Bauland Kliniek Bewertungen 121

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ooglidcorrectie was zeer geslaagd, heb hier veel baat bij gehad. Ben goed geïnformeerd en wist wat ik kon verwachten. Herstel is me ook erg meegevallen. Na 2 weken was zwelling grotendeels weg. W... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toen ik na mijn borstverkleining nieuwe bh's ging kopen, zei de verkoopster: 'ik heb vaak borsten gezien na een verkleining, maar nog nooit zo mooi als bij jou!'. Zelf was ik al enorm tevreden met h... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na jaren uitstel is het er dan van gekomen, eerst de info-avond bezocht en daarna consult gehad en een operatiedatum gepland. Na een halve dag opname zat ik alweer thuis op de bank, geen pijn, geen kl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 3-4-2014 borstverkleining gehad door drs. Bauland, zeer tevreden over de behandeling en nazorg (bijna geen napijn!). Aanrading: alle vrouwen met zware/grote borsten, gewoon doen!! Heb geen sc... Mehr ansehen

1. Privates Krankenhaus

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bauland Kliniek is de enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Wij werken nauw samen met ziekenhuizen in onze regio. Veel operaties worden bij ons vergoed door de zorgverzekeraars waar wij ieder jaar nieuwe contracten mee afsluiten. Bauland Kliniek is de kliniek met de hoogste klanttevredenheid van Nederland en dat hebben we aan u te danken. Wij zijn in het bezit van het ZKN Keurmerk welke vanuit de brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) wordt uitgereikt aan klinieken die met succes aan een groot aantal strenge eisen zijn getoetst.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top kliniek!!

Super fijne kliniek! Je bent geen nummer maar echt een persoon! Enorm blij met het eindresultaat en ik raad deze kliniek bij iedereen aan

20. März 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne kliniek met heel attent personeel!

Ik ben een zeer tevreden klant!

Het personeel is heel vriendelijk en meedenkend, ze stellen je direct op je gemak en tonen interesse in jou als persoon.
Ook al je vragen worden duidelijk beantwoord, zodat je goed voorbereid je behandeling in gaat.

In het proces naar de behandeling toe wordt overal aan gedacht. Je krijgt genoeg informatie mee naar huis om dit nog eens op je gemak door te nemen zodat je precies weet wat je op de dag zelf te wachten staat. Heel prettig om op deze manier de operatie in te gaan.

Echt een aanrader!

7. Februar 2017

Alles perfect gegaan...

Zo blij dat ik na zeker 20 jaar de stap heb genomen..ik ben perfect geholpen en alles is goed gegaan..ik heb geen pijn gehad en heb me gehouden aan wat je moest doen na de operatie..dus ik ben super blij met het resultaat..nogmaals dank Sanavisie...!!

9. Januar 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

top!

Ervaren en deskundig personeel. Niet alleen de chirurgen maar ook de assistenten.

9. Januar 2017

super

ik ben in september 2016 geopereerd aan een borst vergroting. ik ben super goed geholpen met het uit kiezen met de juiste cc. ze begrepen helemaal wat ik wilde. alles is zeer goed en snel verlopen ook goede na behandeling. iedereen was even vriendelijk en gast vrij en stelde me erg op me gemak. en zou iedereen deze kliniek aan willen raden.

29. November 2016

ooglidcorrectie

Ik had erg zware en vermoeide ogen. Dit voornamelijk in de avonduren. Na lang wikken en wegen toch de beslissing genomen voor een ooglidcorrectie. De service was buitengewoon uitstekend. Tijdens de operatie werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren en werd er niet over je heen gecommuniceerd maar met je. Dit waardeerde ik enorm. Het resultaat is verbluffend goed. Ik zie er weer fris uit en die vermoeide ogen daar heb ik geen hinder meer van. Zeer geslaagd dus. Bedankt Dr Bodde en team.

9. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel, deskundig, de juiste keuze

Ik heb een borstlift gehad. Ik voel me weer op en top vrouw. Dit is allemaal mogelijk gemaakt dankzij de goede voorafgaande gesprekken, het goed luisteren naar de wensen van de cliënt door het deskundig personeel. Met alle overtuiging kan ik zeggen dat ik Sanavisie Bodyclinic zeker kan aanraden.

