FS Clinic Bewertungen 106

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben bijna klaar met mijn laserpakket en ik ben al bijna haarvrij én vrij van ingegroeide haren, dus voor mij is het doel behaald. Ik vind de DIODE 4 laser echt fantastisch. Ik heb van 3 verschil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen maandag weer een waxbehandeling gehad bij Feel Smooth. Héérlijk Aman is een vriendelijke vrouw waarmee ik tijdens mijn behandeling gezellig een praatje kan maken. Ze laat mij op mijn gem... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Inmiddels ben ik al een keer of 7 hier geweest om te laseren. Er werken superieure meiden, die je ondanks de drukke agenda echt het gevoel geven dat ze alle tijd van de wereld hebben. Echter, de laat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben hier altijd gewaxt en was altijd tevreden met zowel de service van de eigenaar als de resultaten. Sinds de salon nu ook laserbehandelingen verricht ben ik overgestapt naar het laseren. Ik heb m... Mehr ansehen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

106 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben super tevreden met feel smooth

Ik ben super tevreden met feel smooth, zij heeft mij gelijk kunnen geruststellen. Ze is open en vriendelijk. Ik merk dat mijn haar ook veel dunner is. Ook wordt er met je mee gedacht en krijg je advies.
Super tevreden, vaste klant ❤️

9. Mai 2021

Top top topservice

Top top topservice! Superfijne behandeling gehad, goed op m’n gemak gesteld. Een dame die super klantvriendelijk is. Ze hanteert mooie prijzen, wat voor een ieder betaalbaar is.

8. Mai 2021

Behandeling

Ik voelde mij erg op mijn gemak waardoor de behandeling (oksels en Deep bikini) weinig tot geen pijn deed. Aman stelde mij op mij gemaakt door uit te leggen wat ze ging doen en daarna gezellig met je te praten. Mijn oksels en down there voelt heel glad en fijn! De volgende behandeling staat al gepland!!

6. Mai 2021

The best❤️

Super fijn. Ik kom hier nu al iets van een half jaar en ik heb er niks op aan te merken. Ze stelt me altijd op mijn gemak en laat me voelen alsof een vriendin me aan het waxen is. Daarnaast werkt ze ook heel vlot, hygiënisch en nauwkeurig. De prijs valt ook mee dus ik vind het echt helemaal perfect.

6. Mai 2021

Een toppertje

Een toppertje!

Lieve dame waar je op je gemak voelt. Vond de eerste keer spannend om te harsen maar Aman liet me echt op me gemak voelen. Ook heeft ze lage prijzen vergeleken andere salons. Ik raad iedereen haar aan!

5. Mai 2021

100% aan te raden

Ik voelde me gelijk geheel op mijn gemak bij Aman! Ze is erg lief & spontaan, hierdoor is het helemaal niet “awkward”!

5. Mai 2021

Echt hele fijne service

Echt hele fijne service! Laat je echt heel erg op je gemak voelen en houdt altijd een gezellig praatje. Ben ook altijd heel tevreden over het resultaat. Als student is dit ideaal!

Aanrader!!

Hele fijne waxer die klantgericht is en professioneel te werk gaat. Eindelijk een fijne salon gevonden waar ik elke maand met een prettig gevoel heen kan!

Fantastisch!!

Ik vond het super gaan voor mijn 2e keer! Het doet maar heel eventjes pijn en het is zo veel veiliger dan scheren. Het was ook erg gezellig en de service was top!

Nooit meer een ander 😁!

Je wordt goed geïnformeerd voor, tijdens en na de behandelingen. Aman is een ontzettend leuke meid. Ze stelt je goed op je gemak. Ik raad haar iedereen aan! Ze denkt ook met je mee! Als ze een plekje in haar agenda heeft neemt ze contact met je op om te vragen of je eerder kan. Wat wil je nog meer :) !

Feelsmooth is top!!

Super hygiënisch en vriendelijk! Ik voel me altijd op me gemak bij Aman en uiteraard is mijn huid super smooth na de behandeling. Sinds een paar maanden vaste klant en wil echt niet meer anders!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helemaal top!

Altijd super gezellig met Aman. Ze kan je echt op je gemak stellen. Daarnaast vind ik het persoonlijk fijn dat Aman dingen over je weet en onthoud. Het viel me helaas wel op dat er een klein stukje op mijn achterbeen vergeten was, maar over het algemeen doet ze haar werk gewoon goed en levert dit ook goed resultaat op.

Echt een aanrader!!!

Echt een aanrader!!!
Ik was in het begin een beetje onzeker over het waxen (lage pijngrens) maar uiteindelijk toch maar de lef genomen om te gaan waxen. Ik heb nooit gedacht dat ik zo tevreden zou worden! Aman is een hele lieve dame. Ze stelt je direct op je gemak en door het babbelen was ik de pijn vergeten. Zeker een vaste klant erbij ;).

4. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr