Pakken kom rigtig hurtigt. Desværre var varen gået i stykker under transport, men kundeservice var nemme at få fat på og sendte mig en erstatning samme dag. Mega god service :)
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg modtog to potter i fødselsdagsgave, men desværre var underpotten til den ene knust ved modtagelse af gaven. Jeg kontaktede kundeservice telefo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flot design, god kvalitet, funktionelt og lækkert. Jeg har fået kopper, tallerkner, glas, skærebræt, vaser, reoler, og jeg er virkelig tilfreds med mine ting. God kundeservice og fin levering, hvor de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte 2 smukke stole for 10.000 kr i 2017. De gik hurtigt i stykker første gang og vi fik dem repareret på true Nordic ( Martins) regning. Vi passer godt på dem og troede de skulle vi havde købt kv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ro Collection skaber tidløse og langtidsholdbare accessories og møbler med visionen om at revitalisere den danske designtradition. Vi arbejder med naturens egne, taktile materialer – træ, læder, tekstiler, keramik og glas – som alle har sine egne historier at fortælle. Designet i Danmark, produceret i Europa.
Assensvej 521, 5642 Milling, Faldsled , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Bestillingen gik glat og modtog de fine varer få dage efter. Kan ikke være mere tilfreds.
Varen pakket rigtig godt ind. Hurtig levering. Super fin lysestage.
Nem bestilling, hurtig levering og en flot skål.
Jeg er meget tilfreds med mit køb. Det svarer til mine forventninger. En virkelig smuk lysestage. Bestilling over nettet og forsendelse fungerede perfekt.
Flot håndværk og gedigne materialer! Jeg har købt en Toolbox i eg og en carafe no. 49. Begge dele er som forventet, super smukke. Bestilling foregik uden problemer samt hurtig levering. Hermed en anbefaling fra en glad kunde!
Høj kvalitet og smukt design. Elsker mine stilrene stole, som man sagtens kan sidde i en hel aften. Har også skåle fra Ro Collection, som både kan komme i ovnen og opvaskemaskinen. God kundeservice og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Jeg har for nylig handlet hos RoCollection, og jeg er tilfreds med både produkterne og servicen. Udvalget af interiør og møbler er stilfuldt, og kvaliteten er god. Bestillingsprocessen var enkel, og leveringen var hurtig.
Kæmpe anbefaling
Jeg købte de flotteste Oak Boards & en Toolbox på rocollection.dk
Nemt at navigere og handle på hjemmesiden/webshoppen og så var der hurtig ordrebekræftelse og levering!
Kæmpe anbefaling herfra 👍🏻
Har kun problem med at afmelde mig deres e.Mail har kontaktet dem flere ga6og de bliver ved med at sende dem, har forklaret dem at jeg vil kontakte forbruger ombudsmanden samt data tilsynet og de bliver alligevel ved med at sende mail, derfor skal I aldrig tilmelde jer deres hjemme side.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.