RODTNES Bewertungen 87

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har for nylig modtaget min Vesper Bumbag - smuk taske i lækkert materiale - hurtig levering. Lækker taske med god plads uden at være for stor. Handler igen - kan varmt anbefale

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter i flere år at have ønsket mig en Vesper bag fik jeg den endelig i december i fødselsdagsgave af mand og søn 😍 Dog havde de købt i cognac, men jeg ville helst have den i sort. Den var bestilt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My dearest bag is my black Vesper bag from Rodtnes. It looks great in all occasions - from a hike outside to a restaurant visit. I love the thoroughly designed metal trimmings and the fact that the na... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flot designet taske. Lækkert skind. Flot farve. I må gerne fremadrettet gøre det muligt at få remmen/stroppen lidt længere, så tasken kan hænge lidt lavere🙏❤️

Unternehmen hat geantwortet

1. Taschengeschäft
  2. Designagentur
  3. Handtaschengeschäft
  4. Lederwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

RODTNES creates leather goods from premium, natural leathers. The RODTNES signature is the exquisite quality and designs that suggest something new but made to last far beyond fast-trend fashion. RODTNES bags merge the pragmatics of carrying with the intangibles of style.

4.7

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service.

Utrolig dårlig service.

Har modtaget to ens tasker i gave og vil returnere den ene, men da der er gået mere end tre uger fra de har afsendt den ene, kan den ikke returneres.

Så fordi giverne har været i lidt god tid, så er man fanget. Jeg har aldrig oplevet så rigid en returpolitk.

Ikke sted jeg vil handle igen!

11. April 2024

Antwort von RODTNES

Hej Ole. Jeg kan læse ud af din anmeldelse, at du må være Pernille's mand, som jeg har skrevet med i dag. Jeg vil starte med at minde dig om, at det jo ikke en taske, Pernille vil returnere, men en lille pung til 490 kr. Derudover er det ikke bare "mere end tre uger", men hele 5 uger siden, I har modtaget jeres ordre. Fem.

Du smører således tykt på og undlader at være præcis omkring, hvor lang tid der i virkeligheden er gået. Jeg gætter på, at din lemfældighed omkring vigtige detaljer har henblik på at udstille os som nogle særligt slemme skurke, og det kan vi naturligvis ikke lade stå ukommenteret.

Vi har 2 ugers returfrist, hvilket er helt normalt for en webshop, og hvilket også fremgår adskillige steder på vores website. Det er svært at overse, og jeg går ud fra, at din kone har vist dig min mail, hvor jeg har sendt screenshots fra flere steder på sitet, hvor det fremgår?

Jeg ved, at vi har ydet upåklagelig service - vi har leveret et godt produkt og jeg har svaret lynhurtigt på Pernilles mails. Det eneste I kan klage over er, at vi afviser at give jer en ekstraordinært lang returfrist på hele 5 uger. Jeg kender ikke til nogen webshop eller butik, der tilbyder 5 ugers returfrist, og at give os en 1-stjernet anmeldelse for ikke at imødekomme sådan et krav (og ovenikøbet en anmeldelse med misvisende oplysninger) er - efter vores mening - ikke rimeligt.

Hilsen Martin

Tidløst og gedigent

Rodtnes Bags har tænkt mange praktiske detaljer ind i alle sine produkter, der laves i gedigne materialer, ægte læder, med stor holdbarhed.
Tilmed er taskerne tidløse og "uden alder" - kan bruges af unge som modne og ældre.
Jeg er meget glad for de tasker, jeg har, og jeg har ikke oplevet fejl eller haft behov for reklamation

11. Juli 2023

Stilfuld og lækker kvalitet

Jeg har lige modtaget min Loretta taske fra Rodtnes, der skal bruges som arbejdstaske og jeg kan kun sige Waw!
Virkelig god læder kvalitet, meget rummelig indeni og med mange fine og smukke deltaljer.
Jeg glæder mig til at tage den i brug.
Leveringen var også super hurtig👍

3. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækre produkter

Fantastisk lækker taske og god kvalitet.

Havde dog en del udfordringer med returneringen, men det viste sig at være en leveringsfejl fra Postnord.

Så dermed mine bedste anbefalinger herfra.

Kunne dog godt ønske et telefonnummer, så det er muligt at kontakte firmaet telefonisk og ikke kun pr. mail, da dette giver en større tryghed.

8. Januar 2023

kvalitet og godt design

Har købt adskillige tasker hos Rodtnes. Senest min kones arbejdstaske (Loretta). Kvalitet og design som forventet og funktionalitet som det skal være (uendelig dybde og plads til alverdens "hvad-nu-hvis" udstyr. Hvem sagde Harry Potter

20. Januar 2022

Bestilte et produkt ved Rodtnes

Bestilte et produkt ved Rodtnes. Alt forløb som det skulle jvnf deres oplysninger om leveringstider m.m.
Produktets kvalitet overraskende mig utrolig positivt, langt over hvad lignende produkter kan leverer til samme pris. Forretningsmodellen med ingen fordyrende mellemled giver mig om forbruger et bedre produkt for mine penge.

11. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangelfuld forretningsmodel

Jeg blev opmærksom på mærket Rotnes efter at have hørt det omtalt i en podcast med Anne Thygesen.
Da jeg stod og manglede en taske, besøgte jeg Rodtnes’ hjemmeside og valgte at bestille en Vesper bumbag.
Hvis tasken havde levet op til mine forventninger mht. design, materiale og kvalitet, havde der ikke været problemer overhovedet, der var god kommunikation indtil leveringen. Jeg fik tasken leveret 13/10 3 dage efter bestilling.
Materiale og kvalitet levede dog ikke op til mine forventninger og jeg ønskede derfor at returnere den. Her var det jeg opdagede, der ikke var oplyst en returadresse. Efter et besøg på deres site fandt jeg ud af at man åbenbart skal skrive en mail til Rodtnes og anmode om en adresse varen kan returneres til. Alle de steder jeg gennem årene har handlet, har jeg aldrig oplevet dette, ofte er der ovenikøbet en fragtfri returlabel vedlagt.
Jeg skrev anmodningen til Rodtnes 16/10, 23/10, 25/10, 31/10, 6/11 uden svar overhovedet og først efter endnu en anmodning 8/11 fik jeg en mail med en returadresse!
Tasken blev sendt med GLS 8/11, her skete der en beklagelig fejl således at forsendelsen via flere omveje blev returneret til mig. Jeg sender den igen efter modtagelse den 21/11. Rodtnes modtog tasken iflg. T&T 23/11. Den 6/12 rykker jeg Rodtnes for mine penge og først derefter får jeg mail om at de vil tilgå min konto hvilket skete 12/12, 2 måneder efter min bestilling!
I løbet af denne lange proces fik jeg mistanke om at Rodtnes bevist trak tiden ud, for enten at jeg skulle opgive eller at de 14 dages returfrist skulle overskrides. Jeg var dog i givet fald indstillet på at indrage forbrugerstyrelsen.
Efter denne oplevelse kan jeg kun opfordre Rodtnes at stramme gevaldigt op på deres forretningsmodel.

11. Dezember 2022

Kære Jette

Jeg skriver fluks et svar til dig, da jeg naturligvis er utroligt ked af at få en 1-stjernet anmeldelse på trustpilot. Først vil jeg sige, at jeg anerkender, at returprocessen var for lang. Det er ikke i orden. Det blev ikke blev bedre af, at pakken blev returneret til Nørre Sundby, som er 100 km. fra vores kontor, og derfor måtte retur til dig og sendes igen. Det lagde 14 dage oveni processen, men det var udenfor vores kontrol og altså ikke vores skyld.

Dernæst er der et par punkter i din anmeldelse, som jeg er er nødt til at kommentere på.

Din kommentar om kvaliteten:
Jeg er meget forbløffet over din påstand om, at kvaliteten ikke er i orden. Vi kan alle have forskellig smag mht. design og stil, og hvis du synes tasken er grim, er det en holdning du har ret til at have. Men vores tasker laves i noget af det bedste læder man overhovedet kan få. Det er de samme slags læderkvaliteter, som de allerdyreste brands i verden bruger, og fordi vi kun sælger på vores egen webshop er det muligt for os at tilbyde så høj kvalitet til meget rimelige priser. Lige præcis dette er vores vigtiste særkende. Jeg kan derfor ikke anerkende, at kvaliteten ikke er i orden. For det ved jeg, at den er.

Din kommentar om 'gratis' returfagt:
Jeg ved ikke, om du har læst om vores forretningsmodel på websitet? Hvis ikke, kan jeg forklare, at den er grunden til, at vi ikke tilbyder gratis returfragt - vi har nemlig skåret alt væk, som øger varenes pris. Andre webshops tilbyder 'gratis' fragt, hvilket de kan gøre ved at sætte varernes pris så højt, at returomkostninger bliver dækket af den samlede prisforøgelse. Det gør vi ikke, da det ville betyde, at alle skulle betale lidt ekstra for deres køb - også dem der ikke vil returnere. Det synes vi ikke er rimeligt. There is no such thing as a free lunch - eller gratis returfragt 😉

Vores koncept er super simpelt, vi har ikke mange medarbejdere eller mange omkostninger i vores virksomhed, og det er udelukkende fordi, vi ønsker at være i stand til at sælge virkelig lækre tasker til virkelig rimelige priser. Hvis vores setup bliver for tungt (læs: dyrt) skal varerne være tilsvarende dyrere. Det betyder at vi ind imellem har meget travlt, men alternativet er at hæve priserne for at ansætte flere, tilbyde gratis fragt mm. Og det vil vi enormt gerne undgå

