Scootplaza is niet altijd even bereikbaar, maar mijn ervaring vandaag is erg positief. Ik belde vanochtend voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt en een lekke band. Er kon meteen van... Mehr ansehen
Wij zijn zeer teleurgesteld in Scootplaza. Ondanks dat we binnen de wettelijke 14 dagen persoonlijk naar de winkel zijn gereden, weigerde de medewerker de scootmobiel retour te nemen. Hij beweerde... Mehr ansehen
Op 3 juli ‘24 hebben wij een rollator gekocht (trust care, let’s move 289,- ) voor mijn schoonmoeder. Weinig ‘trust’ en helemaal geen ‘care’ kan ik je vertellen. Na 2 maanden is het handva... Mehr ansehen
Scootmobiel 8 jaar geleden hier gekocht. Gebruik hem niet veel dus onderhoud ook niet jaarlijks nodig. Nu maakte hij een raar geluid en durfde niet zo op vakantie (demontabel). Ondanks dat zij ook mi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
bent u op zoek naar een comfortabele scootmobiel, lichtgewicht rolstoel of lichtgewicht rollator? 7 dagen per week bent u van harte welkom in Amersfoort
Euroweg 25, 3825 HA, Amersfoort, Niederlande
- scootplaza.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte services, onbetrouwbaar
Slechte services, services monteur die je probeert te overrulen, je hoort niks van ze, onbetrouwbaar bedrijf, niks kopen daar, als het moet beter iets meer geld uitgeven bij anderen want dit bedrijf deugd niet!
Top Bedrijf
Nu maakte hij een raar geluid en durfde niet zo op vakantie (demontabel). Ondanks dat zij ook midden in de vakantie periode zaten en weinig personeel hadden hebben zij mij tussendoor geholpen en kon ik er een uurtje op wachten. Koffie, een praatje, alleen maar vriendelijke mensen. Scootmobiel weer helemaal in orde. Top bedrijf. Ook al wonen wij 80km verder, de volgende gaan we weer hier kopen.
Super snelle levering
Super snelle levering .
Keurig op tijd .
De chauffeur , meneer Tuncay verdient een 10 . Zo behulpzaam en perfect alles uitgelegd .
Begin Juli een opklapbare scootmobiel…
Begin Juli een opklapbare scootmobiel gekochte makkelijk mee te nemen is in de auto, de verkoper was uiterst vriendelijk en nam alle tijd voor mij heb verschillende scootmobielen mogen uit proberen om het verschil op te kunnen merken en tussen bedenk tijd door kregen we een lekker bakje koffie aangeboden werd meteen de verzekering geregeld dus hoefde nergens meer naar om te kijken.En de stokdrager voor mijn rolstoel kreeg ik van ze kado zo lief. Raad deze winkel aan iedereen aan om daar even een kijkje te nemen in Amersfoort.
Wat een slechte service hier een…
Wat een slechte service hier een rolstoel gekocht na een paar dagen kraakte het wiel gebeld met scootplaza en nu komt het het antwoord van scootplaza spuit u er maar wat w40 op of anders retourneert u de rolstoel maar moet mijn man met geamputeerde voet dat ding zelf weg gaan brengen te zot voor woorden
Tevreden klant
Goed verpakt snelle levering en prijs kwaliteit is prima.
Top rolstoel
Bezorging scootmobiel
Zojuist bij ons een scootmobiel afgeleverd door Tuncay. Wij zijn zeer tevreden met zijn geduldige, deskundige en vriendelijk uitleg!!!
Dankjewel Tuncay
Joke Michels
Een ster is nog teveel wanneer je…
Een ster is nog teveel wanneer je rollators verkoopt moet je ook onderdelen daarvoor hebben al is het nog zo klein.
Dit bedrijf is alleen maar uit op omzet maar niet voor de service echt jammer dit niet aan te bevelen.
Als je auto’s verkoopt hebben ze daar ook onderdelen voor al is het maar een schroefje.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel, voor service hoef je hier niet aan te kloppen. Van mijn rolstoel loopt spontaan een wiel af. Een onderdeel is niet meer te vinden en is niet los verkrijgbaar?? Wel een heel wiel waarvoor ik 198 euro moet betalen. Op de rolstoel zit 2 jaar garantie maar daar schijnt een wiel niet onder te vallen en word naar de importeur verwezen. Deze verwijst mij weer naar de dealer. Daar krijg ik met hun jurist te maken die werkelijk overal verstand van schijnt te hebben maar niet hoe garantie werkt. Waardeloos bedrijf !!
Vandaag bezoek gehad van de monteur…onderhoud
Vandaag bezoek gehad van de monteur “Tuncay” wat een fijne vent, super vriendelijk en zeer vakkundig! Een hele fijne ervaring, een volgende keer wil ik graag dat deze monteur weer komt.
Heel blij ermee!
Yolanda.
Fijne rolstoel
Ik ben super blij met de opvouwbare rolstoel en extra beensteun ( wat ik er apart bij heb gekocht voor na de operatie) het enige wat ik erg jammer vind is dat hij hij erg kraakt, ik heb de bewegende delen al een aantal keren ingespoten maar helaas dat helpt niet.
Snel verzonden van een goede en lichte…
Snel verzonden van een goede en lichte Nitro rollator.
Echter zeer teleurgesteld in de bevestiging van het tasje want op mijn vakantie naar Spanje ben ik mijn tasje tijdens de vliegreis verloren, dit tasje had beter vast moeten zitten.
Top bedrijf !
Gewoon duidelijk de prijs de uitleg en de levering alles perfect.
Scootmobiel werd netjes geleverd goede uitleg professioneel en ook gewoon een aardige man
Onze ervaringen met scootplaza perfect
product snel geleverd en goed verpakt
product snel geleverd en goed verpakt, duidelijke beschrijving op de site betreft de gemino 30
Fijne rolstoel.
De rolstoel voldoet precies aan de verwachtingen. Licht van gewicht en inklapbaar.
Een fijne rolstoel!
Deze rolstoel heb ik gekocht voor mijn tante en ze is er super blij mee. Hij is erg handig en compact omdat je de grote wielen eraf kunt halen en de leuning ook naar achteren kunt buigen waardoor de rolstoel kleiner wordt om te vervoeren. De levertijd was snel en netjes.
Ik weet niet precies de datum wanneer ik hem gekocht heb maar wel begin dit jaar.
Top service bij Scootplaza
Vanmiddag samen met mijn vrouw bij Scootplaza geweest om alhier een opvouwbare scootmobiel te bekijken, te testen en geschikt moet zijn voor in het vliegtuig.
Van meet af aan zeer vriendelijk welkom en goede service en uitvoerige demonstratie.
We hadden de mazzel dat deze voorradig was dus hoppa uit de verpakking, check op compleetheid en hups in de auto.
Dank jullie weg voor deze goede service 👍🏽👍🏽👍🏽
Goede dienstverlening in de winkel
Ik ben in de winkel in Amersfoort ontzettend vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Mocht ook uitgebreid diverse scootmobielen binnen en buiten testen. Ik koos een scootmobiel die op voorraad was maar voor mij persoonlijk wat aanpassingen nodig had. Dat hebben ze ter plekke gratis gedaan, waardoor ik hem meteen mee kon nemen. Klasse!
prima rolstoel zeer compleet en goed…
prima rolstoel zeer compleet en goed handelbaar
zeer snelle levering geheel gemonteerd
prima prima prima
Heel klantvriendelijk …
Een overzichtelijke website en een supersnelle levering! Echt heel fijn en op de hoogte gehouden van levering. Fijn dat er extra mandje bij zat . Onze tweede binnen rollator van scootplaza dus dat zegt genoeg!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.