Pakken kom rigtig hurtigt. Desværre var varen gået i stykker under transport, men kundeservice var nemme at få fat på og sendte mig en erstatning samme dag. Mega god service :)
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg modtog to potter i fødselsdagsgave, men desværre var underpotten til den ene knust ved modtagelse af gaven. Jeg kontaktede kundeservice telefo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ro Collection skaber tidløse og langtidsholdbare accessories og møbler med visionen om at revitalisere den danske designtradition. Vi arbejder med naturens egne, taktile materialer – træ, læder, tekstiler, keramik og glas – som alle har sine egne historier at fortælle. Designet i Danmark, produceret i Europa.
Assensvej 521, 5642 Milling, Faldsled , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Mega god service :)

Antwort von Ro Collection
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Jeg modtog to potter i fødselsdagsgave, men desværre var underpotten til den ene knust ved modtagelse af gaven. Jeg kontaktede kundeservice telefonisk og blev herefter bedt om at sende en e-mail med billeddokumentation.
Mindre end en halv time efter modtog jeg svar på min henvendelse, og en ny underpotte blev straks afsendt. Hele forløbet var både professionelt, venligt og meget effektivt håndteret.
Det er sjældent at opleve så hurtig og imødekommende service. Stor ros til kundeservice – det giver virkelig tryghed som kunde.
Jeg handler fortsat gerne hos Ro Collection med den kundeservice

Antwort von Ro Collection
Jeg købte to af jeres meget flotte salonstole gennem en forhandler. Ved første øjekast var jeg virkelig begejstret. Stolene er flotte at se på og har god siddekomfort, så jeg troede ærligt talt, at jeg havde købt noget, der kunne holde i mange år.
Desværre viste det sig hurtigt, at kvaliteten slet ikke fulgte med udseendet. Allerede efter cirka et år begyndte begge stole at falde fra hinanden. Ryglænene faldt af, samlingerne løsnede sig, og til sidst var stolene stort set umulige at bruge.
Efter en længere dialog med forhandleren fik jeg jeres kontaktoplysninger, og vi lavede en aftale om, at stolene kunne blive repareret, hvis jeg selv sørgede for fragt frem og tilbage til jeres værksted. Det gjorde jeg. Da jeg fik stolene tilbage, så det umiddelbart fint ud, men efter bare et par uger begyndte de at gå fra hinanden igen.
Jeg har endda selv forsøgt at lime dem ordentligt og gøre, hvad jeg kunne, men uden held. Nu er stolene igen begyndt at falde fra hinanden, også i samlinger som ikke tidligere havde været et problem. For mig tyder det på meget ringe håndværk og en kvalitet, der slet ikke lever op til det indtryk, stolene giver.
Jeg er godt klar over, at garantien nu er udløbet, og at jeg derfor ikke nødvendigvis har krav på noget. Men jeg har ærligt talt aldrig i mit liv oplevet så dårligt fremstillede stole. Det gør det kun mere skuffende, fordi stolene udstråler klassisk dansk design, og jeg havde faktisk håbet, at de kunne holde så længe, at mine børn en dag kunne arve dem.
Jeg har efterfølgende forsøgt at kontakte producenten igen i den samme Messenger tråd. Mine beskeder bliver set, men jeg får intet svar. Jeg bliver simpelthen bare ignoreret.
Nu har jeg opgivet og ender med at køre stolene på lossepladsen, fordi jeg ikke kan se andre muligheder. Det er virkelig ærgerligt, for de var meget flotte, men kvaliteten er efter min oplevelse alt for dårlig, og servicen bagefter har været lige så skuffende.

Antwort von Ro Collection
Ubeklageligt, alt var godt og produkterne var smukke.
Vi købte 2 smukke stole for 10.000 kr i 2017. De gik hurtigt i stykker første gang og vi fik dem repareret på true Nordic ( Martins) regning. Vi passer godt på dem og troede de skulle vi havde købt kvalitet og langtidsholdbart design. Det viser sig at det ikke er spor kvalitet vi har købt. De knækker i samlingerne og går fra hinanden flere steder. Vi har forsøgt at kontakte Martin igen, men der er stilhed. Vi giver desværre kun 1 stjerne og er dybt skuffede over kvaliteten og firmaets manglende respons på kontakt

Antwort von Ro Collection
Flotte produkter i en kvalitet, man er stolt over at give som gave. Hurtig ekspedition og smukt produkt. Modtageren blev meget glad!

Antwort von Ro Collection
Flotte og dekorative lysestager jeg købte denne gang :-) har en del fra Ro Collection og det er kvalitet - kan mixes på så mange måder, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Og hurtig levering👍🏻

Antwort von Ro Collection
Hele vejen igennem en rigtig Fin oplevelse at handle hos jer!
Service i top, varerne som forventelig, og levering var fantastisk!
Alt i alt en god og meget behagelig oplevelse

Antwort von Ro Collection
Flot design, god kvalitet, funktionelt og lækkert. Jeg har fået kopper, tallerkner, glas, skærebræt, vaser, reoler, og jeg er virkelig tilfreds med mine ting. God kundeservice og fin levering, hvor de smukke ting var godt pakket ind. Alt i alt en fin oplevelse, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer forbi jeres butik.

Antwort von Ro Collection
Jeg fik leveret de flotteste vaser en onsdag, men desværre var den ene gået i stykker, og jeg ringer med det samme, og allerede fredag havde jeg en ny vase. De får 10 stjerner herfra⭐️

Antwort von Ro Collection
Hurtig levering. Fantastisk produkter med fokus på kvalitet. Æstetisk produkter.

Antwort von Ro Collection
Købte to små vaser, men desværre er der rigtig meget forskel på dem - den ene er næsten uden farve og den anden meget mørk.
Ville godt have haft to, der passede bedre sammen.
Ærgerligt man ikke kan hente, når man bor i samme by.
Men ellers fede ting I laver.

Hurtig levering og flot vare jeg købte. Har flere ting derfra og 1 klasses vare

Antwort von Ro Collection
Selve købet var godt . Lidt træt af jeg ikke kunne vælge afhentning når jeg bor i sammen by . Og den er ikke leveret endnu tror engang den er sendt . Så tager virkelig lang tid om få mine ting

Antwort von Ro Collection
Mit køb hos Ro Collection er den daglig glæde :)
Hurtig levering og god service og fint produkt.
Meget tilfreds tryg og hurtig levering
Fuldt ud tilfreds. Hurtig levering og forsvarligt indpakket service. Dejligt at kunne bestille varer der er lavet i EU. Håber I snart får udvidet sortimentet i jeres service, da det er flot, gedigent materiale og lækkertdesign.
Hurtig levering- og pakket med fint ind under fragt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.