Meget fine sko vi har købt, kender mærket Bubetti fra tidligere og ved at det er en god kvalitet og god service👌🥳 Der bedste anbefalinger herfra👏👏
Har købt de fedeste, brune Lofina støvler. Glæder mig til at tage dem i brug. Måtte ombytte til nummeret mindre, pakker sendes hurtigt, og penge refunderes ligeledes hurtigt. Det er tydeligt, at deres... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Bubetti forhandler vi et bredt udvalg af lækkert kvalitetsfodtøj til både damer og herrer. Foruden vores eget brand Bubetti finder du velkendte brands som Angulus, Lofina, Billi Bi, Fitflop, DLsport og flere. Du finder desuden vores fysiske forretning i hjertet af Aalborg. Varme hilsner Team Bubetti
Østeraagade 2, 9000, Aalborg, Dänemark
- kontakt@bubetti.dk
- bubetti.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Når nethandel bliver til en personlig oplevelse
Jeg ville være sikker på, at de sandaler som jeg købte ville passe. Jeg ringede til butikken for at få oplyst målene i centimeter. Jeg havde en god snak med medarbejderen om sko og kvalitet og skomagere. Dagen efter modtog jeg en tekst med målene på sandalerne. Jeg bestilte sandalerne i webshoppen og dagen kom de med posten. De passede perfekt. Og nu venter jeg bare på at det bliver sandalvejr.
Meget fine sko vi har købt🥳
Der bedste anbefalinger herfra👏👏
Meget lækre damestøvler
Gode kvalitets sko og støvler. Hurtig levering. Tilgængelig og serviceminded kundeservice. Mulighed for refundering uden kvaler. Bubetti er altid det første sted jeg kigger efter læderstøvler og deres 42 dame passer til mig, der ellers bruger 43 i andre sko.
Bubetti fodtøj er bare det lækreste og…
Bubetti fodtøj er bare det lækreste og mest holdbare. God service, venligt og hjælpsomt personale. Varerne kommer hurtigt og det er nemt at bytte.
Deres venlighed
Deres venlighed, deres sko kommer hurtigt og det er nemt at returnere, hvis varen ikke passer.
De skønneste, behagelige sko og sko som kan vare i mange år.
Dejlige sko dyre men man får en vare…
Dejlige sko dyre men man får en vare som man er yderst tilfreds med som man holder af hver gang man bruger dem og som man har i mange år
Lækre produkter og god service
Lækre produkter og god service
Endnu et par ,mens min størrelse var på…
Endnu et par ,mens min størrelse var på lager. Igen hurtig levering.
Bubetti er fantastiske både sko og…
Bubetti er fantastiske både sko og støvler. Jeg har nu to par Bubetti støvler, et par i sort, og et par i mørkebrun.
Det var min mor der i sin tid anbefalede mig Bubetti, fordi hun havde haft sine Bubetti støvler i 40 år.
Og jeg må jo give hende ret:
VERDENS BEDSTE STØVLER. Jeg elsker Bubetti! Hvis jeg kunne, havde jeg givet jer 1000 stjerner. Men I må nøjes med 5.
Igen nye sko fra denne fantastiske…
Igen nye sko fra denne fantastiske familiedrevet forretning 💪
Skoene har jeg købt igennem mange år, da det er den højeste kvalitet af sko jeg har fundet.
Husk at handle dette sted
Simpelthen bare de bedste sko man kan…
Simpelthen bare de bedste sko man kan få, bruger dem hver dag og vil anbefale man prøver dem. Pt 5 forskellige herre modeller jeg veksler imellem
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle , hurtigt svar ved spørgsmål. Lækre produkter. Absolut ikke sidste par sko/støver derfra .
Tak for jer ❤️
Virkelig hurtig levering.
Fin hurtig levering og flotte støvler
Fin hurtig levering og flotte støvler, kunne desværre ikke passe dem, nemt at returnere
Tilfreds kunde
Meget fin service og jeres sko er super kvalitet👍
Jeg har købt 2 par af de bedste støvler…
Jeg har købt 2 par af de bedste støvler . Jeg har haft et par i 15 år og næsten ikke gået i andet . Har allergi så natur garvet skind er så perfekt til mig , tusinde tak for det
Skønt med enkelt klassisk design
Skønt med enkelt klassisk design. Hurtig levering af top kvalitets sko/støvler.
Alle pengene værd. Kan nærmest ikke slides op, hvis man passer og plejer sine støvler. Har haft et par i 15 år, hvilket ikke kan ses. Bravo
Hurtig og kompetent handel
Kostbare, men hver en krone værd!
Jeg havde købt to par nettet, som desværre ikke var den rigtige størrelse. Kørte fra Silkeborg til Aalborg for at bytte dem i butikken og fik en fremragende service. Prøvede mange par og endte med to helt andre modeller. Gode råd til vedligehold. Det hele var køreturen værd!!
Den bedste service
Den bedste service til dato. Bytter et par støvler som jeg fortrød jeg havde købt, ingen bøvl, de byttede bare. Snakkede med den sødeste Charlotte og hun var behjælpelig på alle måder. Et virkeligt fint sted at handle 🤗👍🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.