Har for nylig modtaget min Vesper Bumbag - smuk taske i lækkert materiale - hurtig levering. Lækker taske med god plads uden at være for stor. Handler igen - kan varmt anbefale
Efter i flere år at have ønsket mig en Vesper bag fik jeg den endelig i december i fødselsdagsgave af mand og søn 😍 Dog havde de købt i cognac, men jeg ville helst have den i sort. Den var bestilt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
My dearest bag is my black Vesper bag from Rodtnes. It looks great in all occasions - from a hike outside to a restaurant visit. I love the thoroughly designed metal trimmings and the fact that the na... Mehr ansehen
Flot designet taske. Lækkert skind. Flot farve. I må gerne fremadrettet gøre det muligt at få remmen/stroppen lidt længere, så tasken kan hænge lidt lavere🙏❤️
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
RODTNES creates leather goods from premium, natural leathers. The RODTNES signature is the exquisite quality and designs that suggest something new but made to last far beyond fast-trend fashion. RODTNES bags merge the pragmatics of carrying with the intangibles of style.
Studsgade 16, 8000, Aarhus, Dänemark
- hello@rodtnes.dk
- rodtnesbags.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Utrolig dårlig service.
Utrolig dårlig service.
Har modtaget to ens tasker i gave og vil returnere den ene, men da der er gået mere end tre uger fra de har afsendt den ene, kan den ikke returneres.
Så fordi giverne har været i lidt god tid, så er man fanget. Jeg har aldrig oplevet så rigid en returpolitk.
Ikke sted jeg vil handle igen!

Tidløst og gedigent
Rodtnes Bags har tænkt mange praktiske detaljer ind i alle sine produkter, der laves i gedigne materialer, ægte læder, med stor holdbarhed.
Tilmed er taskerne tidløse og "uden alder" - kan bruges af unge som modne og ældre.
Jeg er meget glad for de tasker, jeg har, og jeg har ikke oplevet fejl eller haft behov for reklamation
Virkelig god kundeservice
Stilfuld og lækker kvalitet
Jeg har lige modtaget min Loretta taske fra Rodtnes, der skal bruges som arbejdstaske og jeg kan kun sige Waw!
Virkelig god læder kvalitet, meget rummelig indeni og med mange fine og smukke deltaljer.
Jeg glæder mig til at tage den i brug.
Leveringen var også super hurtig👍
Lækre produkter
Fantastisk lækker taske og god kvalitet.
Havde dog en del udfordringer med returneringen, men det viste sig at være en leveringsfejl fra Postnord.
Så dermed mine bedste anbefalinger herfra.
Kunne dog godt ønske et telefonnummer, så det er muligt at kontakte firmaet telefonisk og ikke kun pr. mail, da dette giver en større tryghed.
Høj kvalitet
Endnu engang et godt køb hos Rodtnesbags. Denne gang i outletten. Fantastisk kvalitet
Jeg er SÅ glad for min vesper…
Jeg er SÅ glad for min vesper bumbag!!😍😍 Den er ligeså fed som på billederne, er rummelig og ikke mindst så er syning, lynlås osv er virkelig høj kvalitet. Godt køb og formentlig ikke mit sidste køb hos Rodnes
kvalitet og godt design
Har købt adskillige tasker hos Rodtnes. Senest min kones arbejdstaske (Loretta). Kvalitet og design som forventet og funktionalitet som det skal være (uendelig dybde og plads til alverdens "hvad-nu-hvis" udstyr. Hvem sagde Harry Potter
Bestilte et produkt ved Rodtnes
Bestilte et produkt ved Rodtnes. Alt forløb som det skulle jvnf deres oplysninger om leveringstider m.m.
Produktets kvalitet overraskende mig utrolig positivt, langt over hvad lignende produkter kan leverer til samme pris. Forretningsmodellen med ingen fordyrende mellemled giver mig om forbruger et bedre produkt for mine penge.
Mangelfuld forretningsmodel
Jeg blev opmærksom på mærket Rotnes efter at have hørt det omtalt i en podcast med Anne Thygesen.
Da jeg stod og manglede en taske, besøgte jeg Rodtnes’ hjemmeside og valgte at bestille en Vesper bumbag.
Hvis tasken havde levet op til mine forventninger mht. design, materiale og kvalitet, havde der ikke været problemer overhovedet, der var god kommunikation indtil leveringen. Jeg fik tasken leveret 13/10 3 dage efter bestilling.
Materiale og kvalitet levede dog ikke op til mine forventninger og jeg ønskede derfor at returnere den. Her var det jeg opdagede, der ikke var oplyst en returadresse. Efter et besøg på deres site fandt jeg ud af at man åbenbart skal skrive en mail til Rodtnes og anmode om en adresse varen kan returneres til. Alle de steder jeg gennem årene har handlet, har jeg aldrig oplevet dette, ofte er der ovenikøbet en fragtfri returlabel vedlagt.
Jeg skrev anmodningen til Rodtnes 16/10, 23/10, 25/10, 31/10, 6/11 uden svar overhovedet og først efter endnu en anmodning 8/11 fik jeg en mail med en returadresse!
Tasken blev sendt med GLS 8/11, her skete der en beklagelig fejl således at forsendelsen via flere omveje blev returneret til mig. Jeg sender den igen efter modtagelse den 21/11. Rodtnes modtog tasken iflg. T&T 23/11. Den 6/12 rykker jeg Rodtnes for mine penge og først derefter får jeg mail om at de vil tilgå min konto hvilket skete 12/12, 2 måneder efter min bestilling!
I løbet af denne lange proces fik jeg mistanke om at Rodtnes bevist trak tiden ud, for enten at jeg skulle opgive eller at de 14 dages returfrist skulle overskrides. Jeg var dog i givet fald indstillet på at indrage forbrugerstyrelsen.
Efter denne oplevelse kan jeg kun opfordre Rodtnes at stramme gevaldigt op på deres forretningsmodel.

Super lækker kvalitet
Købte Vesper Bumbag - Super lækker kvalitet der fuldstændig svarer til beskrivelsen. Hurtig levering på kun få dage. Kan på det varmeste anbefale produketer fra Rodtnes.
Fantastisk smukt dansk design og kvalitet
Fantastisk, holdbart og smuk dansk design.
Jeg fik leveret en pung, som matcher en taske jeg købte for to år siden. Det var hurigt og effektivt. Jeg bestilte den søndag 19/12 og den var her tirsdag 21/12.
Min taske har jeg haft i 2 år. Den ser ny ud selvom det bruges hver dag. Det er dansk kvalitet og meget smukt design.
Mine varmeste anbefalinger.
Lækkert design, lækker kvalitet og god service!
Fedt design, lækker kvalitet og god service. Rodtnes har mine varmeste anbefalinger. Jeg er den glade indehaver af hele tre forskellige produkter i forskellige størrelser - og til tre forskellige formål, og jeg er helt vildt glad for alle tre! Farven holder, læderet er flot og foeret holder sig også godt. TAK!
De afviser reklamation
UPDATE: lynlåsen virker stadig ikke! Om den står på skødet af mig, ligger ned eller hvad ved jeg. Ja, jeg fik en nøglering, men vil hellere have en lynlås der virker.
Den ene skyder sætter sig stadig fast.
Kan jeg sende en video på Messenger så i kan få syn for sagen.
For nogle måneder siden reklamerede jeg over lynlåsen i min Vesper taske. Reklamationen blev afvist med en begrundelse om, at det nok var fordi jeg kom for meget i tasken. Det er dog ikke tilfældet. Selv med kun en pung, nøgler og telefon sætter den ene "skyder" sig fast på midten, og kan ikke lyne hele vejen hen. De siger jeg skal støtte tasken i bunden, når jeg lyner, men det hjælper altså ikke. Jeg kan derfor kun bruge den ene lynlås. Det er en flot taske, men syntes ikke det er godt nok bare at afvise reklamationen, når den helt tydeligt ikke virker. Det er ikke godt nok med en taske til 2000,-. Det tog dem 1 måned at sende tasken retur.

Antwort von RODTNES
Smukke tasker og god service fra…
Smukke tasker og god service fra Rodtnes
Jeg kan kun anbefale Rodtnes. Jeg har netop køb 3. taske og en pung. Alt er i super kvalitet.
Godt køb
Købte for nyligt Reed Tote i sort. Oplevede at den smittede lidt af med sort farve på især hankene. Tog fat i support endte med at få den ombyttet. Umiddelbart synes den nye ikke at smitte af.
Tasken er super smuk i læderet, godt syet og vildt funktionel i designet. Uden tvivl en utrolig lækker og smuk taske til relativt få penge.
Indehaveren Mette, som jeg i forbindelse med ovenstående mødte personligt, er utrolig sød, imødekommende, professionel og serviceminded.
Det er ikke sidste gang jeg handler ved Rodtnes.
Lav pris for super kvalitet
Har lige bestilt og modtaget en Ren bag. Hele processen var fejlfri og tasken er lækker!!! Super kvalitet, fine detaljer og flot farve. Kan varmt anbefales.
Ser ingen tasker i samme kvalitet til denne pris. Har andre Rodtnes tasker og de holder sig godt. Læderet er kraftigt og slidstærkt.
Poor order fulfillment and customer service
I’ve heard wonderful things about the bags. I placed an order, and the order sat with a status of “processing” for a week. I emailed customer service to see when my order would ship and it took over a day (2 days?) to for anyone to respond. I was refunded in full and told that due to a change in couriers, they could not ship to my region. Why was this not mentioned anywhere on the website? I was able to place an order and RODTNES able to withdraw my money just fine. Secondly, why did *I* have to reach out to customer service regarding my order status? It seems like a week is an awfully long turn-around-time to process an order, and if this is typical it should be stated in the order confirmation. I have doubts that they would have discovered the issue without me following up first. Quite unacceptable order-fulfillment and customer-service operations for a luxury handbag company. Very disappointed.

Antwort von RODTNES
Kvalitet og service - ja tak!
Stroppen på min Ellis cluch, som jeg elsker højt og høster anerkendende blikke ved at bære til alt muligt, gik efter 2 års massiv brug i udu. Så skrev jeg til Rodtnes, som sendte mig en ny med det samme og uden beregning.
Så nu kan Ellis fortsætte sin sejrsgang - og jeg sender stor tak til Rodtnes teamet. De véd, hvad kvalitet og service er!
Highly recommendable
Highly recommendable! Beautiful quality and fast service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.