Og allersidst - et lille pip til alle på trustpilot:
Vi har stort set udelukkende glade og tilfredse kunder i RODTNES, og jeg synes det er vigtigt at forstå, hvor vildt det opleves, når enkeltstående, isolerede og sjældne fejl får så enorm vægt, som det er tilfældet, når de bliver straffet med en 1-stjernet trustpilot anmeldelse. Det er ikke en lille ting for os, når det sker. Det er ganske enkelt intet mindre end en katastrofe. For de glade kunder går ikke på trustpilot. (Kun hvis vi husker at minde dem om det, hvilket vi meget sjældent gør, fordi vi nok er lidt for ydmyge - eller jyske - til at bede om ros 😅).

Vi har kun vores egen webshop. Intet andet. Vi har ingen forhandlere overhovedet. Derfor er vi dybt afhængige af, at vores kunder får et retvisende indtryk af vores virksomhed / webshop, og det er nærmest umuligt på trustpilot, hvor primært de utilfredse kunder søger hen. Det er simpelthen afgørende vigtigt at forstå, hvor ødelæggende det potentielt kan være for et lillebitte brand som vores.

Alle virksomheder laver fejl. Det kan ikke undgås. Men vi er jo ikke onde, dårlige mennesker Vi har bare travlt, og ind imellem er der svipsere. Men når det ind imellem sker, vi vi altid gerne rette op på det. Jette - hvis du havde skrevet til os, og sagt: hey - jeg har bøvlet med jer i lang tid nu, og jeg synes ærligt talt, I skylder mig en form for kompensation. Så havde du fået det lige på stedet. Det lover jeg dig 😌

Jeg håber det giver mening. Vigtigst for mig er, at du forstår, at RODTNES ikke er en stor, ond, kapitalistisk mastodont, men få (ret søde) mennesker, der hver dag gør deres bedste ❤️

Alt det bedste herfra
Mette Rødtnes

Super lækker kvalitet

Købte Vesper Bumbag - Super lækker kvalitet der fuldstændig svarer til beskrivelsen. Hurtig levering på kun få dage. Kan på det varmeste anbefale produketer fra Rodtnes.

7. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk smukt dansk design og kvalitet

Fantastisk, holdbart og smuk dansk design.
Jeg fik leveret en pung, som matcher en taske jeg købte for to år siden. Det var hurigt og effektivt. Jeg bestilte den søndag 19/12 og den var her tirsdag 21/12.
Min taske har jeg haft i 2 år. Den ser ny ud selvom det bruges hver dag. Det er dansk kvalitet og meget smukt design.
Mine varmeste anbefalinger.

22. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert design, lækker kvalitet og god service!

Fedt design, lækker kvalitet og god service. Rodtnes har mine varmeste anbefalinger. Jeg er den glade indehaver af hele tre forskellige produkter i forskellige størrelser - og til tre forskellige formål, og jeg er helt vildt glad for alle tre! Farven holder, læderet er flot og foeret holder sig også godt. TAK!

21. Dezember 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De afviser reklamation

UPDATE: lynlåsen virker stadig ikke! Om den står på skødet af mig, ligger ned eller hvad ved jeg. Ja, jeg fik en nøglering, men vil hellere have en lynlås der virker.
Den ene skyder sætter sig stadig fast.
Kan jeg sende en video på Messenger så i kan få syn for sagen.

For nogle måneder siden reklamerede jeg over lynlåsen i min Vesper taske. Reklamationen blev afvist med en begrundelse om, at det nok var fordi jeg kom for meget i tasken. Det er dog ikke tilfældet. Selv med kun en pung, nøgler og telefon sætter den ene "skyder" sig fast på midten, og kan ikke lyne hele vejen hen. De siger jeg skal støtte tasken i bunden, når jeg lyner, men det hjælper altså ikke. Jeg kan derfor kun bruge den ene lynlås. Det er en flot taske, men syntes ikke det er godt nok bare at afvise reklamationen, når den helt tydeligt ikke virker. Det er ikke godt nok med en taske til 2000,-. Det tog dem 1 måned at sende tasken retur.

4. Dezember 2021

Antwort von RODTNES

Hej med dig. Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med håndteringen af din reklamation. Vi brugte en del tid på at undersøge tasken - vi testede den på alle mulig måder, med og uden vægt i tasken - men det var ikke muligt for os at fremkalde problemet.

