Mijn ooglidcorrectie was zeer geslaagd, heb hier veel baat bij gehad. Ben goed geïnformeerd en wist wat ik kon verwachten. Herstel is me ook erg meegevallen. Na 2 weken was zwelling grotendeels weg. W... Mehr ansehen
Toen ik na mijn borstverkleining nieuwe bh's ging kopen, zei de verkoopster: 'ik heb vaak borsten gezien na een verkleining, maar nog nooit zo mooi als bij jou!'. Zelf was ik al enorm tevreden met h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na jaren uitstel is het er dan van gekomen, eerst de info-avond bezocht en daarna consult gehad en een operatiedatum gepland. Na een halve dag opname zat ik alweer thuis op de bank, geen pijn, geen kl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op 3-4-2014 borstverkleining gehad door drs. Bauland, zeer tevreden over de behandeling en nazorg (bijna geen napijn!). Aanrading: alle vrouwen met zware/grote borsten, gewoon doen!! Heb geen sc... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bauland Kliniek is de enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Wij werken nauw samen met ziekenhuizen in onze regio. Veel operaties worden bij ons vergoed door de zorgverzekeraars waar wij ieder jaar nieuwe contracten mee afsluiten. Bauland Kliniek is de kliniek met de hoogste klanttevredenheid van Nederland en dat hebben we aan u te danken. Wij zijn in het bezit van het ZKN Keurmerk welke vanuit de brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) wordt uitgereikt aan klinieken die met succes aan een groot aantal strenge eisen zijn getoetst.
Hoogveldseweg 1, 5451 AA, Mill
- (0485) 460 620
- info@baulandkliniek.nl
- sanavisie.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
in 1 zin fantastische kliniek
Alles super gelopen van begin tot eind, gezellige sfeer en ontzettende leuke dokters , met name Stijn Bauland. . Als ik weer een keer iets laat doen dan weet ik zeker dat mijn plek in Mill zal zijn.
Vr. Gr. Mevr Hendriks Knuiman
Ik ben zeer tevreden!
Super bedankt voor de geweldige service. Ik voelde me erg op mijn gemak tijden het consult, de dag van de operatie en de terugkom afspraak. Zeer tevreden met het eindresultaat, het is precies geworden zoals ik in gedachten had. Credits voor Dr. Bauland en z'n assistenten!
Beste keuze ooit!
Jaren lang lopen nadenken over een borstverkleining, eindelijk besloten om een borstverkleinende operatie te ondergaan.
Beste keuze ooit! Behandeling verliep super, weinig pijn.
Sanavisie is een top kliniek, je word zeer prettig geholpen, mensen nemen de tijd voor je waardoor je een goed gevoel eraan over houd!
Dokter Bauland heeft echt uitstekend werk verricht! Het is nu 6 weken geleden en nu al zien mijn borsten er top uit en het word alleen nog maar mooier!
Als je met de gedachte rondloopt om een borstverkleining te doen bij sanavisie dan kan ik alleen maar zeggen DOEN!
Je krijgt er absoluut geen spijt van, eerder de gedachten had ik dit maar eerder gedaan.

Antwort von Bauland Kliniek
Een aanrader
Je kan beter je borsten verkleinen dan je verstandskiezen laten trekken. Veel minder pijnlijk en veel minder beperkend voor de dagen erna. Een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Het uitstellen is zonde, het is zon last van je schouders af daarna, daar wil je niet mee wachten. Vijf afspraken in totaal en je bent klaar en veel hoef je niet zelf te regelen maar wordt voor je gedaan, echt ideaal.
In positieve zin niet te vergelijken met een standaard ziekenhuis.
Een kliniek die rust en professionaliteit uit straalt.
Geen drukte en volle wachtruimtes.
Persoonlijk in benadering.
Goede nazorg en aandacht.
Een zeer tevreden klant.
Een geweldig team, met klant is koning hoog in het vaandel.
Mijn ervaring is zeer positief te noemen, zowel wat de ingreep zelf betreft (het ziet er echt heel mooi uit) als wat de bejegening aangaat.
Ik heb dr Bauland ervaren als een zeer deskundige, maar vooral ook zeer menselijke arts met oog en oor voor degene die de ingreep ondergaat. Het warme welkom(in welk ziekenhuis zou je koffie gebracht krijgen als je te vroeg bent en even moet wachten?!), de duidelijke uitleg, de tijd en ruimte die hij voor je neemt, de voortdurende afstemming op de persoon die geopereerd wordt, dit alles maakt dat je je echt klant en geen patiënt voelt. Ook de nazorg is zeer deskundig en met ruime tijd voor eventuele vragen of opmerkingen.
Ik kan dr Bauland en zijn team dan ook van harte bij u aanbevelen. Voor hun is de klant echt koning(in)!
Snel geholpen en medisch erg goed.
Goed verzorgd, goede artsen en fijn personeel.
Een aanrader voor iedereen die een ingreep moet ondergaan.
Deze kliniek is een fantastisch medisch centrum voor specifieke behandelingen.
Mijn ervaring heb ik als patiënt heel fijn ervaren,met veel respect en lof voor de artsen en het personeel!
zeer zorgzaam en kundig
Ben nu inmiddels 2 keer geopereerd bij Sanavisie Bodyclinic, personeel is zeer zorgzaam en artsen zijn kundig. Helaas is bij mijn tweede operatie niet alles uitgevoerd, maar wordt kosteloos alsnog gedaan.
Achteraf begrijp ik niet waarom ik het niet eerder heb gedaan.
Ik ben in Sanavisie behandeld voor een liposuctie van de onder en boven buik.
Al het personeel was erg zorgzaam geduldig en attent.
Het hoofd van de dagafdeling was chaotisch, vergat soms wat ze beloofd had, maar dat kwam waarschijnlijk omdat ze op iedere nieuwe vraag dienstvaardig inging en daardoor de vorige vragen van een andere patient vergat.
Ik heb nauwelijks te noemen pijn gehad en na 6 weken zag ik al het resultaat. Mijn strakke danswedstrijdjurken zaten fantastisch en hoewel ik op vakantie wel wat aankwam was het niet op mijn buik en bleven mijn jurkjes me mooi staan.
Ik kan het iedere oudere vrouw aanraden, want leeftijd maakt je buik dikker, ondanks veel sporten en op je eten letten.
zeer professioneel en correct geholpen.
Bij Sanavisie ben ik zeer professioneel en correct geholpen. Vanaf de eerste afspraak tot de laatste controle. De kliniek straalt rust uit en geen haastig gedoe. Je kunt al je vragen stellen en ze zijn prima bereikbaar. Ook tijdens de operatie was heel kalm en geen lopende bandwerk. Zowel de arts zelf als de assistente's namen alle tijd voor je. D nazorg is ook super goed geregeld.En het resultaat is ook heel mooi geworden. Kortom ik zou het iedereen aanraden om hier naar toe te gaan.
Zeer professioneel.
Goede voorlichting, goede ontvangst en veel aandacht voor de patiënt.
Snel en zeer goed behandeld ook de nazorg.
Na aanleiding van mijn bezoek aan de huisarts kreeg ik een verwijsbrief en werd binnen enkele dagen reeds benadert door Sanavisie Bodyclinic.
Er werd meteen een afspraak gemaakt voor het eerste consult en binnen enkele weken werd ik al geholpen.
Voor mij gingen de ogen letterlijk open, ik zou het zo weer doen.
Heb je problemen met je ogen ga gerust eens langs, ze zijn duidelijk, heel vriendelijk maar vooral geen wachttijden. Wacht niet te lang, doen.
Had ik het maar eerder laten doen!
Aanrading: alle vrouwen met zware/grote borsten, gewoon doen!!
Heb geen schouderklachten meer en iedere bikini past nu!!
Hele goede ervaring
Ik zag best tegen de ingreep op, maar zowel tijdens de intake en behandeling, ben ik erg op mijn gemak gesteld. De assistenten en dr. Bauland hebben mij heel goed bijgestaan tijdens de ingreep.
Ook de nacontroles heb ik als prettig ervaren.
Ik heb in de tussentijd al een kennis doorverwezen naar Sanavisie!
geweldige kliniek, goed geholpen, heel persoonlijk
super tevreden
Klantvriendelijk en efficiënt!
Korte lijnen, snelle behandeling. Laat weinig te wensen over. 1 minpuntje is dat de familie niet gebeld is na de operatie. Dit was wel afgesproken.
Perfecte kliniek
Hier wordt je goed geholpen, ik heb een ooglidcorrectie gehad en dit is heel natuurlijk gedaan, ik ben er erg blij mee
goed en vriendelijk personeel alleen nog niet helemaal tevreden over resultaaat
Nog niet tevreden over t tesultaat
Persoonlijke begeleiding!
Het resultaat is boven verwachting!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.