1. August 2016

Perfectie neuscorrectie

Ik ben geopereerd door Dokter J. Fabre. Een heel deskundig arts! Voor iedereen die twijfelt, ga er voor! Hij is in mijn ogen een echte kunstenaar. Nooit verwacht dat mijn neus zo mooi kon worden. Ik had een bobbel, hij stond een beetje scheef en hij stak wat ver uit. Ik heb zelf heel erg getwijfeld want het is toch je gezicht waar het over gaat. Maar gezien het resultaat ben ik uiterst tevreden. Echt een droom die uitkomt. Hij is super mooi recht, de bobbel is weg, en hij is een stukje naar achter gezet. Nu heb ik een mooi neusje die perfect bij me past.
Ook de staff staat voor je klaar om te luisteren en om je gerust te stellen.
Ik zou dokter J. Fabre bij iedereen aanraden.

29. Juni 2016

Ooglidcorrectie

Na lang twijfelen toch een afspraak gemaakt. Duidelijke uitleg gehad en dus besloten de ingreep te laten doen. De ingreep is zonder problemen verlopen. Er werd door Dr. Bodde steeds duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. De volgende dag werd ik ook gebeld om te vragen hoe het met me ging.
Uiteindelijk heel blij met het resultaat. Geen plakkende ogen meer en mijn make-up blijft op zijn plek. Ook is de vermoeide uitdrukking verdwenen.
Het is me allemaal heel erg meegevallen.

18. Juni 2016

Uitstekende begeleiding!

Na 5 jaar lang allerlei therapieen gehad te hebben voor mijn rug en nek pijn kwam de dokter tot de conclusie dat een borstverkleining nog een optie zou zijn.
Meteen contact opgenomen met Sanavisie in Mill. Kon 3 weken later terecht voor het eerste gesprek. Na dat gesprek wist ik het zeker een borstverkleining dat gaan we doen ik wil van de pijn in mijn rug/schouders/nek af. 6 weken na mijn eerste gesprek stond de operatie gepland. Ik was erg nerveus maar de verpleging en de rest van het team heeft mij erg gerust gesteld. En dat vond ik erg fijn! Het herstel na de operatie ging ook voorspoedig bijna geen pijn gehad na 4 weken zelfs weer halve dagen gaan werken en na 6 weken stond ik weer fulltime in de kapsalon mee te werken!
Het resultaat is super mooi! Ik ben geopereerd door Dhr S Bauland heeft het super mooi gemaakt ben super blij met het eind resultaat! Echt een aanrader, als ik dit had geweten had ik het veel eerder laten doen.

23. Mai 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden over het resultaat.

Bij Sanavisie een borstverkleining ondergaan, deze behandeling is goed verlopen.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Het personeel is vriendelijk en benaderd je persoonlijk.
Je wordt goed begeleid en krijgt duidelijke informatie, medicatie en medictieoverzicht mee naar huis. Ook wordt er de dag na de operatie gebeld om te vragen hoe het met je gaat.
Ik kijk tevreden terug op de behandeling en ben blij dat ik het heb laten doen.

19. Mai 2016

gewoon een afspraak maken

Dit was de 4e kliniek die ik bezocht. Je gaat op je gevoel af en omdat ik ook iemand kende die ook naar deze kliniek was geweest wou ik wel eens kijken hoe deze kliniek was. Ik ging zitten deed mijn verhaal hun deden hun verhaal en het ging zo prettig . het zijn net als jij gewoon mensen die je willen helpen en je ondersteunen om de juiste keuze te maken. Twijfel niet maak gewoon een afspraak. Dan weet je precies wat ik bedoel en kom je vanzelf tot de juiste keuze.

12. Mai 2016
Bauland Kliniek-Logo

Antwort von Bauland Kliniek

Beste Diane,

Bedankt voor je reactie, inderdaad wij zijn gewone mensen die heel graag iedereen zo goed mogelijk willen helpen!! Leuk om dat zo terug te lezen.

Team Sanavisie

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr