Scootplaza is niet altijd even bereikbaar, maar mijn ervaring vandaag is erg positief. Ik belde vanochtend voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt en een lekke band. Er kon meteen van... Mehr ansehen
Wij zijn zeer teleurgesteld in Scootplaza. Ondanks dat we binnen de wettelijke 14 dagen persoonlijk naar de winkel zijn gereden, weigerde de medewerker de scootmobiel retour te nemen. Hij beweerde... Mehr ansehen
Op 3 juli ‘24 hebben wij een rollator gekocht (trust care, let’s move 289,- ) voor mijn schoonmoeder. Weinig ‘trust’ en helemaal geen ‘care’ kan ik je vertellen. Na 2 maanden is het handva... Mehr ansehen
Scootmobiel 8 jaar geleden hier gekocht. Gebruik hem niet veel dus onderhoud ook niet jaarlijks nodig. Nu maakte hij een raar geluid en durfde niet zo op vakantie (demontabel). Ondanks dat zij ook mi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
bent u op zoek naar een comfortabele scootmobiel, lichtgewicht rolstoel of lichtgewicht rollator? 7 dagen per week bent u van harte welkom in Amersfoort
Euroweg 25, 3825 HA, Amersfoort, Niederlande
- scootplaza.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Eind goed, gelukkig!
Op maandag rolstoel besteld, ervan uit gaande dat ie er woensdag zou zijn. Door DHL zou hij bezorgd worden op woensdag. Maar helaas....het adres zou niet juist zijn? Heel apart, want het was wel juist. Donderdag hetzelfde verhaal.... Vrijdag ochtend gebeld met de klantenservice van scootplaza. Gesproken met Suzan. Ik heb haar een deadline gegeven van 11 uur. De rolstoel moest dievochtend voor 12 uur geleverd zijn! Ze zou erachter aangaan. Ik was sceptisch. Maar wow! Het was haar gelukt! Ze heeft bij DHL een onderzoek gestarten alles uit de kast gehaald om dit voor elkaar te krijgen! Super gedaan Suzan! En wat was het euvel? De bezorger van DHL kon het woensdag niet vinden.....En vrijdag weer niet..... Hoe dom..... Ik denk dat scootplaza maar beter een andere vervoerder moet zoeken, want dit kost klanten ben ik bang....
Maar nogmaals dank aan Suzan van de scootplaza klantenservice!
Dankzij haar kon mijn schoonmoeder toch naar het trouwen van haar kleindochter die middag!!
Super goede service
Vandaag in de showroom geweest voor de aanschaf van een scootmobiel. Super goed geholpen. Hele fijne mensen en goede service!! Een aanrader als u goede eerlijke uitleg wilt over een scootmobiel
De rugsteun van de rollator van mijn…
De rugsteun van de rollator van mijn man was na 3 weken stuk. Foto’s van opgestuurd. Klacht direct in behandeling genomen en voortreffelijk afgehandeld door Scootplaza, de nieuwe rugsteun werd zeer snel geleverd.
Goede service, zelfs zondags ben ik in de showroom geholpen.
NOOIT MEER!
1 1/2 jaar geleden Scootmobiel voor zwager gekocht, maar wegens ziekte nooit gebruikt. Nu na overlijden van zwager wil mijn scnoonzus hem gaan gebruiken. Wel voor de zekerheid na laten kijken. Rekening van meer dan 100 euro vanwege kapotte indicator? Bij navraag door verkoper alleen een grote bek door de telefoon. Geen enkel respect of begrip. Komen de scootmobiel wel een keer terug te brengen als ze tijd hebben! Grof schandaal! En dat terwijl er ook nog een service pakket van een jaar bij was genomen.
Heb in februari jl trust rollator…
Heb in februari jl trust rollator gekocht voor 95 jarige moeder die heel slecht ter been is. Binnen enkele maanden liep een wiel van de rollator wat desastreuze gevolgen had kunnen hebben. Scootplaza ingelicht. Willen niets doen. Kom maar even naar amersfoort. Heb voorgesteld dat een nieuwe rollator op z’n plaats zou zijn. Kan de defecte rollator waarvan diverse fotos zijn opgestuurd retour gezonden zou kunnen worden in dezelfde verpakking. Daar hebben zij geen oren naar. Daarna fabriek in zweden aangeschreven / niets op gehoord!! Vandaag is gebleken dat de rollagers van de voorste wielen versleten zijn. Al met al een slecht product van erbarmelijke kwaliteit met een evenzo slechte klantenservice.
Absoluut geen aanrader. Hier komen ongelukken van.
Zeer slechte service Scootplaza!
Zeer slechte service Scootplaza!
Op 12 mei rollatortas besteld. Deze moest "ergens" besteld worden. T/M 23 mei (Pinksteren) doodse stilte. Op 24 mei de vraag, via mail, gesteld of de tas al was gearriveerd en hoe deze betaald kon worden. Op 25 mei dit mailtje:" Is er al een betaling en factuur gevolgd gezien ik dit niet kan terug zien in ons syteem? (ja de s van slim ontbrak) Bellen dan maar. Telefoon wordt snel opgenomen maar dan blijkt men in 1e instantie onze mailwisseling niet terug te kunnen vinden. (maar dat was dus al te lezen in hun antwoord) Blijkt dat de tas niet te bestellen is tot op dit moment. Er zou evt. een tas besteld kunnen worden die niet afsluitbaar is. Hierin moet echter een zuurstofapp. in worden vervoerd die erg kostbaar is. Maar dit alles is is niet gecommuniceerd. Niet via mail, post of telefoon. Hadden wij niet gemaild en gebeld zaten wij nu nog te wachten op een tas die niet te bestellen was.
Bedankt Scootplaza for nothing.
F. Z.
Slecht bedrijf
2e review, 1e is verwijderd. Want de waarheid is niet altijd leuk en aardig.
Slecht, niet klantvriendelijk bedrijf.
Zeggen dat je beschadigingen hebt aangebracht,zodat ze de retour kunnen weigeren.
Maken foto's van een andere gebruikte rollator, en komen er gewoon mee weg. Ze liegen en beledigen als de beste.
Ons advies, hier niet mee in zee gaan !
Laten je ontzettend lang wachten aan de…
Laten je ontzettend lang wachten aan de telefoon, terwijl de kosten gewoon doorlopen. Pure oplichting. Nu al meerdere keren langer dan een half uur gewacht aan de telefoon, en nog steeds niemand aan de telefoon gekregen!
Rollator vandaag ontvangen wat een…
Rollator vandaag ontvangen wat een snelle en goede service, bedankt scootplaza.nl
Mvg. H.Demilt
Aanschaf van een scootmobiel
Super tevreden. Zowel over de service als over de scootmobiel.
Het advies tijdens de verkoop was kundig en duidelijk gericht op de wensen van de klant en niet op zoveel mogelijk winst maken. De aflevering was prima, en met duidelijke uitleg. Voor vragen is scootplaza altijd bereikbaar en word je geduldig en vriendelijk te woord gestaan. De Scootmobiel Sterling Trophy 6 bevalt prima. Lekker snel, stabiel, comfortabele zit, goede actieradius. Kortom, erg tevreden.
Aanrader
Hallo, ik had een scootmobiel luggie besteld. Erg goed te woord gestaan en goeie bezorg service gehad. Ben zeer tevreden!,
2 jaar geleden een scootmobiel gekocht
2 jaar geleden een scootmobiel gekocht. We hadden het gevoel goed geholpen te zijn, met de verwachte service ook na een eerder aangeschafte rollator.
Binnen 3 maanden gebeld voor advies omdat het vermogen laag leek te zijn, zonder oplos gericht antwoord. Gaven ze voordeel vd twijfel.
Nu na 2 jaar moeten wij de accu’s vervangen en komen erachter dat er toendertijd goedkope accu’s ingezet zijn met een lager vermogen. Zij zeggen dat dit onze eigen keus was bij de aanschaf maar dat klopt voor geen kanten.
Aanschaf van nieuwe accu’s gaat tegen de 500,- kosten. Zelfs op de goedkope accu’s wordt daar nog grof op verdiend.
Service is heel ver te zoeken, vervelende verkooptechniek over de rug van een kwetsbare doelgroep!!
Slecht bedrijf
Als je koop zijn ze aardig
maar geen service
ze beledige je zelfs als je stoel binnen twee jaar doorzakt
is dat jou probleem want je bent te dik zeggen ze
Verschikkelijke service
Het bedrijf heeft een slechte…
Het bedrijf heeft een slechte klantenservice.
Ze beloven te leveren, maar doen dit niet. Na het vierde telefoontje beloven ze je de volgende dag terug te bellen, maar ook dit doen ze niet.
Uiteindelijk de bestelling na ruim een maand maar geannuleerd.
Toch een goede ervaring
Gisteren een nare ervaring, maar na een goed gesprek, een heel goede ervaring. Nu komt er een oplossing voor mijn probleem en is de service alsnog prima.
Daar ben ik heel blij mee. Heb al diverse aankopen gedaan en het is jammer als dat moet stoppen.
Is er iets, ga dan naar de winkel en probeer er samen uit te komen.
Dat is mij gelukt.
In januari geweest voor een offerte
In januari geweest voor een offerte. Prijzen waren aantrekkelijk. In afwachting van PGB beslissing, 3 maanden later weer in de winkel geweest en de prijzen waren flink verhoogd met maar liefst €400 voor hetzelfde model. Tijdens onderhandelingen kreeg ik een zeer slecht gevoel wat betreft de voorwaarden van een servicecontract. Ik ben zelf technisch aangelegd en heb zelf bij de technische dienst van zorgleveranciers gewerkt en ik weet dat de persoon die mij te woord stond niet helemaal eerlijk was tegen mij. Voorgestelde bijkomende kosten voor reparatie en onderhoud zijn onacceptabel hoog. Voorbeeld: Koolborstel van €50 per stuk en dat maal 4 is gewoon overdreven. Dit gaf mij geen goed vertrouwen in hun service kwaliteit. Doordat het erg lang heeft geduurd met de aanvraag heb ik toch een nieuwe scootmobiel bij Scootplaza gekocht voor een hogere prijs dan ik in januari zou hebben betaald. Ik heb besloten geen service contract bij hen af te sluiten. Ze hebben een mooie showroom en ze nemen de tijd om je te helpen om een hulpmiddel te kopen, uitleg geven en uit te broberen, maar als je wat kritische vragen stelt worden ze gauw ongemakkelijk, en de servicevoorwaarden zijn erg onduidelijk en niet transparant.
Service? Als je maar betaalt ....
Voorjaar 2017 een 'opvouwbare'/demontabele scootmobiel bij hen gekocht. Na een jaar was het accupakket aan z'n eindje. Kan gebeuren, maar zoektocht naar vervanging leverde een sterker accupakket op bij een andere leverancier. Aan hen de vervanging gegund.
Later bleek één voorband lek. Vervanging door Scootplaza was alleen mogelijk door een complete set van 4 banden én velgen aan te schaffen en dat dan ook nog tegen een belachelijk hoog bedrag (meer dan €200). Elders véél voordeliger wel gewoon een los binnenbandje kunnen aanschaffen en dat zelf geplaatst.
Uit voorzorg tevens een set van 4 binnen- en buitenbandjes aangeschaft, tegen een fractie van het bedrag dat Scootplaza in rekening zou hebben gebracht.
Eerder deze maand een offerte opgevraagd i.v.m. schade aan de scootmobiel door een lichte aanrijding. Opgave Scootplaza is ruim 3x het bedrag dat de leverancier van het eerdergenoemde accupakket in rekening brengt voor levering van de benodigde onderdelen die ik zelf kan omwisselen; Scootplaza deed langer over de offerte en voerde ongevraagd een post op voor het uitvoeren van de vervanging (hun offerte is 'dus' ook niet geaccepteerd door de verzekeraar van de veroorzaker...).
Ons zullen ze daar NOOIT meer zien.
Bestelling
Had gisteren een rolstoel en een rollator besteld. En vandaag netjes ontvangen. Het waren aanbiedingen en moet zeggen ziet heel netjes uit voor dat geld echt goede kwaliteit wij zijn er blij mee. Snelle levering en ziet er goed uit dus daarom geef ik 5 sterren top en verdiend.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.