Ik ben bijna klaar met mijn laserpakket en ik ben al bijna haarvrij én vrij van ingegroeide haren, dus voor mij is het doel behaald. Ik vind de DIODE 4 laser echt fantastisch. Ik heb van 3 verschil... Mehr ansehen
Afgelopen maandag weer een waxbehandeling gehad bij Feel Smooth. Héérlijk Aman is een vriendelijke vrouw waarmee ik tijdens mijn behandeling gezellig een praatje kan maken. Ze laat mij op mijn gem... Mehr ansehen
Inmiddels ben ik al een keer of 7 hier geweest om te laseren. Er werken superieure meiden, die je ondanks de drukke agenda echt het gevoel geven dat ze alle tijd van de wereld hebben. Echter, de laat... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Laserclinic
Proostwetering 41, 3544PP, Utrecht, Niederlande
- 0648267059
- info@salonfeelsmooth.nl
- salonfeelsmooth.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Benen waxen
Afspraak voor benen waxen gehad bij feel smooth. Fijn dat ik snel een afspraak kon maken. Snelle communicatie. En ik voelde enorm comfortabel. Gezellige gesprek gehad waardoor ik de pijn helemaal niet heb gevoeld
Erg goede kwaliteit en klantvriendelijkheid, maar lastig om een afspraak te maken
Echter, de laatste tijd merk ik dat het steeds lastiger wordt om een plekje voor het laseren te krijgen. Ik ben niet iemand die wacht tot een week van te voren, maar zelfs 2 behandelingen vooruit boek (dit is ongeveer 12 weken). Zelfs dan is het lastig om een plekje te vinden dat past. Ik ben natuurlijk blij dat ze veel klanten kunnen blijven verwelkomen, maar vind het wel jammer om te merken dat dit ten koste van de vaste klanten gaat die al een tijdje bezig zijn.
Ontzettend tevreden met de laser behandeling
Ontzettend tevreden met de laserbehandeling voor mijn gezicht. Hiervoor ging ik bij een salon waar ik inmiddels 5-6 behandelingen had maar iedere week moest ik de haartjes weg scheren. Hier was na de 1e behandeling al zichtbaar resultaat en was het scheren haast niet nodig. Super apparaat dus en hele professionele dames
Hele prettige sfeer
Hele prettige sfeer, je wordt direct op je gemak gesteld. Het voelt alsof ik er al jaren kom. Je gaat met een heel “smooth” gevoel weer naar buiten. Een echte aanrader :)
Chille sfeer
Eerste keer een laserbehandeling gehad. Hele fijne sfeer dankzij het lieve personeel.
4de laserbehandeling
4de laserbehandeling, gehele benen, oksels en bikini totaal. Ben nog steeds heel blij met de behandeling en het meisje die me helpt. Super vriendelijk en ze stelt me helemaal op mn gemak
Fijn gevoel!
Mijn eerste laserbehandeling(bikini totaal) was geweldig! Dit komt voornamelijk door Pauli die de stappen goed uitlegde en je ook vertelt wat je kan verwachten. Dit was heel fijn, het stelde mij gerust omdat ik best nerveus was. Super bedankt voor dat gevoel!
Perfecte wax salon
Perfecte wax salon, hygiënisch, professioneel en erg klantvriendelijk. Je voelt je op je gemak en er word gelet op detail. Eindstand: AANRADER! :)
Dik tevreden met het laseren en personeel!
Ik ben hier altijd gewaxt en was altijd tevreden met zowel de service van de eigenaar als de resultaten. Sinds de salon nu ook laserbehandelingen verricht ben ik overgestapt naar het laseren. Ik heb mijn 1e laser afspraak erop zitten en zie al meteen zoveel verschil! De behandeling ging echt perfect. Voelde me direct op me gemak en de meiden hebben me goed geïnformeerd.
Just gooo for it
Ik ben iemand met een heleeee lage pijngrens en durfde gwn niet te laseren want wou mijzelf geen pijn doen. Maar toen ik hier kwam hebben we eerst even rustig gezeten, erover gepraat hoe de behandelingen zullen lopen. Daarna had ik mn afspraak ingepland en tijdens mn laserbehandeling was het zooo fijn. Ze letten heel goed op je pijngrens en of je het aankan. Je merkt er ook niks van en tijd gaat zo snel voorbij want het is ook gezellig dat er geen stilte is. Heb mn tweede behandeling al erop zitten en mn haargroei is zooo langzaam nu. Ben 4 weken haarvrij met mn benen (en dat na mn eerste behandeling). Ik raad ze zeker aan als je ook gwn een lage pijngrens en bang ben zoals ik, je gaat je echt op je gemak voelen en haarvrij zijn
Ik zeg doen!!
Hele fijne eerste laser ervaring! Lieve, vlotte medewerkster die ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt. Ze blijft continu vragen of het geen pijn doet en past daarop de behandeling aan. Ook is het heel fijn dat ze stap voor stap verteld wat ze gaat doen.
Geweldige service!
Ik had mijn eerste Brazilian Wax laten doen en voor de afspraak had ze mij al een goed gevoel erover gegeven. Ze gaat er snel doorheen en stelt je gerust. Het is naast dat ook super gezellig. Het is dus een aanrader om bij haar te waxen!
Het was mijn eerste keer
Het was mijn eerste keer, maar toen ik eenmaal op de behandeltafel lag voelde het als heel vertrouwd en of ik het al vaker had ondergaan; de full brazilian wax.
Aman is een heel kundige vrouw, stelt je gelijk op je gemak en heeft een fijne energie. Voor ik het wist stond ik Smooth weer naast de tafel, volledig bikini ready!
Heb zelfs gelijk een vervolgafspraak gemaakt.
Hele goede service en een super lieve…
Hele goede service en een super lieve dame! Erg tevreden! Zeker een aanrader
Feelsmooth is super!
De ervaring bij Feelsmooth was super prettig! Aman stelde me heel erg op mijn gemak (het was mijn eerste keer) en ik kom zeker terug!
Het was de eerste keer waxen en zeker…
Het was de eerste keer waxen en zeker niet de laatste keer. Ook mijn zusje is erg tevreden met de behandeling. Feel Smooth is echt een aanrader! Heel professioneel en hygiënisch in haar werk. Vriendelijke meid met veel ervaring. Je hebt vaste klanten erbij☺️
Helemaal toppie!
Super lieve meid. Je voelt je gelijk op je gemak. Goede service, schoon en professioneel! Heel blij met deze waxsalon.
Heel fijn!
Het was was een hele fijne ervaring. Gezellige meid die goed en snel te werk gaat. Ik zal zeker terugkomen.
Echt een top dame
Echt een top dame! Ze is hartstikke goed in haar werk en ga altijd tevreden naar huis.
Super vriendelijk
Super vriendelijk, laat je op je gemak voelen totaal geen awkward situatie wat heel fijn is. Een super ervaring voor de eerste keer!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.