SD Teknik - Alarm og videoovervågning Bewertungen 796

TrustScore 5 von 5

5.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb af alarmsystem til villalejlighed. Gode og ærlige råd fra Stefan uden behov for at "sælge" ekstra. Kan varmt anbefale at booke SD Teknik til en sikkerhedsgennemgang. Installerede alarmer med det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk med kontakt til uvildig ekspert. Rigtig god sparring i vores hjem hvor vi kom frem til den for os optimale løsning og Stefan opsatte det hele lynhurtigt og hjalp med app og brugervejledning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et virkelig godt samarbejde med SD teknik og hans løsning matchede præcis det vi havde brug for. Lydhør og etablerede en pæn installation som vi er trygge ved

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til alle der gerne vil have en rigtig god alarmløsning, uden abonnement, så kan jeg 100 % anbefale SD Teknik :-) Stefan stiller altid op, også selv om det er sent fredag eftermiddag. Vores alarm... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft
  2. Fachhandel für Einbruchalarmsysteme
  3. Fachgeschäft für Videoüberwachung
  4. Lieferant von Brandmeldeanlagen
  5. Installateur von Sicherheitssystemen
  6. Anbieter von Sicherheitssystemen

Vom Unternehmen geschrieben

SD Teknik arbejder hver dag på at gøre Danmark til et mere trygt sted at bo. Vi har rådgivet og installeret mere end 5.000 alarmsystemer de sidste 23 år,- med eller uden opkobling til Securitas kontrolcentral. Bestil et sikkerhedstjek af din bolig og professionel installation,- eller du kan vælge et færdigprogrammeret alarmsystem på vores webshop. Vi sørger for det hele, sikkerhedstjek af boligen, installation og efterfølgende service. Se mere på www.sdteknik.dk

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en stor alarmpakke til UG.

Vi har med stor tilfredshed investeret i en alarm fra SD Teknik.
Stefan gav sig tid til at sætte os ind i hvordan alarmen fungerer, alt var sat pænt op lige efter vores smag, vi kan derfor varmt anbefale en alarm fra SD Teknik som også har en virkelige god kundeservice.
Vh fra en glad kunde👍😊

19. Juni 2023

Hej Jimmi
1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Det glæder mig meget at det var en god oplevelse og ring endelig hvis du har spørgsmål til det nye alarmsystem.
Ha' en go' søndag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og hurtig betjening ved…

Professionel og hurtig betjening ved hjælp med systemerne.

22. Juni 2023

Hej Palle
Ha' en go' søndag

Super service. Hurtig installation

Vi fik installeret alarm, og erstattet tidligere system som ikke var tilfredsstillende. Stefan er super god, og hurtig installation, og vi fik alle gode råd og instrukser med på vejen. Alt kører som det skal. 5 stjerner herfra! Vil klart anbefale SD Teknik til andre.

29. Mai 2023

Hej Henrik

Kanon kundeservice⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Kanon kundeservice⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Kontaktet Sd på mail kl 23:30 allerede kl 07:00 dagen efter er problemet løst,
Kan varmt anbefales herfra😃👍🏻.

27. Mai 2023

Hej Mikkel

Troværdigt firma og alarmsystem

Efter at vi havde undersøgt de store sikringsfirmaers tilbud og havde mødt flere smarte sælgere, valgte vi SD Teknik, som anbefalede og installerede TrueGuard med TrueConnect. Under installationen fik vi en løbende instruktion i, hvordan tingene virker fra ændring af SMS modtagere ved alarm til hvordan man skifter batterier. Alarmsystemet fungerer glimrende og er nemt at finde ud af. Og så ejer man systemet uden bindinger og kan vælge alarmcentral eller lade være som man selv vil, dvs. ingen fremtidige udgifter. SD Teknik medarbejderen var samtidig meget tillidsskabende, bl.a. fordi han ikke solgte sin vare ved at tale dårligt om andre muligheder. Vi er helt trygge ved såvel system som support, hvis vi skulle få brug for det.

17. Mai 2023

Kan bestemt anbefales

Hurtig respons, god og faglig vejledning i stedet for fokus på mersalg. Tager sig tid til at forklare apps mm. Ringede i går, alarmen er installeret i dag

18. Mai 2023

Hej

Fremragende arbejde og service

Fremragende arbejde og service

Vi har i dag fået sat et alarmsystem op i vores hus. Det var en helt igennem super oplevelse. Stefan kom til aftalt tid og efter en god og grundig gennemgang af de forskellige løsninger fik vi opsat alarmen. Stefan er yderst behangelig og var god til at lytte og forstå vores behov.

Jeg kan kun anbefale SD Teknik - Alarm og videoovervågning.

15. Mai 2023

Hej Anders

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SD Teknik og Stefan får 5 store stjerner!

SD Teknik og Stefan får 5 store stjerner fordi;
1. Hurtig tilbagemelding på forespørgsel på nyt alarm system
2. Professionel og empatisk omk. rådgivning og tilbud
3. Altid tilgængelig på telefonen og fleksibel/hjælpsom med dato for etableringen af det nye alarmsystem.
4. Meget serviceorienteret mht. etablering af det nye alarmsystem - super vejledning for bedste løsning for mig.
5. Top gennemgang af alarmsystemet - app m dens mange funktioner, manuel af og tilkobling etc. Jeg kan på det varmeste anbefale SD Teknik og Stefan

5. Mai 2023

Hej Karen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget professionel og god service

Meget professionel og god service fra SD Teknik der kommer ud og gennemgår alle de valgmuligheder man har til huset, samt giver sig god tid til at svare på diverse spørgsmål.

