Första året hade pinnarna spruckit och nu efter 3 år en fjäder. Den billiga studsmattan hade vi inga problem med så vi är ganska besvikna på denna, North Legend

Antwort von Se Northtrampoline
Snabb service via Mail när jag letade efter reservdelar och inte hittade rätt själv.
Snabb leverans.

Uppdatering
Efter att ha påpekat på Trustpilot att jag tyckte frakten var dyr så kontaktade North mig och tackade för min åsikt och att dom nu sänkt fraktkostnaden. Snyggt gjort!
Väldigt dyr frakt. Nästan 100 kr för 4 små knoppar som troligen hade kunnat skickats som brev. Och om de varit för tunga för att skicka som brev så är nästan 100kr för standardfrakt väldigt dyrt. Tror inte jag varit med om en så dyr frakt tidigare faktiskt.

Antwort von Se Northtrampoline
Svara på Mail så hade ni fått toppbetyg.
Grejerna ni säljer är prima

Antwort von Se Northtrampoline
Ringde och blev guidad till rätt produkt då jag behövde byta ut vissa delar på vår studsmatta från 2014. Tack.

Antwort von Se Northtrampoline
Köpte ett ersättningsnät till en 19 år gammal studsmatta. Tydlig info, enkelt köp och smidig leverans.
Erik

Antwort von Se Northtrampoline
Fick snabb o trevlig kontakt men tyvärr kunde personen inte hjälpa mig med vilken reservdelsstorlek jag behövde då jag inte hade nummer o modell. Jag hade alla mått o chansade sedan själv att beställa reservdelen. Den passade. Tycker att kundtjänst kunde vara bättre uppdaterade eftersom ni har kvalitetsprodukter som håller länge och därför blir det aktuellt med reservdelar även till äldre studsmattor. Man har kanske inte alltid kvitto etc kvar efter 8-10 år. Eller kanske att kundtjänst föreslagit en storlek som jag kunde prova o skicka tillbaka? Det gjorde de inte.

Antwort von Se Northtrampoline
Bra att den är lätt att sätta på studsmattan. Dock dålig plast som går sönder så fort man nuddar till, ”dunkar” lätt…

Antwort von Se Northtrampoline
North tar inget ansvar när det kommer till garanti. De ser bra ut på pappret att lämna många års garanti, men när det kommer till verkligheten så avsäger de sig allt ansvar. De har en hel lista på undantag där garantin inte gäller.
Detta företag har ingen goodwill kultur.
Köp en matta med kvalitet istället, tex Berg eller Orbit där du får garanti på riktigt.
North rostar sönder på ett par år även om du förvarar den inomhus på vintern.
Och självklart går det ej på garantin.

Antwort von Se Northtrampoline
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.