Jeg er ny kunde hos savasana, og må sige, at alt gik efter min forventning. Jeg vender tilbage, når jeg skal købe noget mer.
Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎
Kulvej 10, 2450, København SV, Dänemark
- christine@savasana.dk
- savasana.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt igennem fantastisk service!
Helt igennem fantastisk service!
Hurtig levering og smukke produkter ❤️
Hurtig levering og smukke produkter ❤️
Det var nogle smukke krystaller og der var en lille gave med, er håndskrevet kort og en smuk indpakning. Er meget glad og tilfreds og vil klart anbefale Savasana.
Rigtig god service
Min datter havde selv fundet hjemmesiden og ønsket sig gaver til sin fødselsdag.
Jeg indrømmer, at jeg først var lidt mistænkelig overfor en hjemmeside med krystaller, men virkelig fin service, flot indpakket bestillinger, endda med ekstra gave vedlagt og hurtig levering. Glad teenagerdatter - glad mor - tusinde tak for det.
Hurtig levering.👍❤️
Jeg har altid været meget tilfreds med mine køb , men denne gang er det en julekalender jeg har købt,så den kan jeg først sige noget om når jeg begynder at åbne den , men jeg er ikke i tvivl om at jeg bliver lige så glad for den som det andet jeg har købt ❤️👍

😍så tilfreds
Altid tilfreds og glæder mig til at åbne julekalender

Antwort von Savasana
De fineste krystaller af meget høj…
De fineste krystaller af meget høj kvalitet ankom kun 2 dage efter bestilling. En stor fornøjelse at handle her 💖

Antwort von Savasana
Tak for hurtig betjening/levering og…
Tak for hurtig betjening/levering og tak for den lille ekstra gave. Jeg handler gerne med dig igen:).

God oplevelse
God oplevelse . Fin lille “ mor pose” dejligt med en medfølgende beskrivelse.

Smukke krystaller
Bestilte nogle forskellige krystaller og jeg havde ønske om specifikke farvevarianter af stenene. Det blev der lyttet til og jeg modtog de smukkeste krystaller + en lille gave. Kan varmt anbefale andre at handle her.

Antwort von Savasana
Virkelig god service og smukt pakket…
Virkelig god service og smukt pakket ind med en lille seddel ved

Antwort von Savasana
Nu har jeg af mange omgange bestilt fra…
Nu har jeg af mange omgange bestilt fra Savasana og har hver gang fået de smukkeste sten og de dejligste små gaver <3 er meget taknemmelig for det
Altid god indpakning og søde beskeder :-)

Tusind tak🙏
Tusind tak for endnu nogle smukke krystaller. Det er altid en glæde at pakke krystallerne ud. De er valgt med omhu og omsorg fra Christine. Tusind tak for den smukke ametyst, der var med som gave. Der er et helt eventyr gemt i den. Jeg er meget oplivet over kvaliteten, følsomheden og intuitionen i valget af de krystaller, jeg har modtaget. ❤️

Smukke smykker
Smukke smykker, hurtig levering med den smukkeste mest personlige indpakning og hilsen

Antwort von Savasana
Smukt armbånd i trygge hænder
Jeg bestilte et armbånd i rosakvarts, som skulle fungere som en særlig gave til en helt særlig person.
Da det skulle håndlavet, var jeg i tvivl, om jeg var tidligt nok ude.
Men lynhurtigt kom det fineste armbånd pakket smukt ind og med en ekstra krystal vedlagt.
De gode energier, der blev tilladt er en ekstra fin gave, som modtageren blev rigtig glad for.
Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem og kigger helt sikkert forbi igen, en anden gang.

Som altid fantastisk service
Som altid fantastisk service, vejledning og smukke smukke krystaller

Skøn oplevelse
Skøn oplevelse! Christine var mega sød og hurtig til at hjælpe over facebook. Gaven til min mor var så fint pakket ind - og der medfulgte et kort med en lille personlig hilsen. HELT sikkert et sted man har LYST til at hande - og helt sikkert et sted jeg vender tilbage til!

Antwort von Savasana
Super dejlig og imødekommende service
Super dejlig og imødekommende service, jeg har købt 2 armbånd som er super flotte, det bliver ikke de sidste ❤️

Antwort von Savasana
Etn hurtig ekspedition og levering
Etn hurtig ekspedition og levering. Jeg er meget tilfreds med mit køb.

Virkelig god service
Virkelig god service, hurtig levering og smukke krystaller - personlig hilsen og meget betænksom gave - en speciel god oplevelse.

Antwort von Savasana
Meget fin forretningmed stort udvalg…
Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne kommer hurtigt. Har kun alt godt
at sige og anbefaler denne forretning højt. C. K.

Antwort von Savasana
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.