Du skrev til os, at det var et problem for dig, at du ikke kunne lukke tasken med én hånd, når der var vægt i tasken. Taskens konstruktion - og måden den hænger på, når man har den på - betyder, at tasken åbner sig, når man lyner lynlåsen op. Især, hvis der er vægt i tasken. Dvs. lynlåsen holdes åben af taskens vægt. Man kan ikke lukke en lynlås, der bliver trukket fra hinanden - ligesom man ikke kan lukke en lynlås i et par bukser, der er for små 😊 Lynlåsen sætter sig fast, og kan ikke lukkes. Man er nødt til at 'hjælpe' lidt til, og gøre det muligt for lynlåsen at samle sig. På samme måde er det nødvendigt at støtte Vesper tasken under bunden for at lyne den. Man kan ikke lyne den med én hånd - og særligt ikke hvis der er vægt i.

Som sagt testede vi tasken meget grundigt, og flere forskellige mennesker havde den mellem hænderne for at være helt sikre. Og ja det er rigtigt, at den ikke kunne lukkes med én hånd, men det har som sagt mere med tyngdeloven end med taskens kvalitet at gøre 😊

Vi sendte dig en lille gave som kompensation for, at du havde måttet undvære din taske, hvilket jeg håber du satte pris på. Vi har gjort os umage for at behandle din reklamation fuldstændigt fair, fordi vi ikke ønsker have utilfredse kunder. Men vi kan naturligvis ikke tage imod reklamationer, som handler om, at man forventer at tasken skal kunne noget, som ikke er muligt. Det håber jeg du forstår 😊

Vi fandt som sagt ikke et problem med lynlåsen, som kørte helt glat og uproblematisk, når vi brugte 2 hænder.

Når alt dette er sagt, så er jeg nysgerrig på, om der er opstået et større problem?... Altså om lynlåsen rent faktisk, er gået i stykker, og den ikke glider, selv når du støtter den? Det er 6 måneder siden vi håndterede reklamationen, og hvis det er tilfældet, så er vi naturligvis nødt til at kigge på den igen. Skriv til os igen, hvis det er tilfældet 😊

Vi er et lille brand som kun sælges online, og vi er helt afhængige af, at vi bliver anmeldt fair af vores kunder. Jeg er derfor super ked af, at du har givet os så dårlig en anmeldelse, da vi gør hvad vi kan for at imødekomme vores kunder.

Godt køb

Købte for nyligt Reed Tote i sort. Oplevede at den smittede lidt af med sort farve på især hankene. Tog fat i support endte med at få den ombyttet. Umiddelbart synes den nye ikke at smitte af.
Tasken er super smuk i læderet, godt syet og vildt funktionel i designet. Uden tvivl en utrolig lækker og smuk taske til relativt få penge.
Indehaveren Mette, som jeg i forbindelse med ovenstående mødte personligt, er utrolig sød, imødekommende, professionel og serviceminded.
Det er ikke sidste gang jeg handler ved Rodtnes.

5. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lav pris for super kvalitet

Har lige bestilt og modtaget en Ren bag. Hele processen var fejlfri og tasken er lækker!!! Super kvalitet, fine detaljer og flot farve. Kan varmt anbefales.
Ser ingen tasker i samme kvalitet til denne pris. Har andre Rodtnes tasker og de holder sig godt. Læderet er kraftigt og slidstærkt.

8. April 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Poor order fulfillment and customer service

I’ve heard wonderful things about the bags. I placed an order, and the order sat with a status of “processing” for a week. I emailed customer service to see when my order would ship and it took over a day (2 days?) to for anyone to respond. I was refunded in full and told that due to a change in couriers, they could not ship to my region. Why was this not mentioned anywhere on the website? I was able to place an order and RODTNES able to withdraw my money just fine. Secondly, why did *I* have to reach out to customer service regarding my order status? It seems like a week is an awfully long turn-around-time to process an order, and if this is typical it should be stated in the order confirmation. I have doubts that they would have discovered the issue without me following up first. Quite unacceptable order-fulfillment and customer-service operations for a luxury handbag company. Very disappointed.

19. Juni 2018

Dear Diva

We regret your experience on our webshop. You made your purchase from the USA, and unfortunately your order went through, right while we were changing our policies regarding which countries we ship to. (It is no longer possible to place an order from the US)

We tried to arrange for your order to be shipped (which is why it took a few days of processing), but our new courier service were not able to accommodate our request. We apologise for the insufficient information regarding this.

All the best,
The RODTNES team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet og service - ja tak!

Stroppen på min Ellis cluch, som jeg elsker højt og høster anerkendende blikke ved at bære til alt muligt, gik efter 2 års massiv brug i udu. Så skrev jeg til Rodtnes, som sendte mig en ny med det samme og uden beregning.

Så nu kan Ellis fortsætte sin sejrsgang - og jeg sender stor tak til Rodtnes teamet. De véd, hvad kvalitet og service er!

14. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr