Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Scootplaza is niet altijd even bereikbaar, maar mijn ervaring vandaag is erg positief. Ik belde vanochtend voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt en een lekke band. Er kon meteen van... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij zijn zeer teleurgesteld in Scootplaza. Ondanks dat we binnen de wettelijke 14 dagen persoonlijk naar de winkel zijn gereden, weigerde de medewerker de scootmobiel retour te nemen. Hij beweerde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 3 juli ‘24 hebben wij een rollator gekocht (trust care, let’s move 289,- ) voor mijn schoonmoeder. Weinig ‘trust’ en helemaal geen ‘care’ kan ik je vertellen. Na 2 maanden is het handva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Scootmobiel 8 jaar geleden hier gekocht. Gebruik hem niet veel dus onderhoud ook niet jaarlijks nodig. Nu maakte hij een raar geluid en durfde niet zo op vakantie (demontabel). Ondanks dat zij ook mi... Mehr ansehen

1. Anbieter von Mobilitätsausrüstung
  2. auch in
  3. Fachgeschäft für Rollstühle
  4. Motorrollerhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

bent u op zoek naar een comfortabele scootmobiel, lichtgewicht rolstoel of lichtgewicht rollator? 7 dagen per week bent u van harte welkom in Amersfoort

2.8

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Slechte service

Snelle levering!

Maar als je contact met ze wil dan is het lastig! Meerdere malen gebeld 25 min in de wacht en daarna word gewoon de verbinding verbroken! Een mail gestuurd over de kapotte rollator krijg ik terug dat ik maar langs moet komen! Hoe dan? Vader invalide afhankelijk van zijn rollator en dan moet ik zelf langs komen? Hierop geantwoord en nog geen gehoor! Weer gebeld ja sorry mevrouw we lopen achten u hoort morgen! Inmiddels weer een week verder! En al die tijd kan mijn vader geen kant op! Schandalig!

4. April 2025

Prettig

Vriendelijke, prettige monteur. De heer Tuncay.
Belde half uur van tevoren dat hij eraan kwam.
Erg behulpzaam. Blij mee.

17. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Remkabel kapot van de rollator

Remkabel kapot van de rollator. Rollator kost 140 euro, nwe remkabel 30euro en dan nog 25 euro orderkosten rekenen. Gaat nergens om. Hier gaan we niks meer aanschaffen.

18. Februar 2025

Belachelijk!!!!

Belachelijk!!!!
Er is van de rugleuning een boutje losgelaten. Provisorisch gerepareerd en gevraagd of ze een boutje op wilden sturen. Rolstoel is slechts een paar maanden oud. Hebben ze niet werd mij verteld. Wel een nieuw scharnier voor een x bedrag aan te schaffen.
Na vele mail wisselingen en wekenlang een kapotte rolstoel heb ik nog steeds niks ontvangen.
KOOP HIER NOOIT WAT! Tip van mij

11. Februar 2025

Service onderhoud scootmobiel

Vandaag service onderhoud gedaan aan mijn scootmobiel door Dhr. Tuncay van Scootplaza.
Super service, netjes even bellen vooraf wanneer hij er is.
En enorm meedenken en oplossingen aanbieden.

15. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service na defecte rollator …

Weinig ‘trust’ en helemaal geen ‘care’ kan ik je vertellen.
Na 2 maanden is het handvat volledig afgebroken met een valpartij als gevolg. (bij normaal gebruik)

Dit gelijk gemeld bij scootplaza met bijgevoegde foto’s.

Na 3 maanden bellen/mailen krijgen we het gebroken onderdeel per post
gestuurd ..
Geen restitutie, geen monteur..
Wat mij betreft een zeer slechte service

4. Dezember 2024

Geen service in Belgie

Rolstoel gekocht voor BELGIE en na 3 weken stuk, maar géén service of dienst na verkoop in BE - ik moet deze rolstoel maar zelf terug in NL zien te krijgen :-(

2. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ook hier heeft Tuncay ons prima…

Ook hier heeft Tuncay ons prima geholpen!
Hij kwam vandaag mijn nieuwe scootmobiel brengen. Hij heeft alles uitgelegd en was erg vriendelijk.
Dank voor de snelle bezorging!

26. September 2024

Uitstekende service door dhr Tuncay

Vandaag werd mijn scootmobiel van scootplaza geleverd.
Er zijn diverse dingen op mijn behoefte aangepast en denkt echt, heel goed mee, met iets, waarvoor geen standaard oplossing bestaat. Wij voelen ons uitstekend geholpen door dhr. Tuncay

21. September 2024

Goed bedrijf

Wij zijn enorm goed geholpen door Scootplaza, zowel in de showroom als bij de bezorging vandaag door de bekwame en aardige Hr. Tuncay . Hij heeft ons alles kundig uitgelegd.

19. September 2024

Prima bedrijf

Monteur van scootplaza Tuncay bij mij thuis geweest voor onderhoud van de scootmobiel
wielen eraf gehaald alles schoon gemaakt
en nog andere dingen na gekeken.
prima monteur erg tevreden

13. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag 6 september 2024 is meneer…

Vandaag 6 september 2024 is meneer Tuncay medewerker van Scootplaza bij me langs geweest hij is chauffeur/monteur.
Want ik had een probleem met geluid dat mijn scootmobiel maakte bij het achteruitrijden.
Aangezien mijn scootmobiel nieuw is hij voorzichtig te werk gegaan om hem niet te beschadigen bij het demonteren en toen hij klaar was heeft hij alles netjes gemonteerd.
Ook gaf hij mij hele nuttige tips waar ik op moest letten.
Ik ben hem zo dankbaar hij is een waardevolle medewerker voor Scootplaza..

Groetjes Henk M.

6. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr