Ik ben bijna klaar met mijn laserpakket en ik ben al bijna haarvrij én vrij van ingegroeide haren, dus voor mij is het doel behaald. Ik vind de DIODE 4 laser echt fantastisch. Ik heb van 3 verschil... Mehr ansehen
Afgelopen maandag weer een waxbehandeling gehad bij Feel Smooth. Héérlijk Aman is een vriendelijke vrouw waarmee ik tijdens mijn behandeling gezellig een praatje kan maken. Ze laat mij op mijn gem... Mehr ansehen
Inmiddels ben ik al een keer of 7 hier geweest om te laseren. Er werken superieure meiden, die je ondanks de drukke agenda echt het gevoel geven dat ze alle tijd van de wereld hebben. Echter, de laat... Mehr ansehen
Ik ben hier altijd gewaxt en was altijd tevreden met zowel de service van de eigenaar als de resultaten. Sinds de salon nu ook laserbehandelingen verricht ben ik overgestapt naar het laseren. Ik heb m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Laserclinic
Proostwetering 41, 3544PP, Utrecht, Niederlande
- 0648267059
- info@salonfeelsmooth.nl
- salonfeelsmooth.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Werkt professioneel, hygiënisch. Op naar de volgende keer! ❤️
Betrouwbaar, eerlijk en professioneel zeker doen!
Erg professioneel en weet wat ze doet! Ze gaat hygienische te werk en laat je echt op gemak voelen. Ik ben al een tijd vaste klant en voel mij altijd welkom! Zeker een aanrader
Top service
Het was mijn eerste keer waxen en ze was heel lief en legte alles uit. Was echt een fijne ervaring! Echt een aanrader
Top!!
Ik kom er nu al 9 maanden en elke keer ben ik zeer tevreden!
Ze werkt schoon/hygiënisch/precieus/snel en ze is ook nog eens aardig.
Prijzen van Feel smooth liggen ook een stuk lager terwijl de kwaliteit top is. Ik ga zeker niet meer veranderen van waxer.
Totally recommended!!
Best service, good price and always nice talk 😅☺️ totally recommended!
Super fijne ervaringen
Super fijne ervaringen. Ze zorgt er voor dat je lekker op je gemak bent en kijkt met je mee naar een oplossing mocht de afspraak toch niet uitkomen. Een aanrader!
Ik voel me heeeel erg op me gemak bij…
Ik voel me heeeel erg op me gemak bij de wax expert. Super lieve dame. En ze stelt je ook gerust als je gevoelig bent met waxen en heeft geduld. Topper!
Goede en fijne waxbehandeling
Stelt je echt op je gemak. Fijne ervaringen bij de waxbehandelingen, werkt erg netjes en hygiënisch.
Vriendelijk en open vrouw. Geen onderwerp is te awkward!! Het is altijd lachen tijdens de behandeling.
Zeker een aanrader!!
Echt een aanrader!
Echt een aanrader!! Werkt netjes en weet wat ze doet. Erg professioneel. Erg klantvriendelijk en altijd in voor een leuk gesprek. Resultaat is uitstekend! Zeker een tevreden klant!
Ik ben super blij ben met de…
Ik ben super blij ben met de waxbehandelingen die ik afgelopen tijd heb gehad. Ik merk zoveel verschil in mijn haargroei en buiten dat is het altijd super gezellig bij je en stel je de klant goed op z’n gemak. Echt waar top service😊❤️
De behandeling is perfect en voor mij…
De behandeling is perfect en voor mij vrijwel pijnloos. Je wordt op je gemak gesteld en de tijd vliegt voorbij! Zeker een aanrader en na meerdere salons bezocht te hebben staat deze op nummer 1 voor mij.
Ik voel me enorm op mijn gemak en ben…
Ik voel me enorm op mijn gemak en ben enorm tevreden over salon Feel Smooth. Zeker een aanrader dus!
Zeker een aanrader!
Ze. Ker. Een aanrader!! Ze is altijd mega lief en grappig. En is het je eerste keer waxen? Geen zorgen, ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.
Elke afspraak gaat perfect
Elke afspraak gaat perfect. Geen klachten.
Salon Feel Smooth is echt een aanrader!!
Best waxing in Utrecht
Super friendly, the best service and prices! So happy I found Aman and her salon. I highly recommend her :)
Snel en goeie behandeling!
Vandaag mijn eerste behandeling gehad
Vandaag mijn eerste behandeling gehad. Super lieve dame die je geruststelt tijdens de behandeling en je helemaal op je gemak laat voelen. Ik heb na vandaag een nieuwe vaste wax company.
Werk professioneel en hygiënisch en…
Werk professioneel en hygiënisch en stelt je echt gerust!
Review waxing
Hele vriendelijke en sociale vrouw. Ze werkt volgens protocol, heel hygiënisch en netjes.
Resultaat is geweldig! Top.
Beste wax
Super goede ervaringen, altijd perfect gedaan. Werkt netjes en secuur. Vriendelijke dame, kijk altijd uit naar mijn afspraken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.