Venlig og troværdig, kan klart anbefale at man tager kontakt og får Stefan ud og giver et tilbud og vurdering hvis man ønsker alarmsystem.

20. April 2023

Hej Christoffer
1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Det glæder mig at det var en god oplevelse:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og kompetent vejledning

Jeg kan kun tilslutte mig de øvrige positive anmeldelser af SD Teknik og Stefan. Kompetent rådgivning om alarmsystem og indbrudssikring uden forsøg på mersalg. Stefan installerede alarm og tog sig god tid til både installation, opsætning af app og gennemgang af system.

21. April 2023

Hej Søren
1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Det glæder mig at det var en god oplevelse:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtigt og god service

Super hurtigt og god service. Stefan er meget pålidelig og lyttende. En verden til forskel ift. en pistolsælger fra de større abonnements alarmselsskaber.
Klart en anbefaling herfra

19. April 2023

Hej Mads
1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Ja,- der er desværre en del spillere på markedet, som ikke altid lytter til kundens behov og kun vil have bedste provision;-)

Tryg igen

Stefan har igen gjort mit hjem til en tryg base. Punktlig, grundig og enormt kompetent!

Derudover gad han at vejlede mig i øvrige sikkerhedsforanstaltninger jeg ville kunne få lavet på huset, uden et eneste forsøg på mersalg

Tak Stefan.

13. April 2023

Hej Camilla
1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Godt at I igen har fået trygheden tilbage i hjemmet,- det glæder mig meget at jeg har gjort en forskel:-)

Super god service

Super god service - hurtig hjælp og svar på spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale SD Teknik.

12. April 2023

Hej
1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Ring endelig hvis du har yderligere spørgsmål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suveræn Service hos SD Teknik!

Jeg har igen købt lidt flere gadget til min Trueguard smartbox alarm som jeg er vildt glad for, den er købt hus SD Teknik. Hurtig levering som om det ikke var nok ringede Stefan fra SD Teknik og tilbød support hvis jeg havde brug for det. Det havde jeg ikke men den slags service oplever man ikke mange steder. Så stor anbefaling herfra.

6. April 2023

Hej Søren
1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Dejligt at du igen vender tilbage til webshoppen;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og professionel service

Super god og professionel service. Vi kan varmt anbefale Stefan og SD Teknik.

31. März 2023

Lynhurtig og super service

Alt har bare spillet, fra bestilling, levering og til jeg monterede anlægget i huset.
Anlægget blev konfigureret lige som jeg ville have det, bruger, koder, navngivning af kontakter og sensorer. Tilmed udskiftning af nogle ting i pakken uden beregning var intet problem.
De 3-4 gange jeg har ringet blev telefonen taget promte og mine spørgsmål blev besvaret så jeg kunne forstå det (eller som man siger, sagt på godt dansk🤗)
De varmeste anbefalinger herfra. Handler til enhver tid med Stefan igen

27. März 2023

1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Det glæder mig meget at det hele "bare spillede" som forventet,- det havde jeg jo lovet dig;-)
Ring endelig hvis du har yderligere spørgsmål til det nye alarmsystem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må ærligt indrømme at jeg var lidt…

Jeg må ærligt indrømme at jeg var lidt skeptisk ift. om alle de positive anmeldelser, var for godt til at være sandt, men må indrømme at Stefan gjorde alle bekymringer til skamme :). Sjældent har jeg oplevet en så ærekær tilgang til at sikre at kunden (jeg) står glad tilbage. Der var blandt andet hjælp i beslutningsprocessen omkring valg af alarmsystem, hjælp til sammenkobling af alarmsystemet med vores alarmsystem i sommerhuset og løbende indtjek indtil alt var installeret korrekt. Stærkt gået Stefan og tak for en god oplevelse!

23. März 2023

Hej Mads
1000 tak for de 5 stjerner og den meget flotte anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for at du har haft en go' oplevelse fra et "lille" alarmfirma og s'følig yder jeg altid det yderste for at kunderne er 100% tilfredse;-)
Tak igen...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stefan hjalp med at sætte det hele op

Stefan hjalp med at sætte det hele op. Super nemt og god brugerflade på alarmen

16. März 2023

Hej Jens
1000 tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse.
Ring endelig hvis I har spørgsmål til det nye alarmsystem,- og så håber jeg at jeg måske en dag kan sikre din privatbolig med et alarmsystem fra mig;-)

Mega god service 👍

Nok den bedste (og hurtigste) service jeg nogensinde har oplevet.
Så hvis du skal have en alarm derhjemme, som du evt. selv vil montere, kan du roligt handle den hos Stefan fra SD Teknik. Han er virkelig god til at hjælpe, og yderst behagelig at tale med.

5. März 2023

Hej Dan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og professionelt service og vejledning

Utrolig god service og professionel vejledning i brug af produktets tilhørende app. Kan klart anbefale SD teknik

4. März 2023

Hej Tom
Stefan

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr