Ridero Bewertungen

4.3

Bardzo dziękuję wydawnictwu Ridero za współpracę ,Pani Ilonie Staszewskiej,oraz szczególnie Katarzynie Annie Koziorowskiej ,która udzieliła mi rad i potrzebnych informacji . Wydałam tam swój pi... Mehr ansehen

" Bajki do snu", są pierwszą moją wydaną książką, którą napisałam oraz wydałam w Ridero. Zostałam mile zaskoczona obługą. Dziękuję całemu zespołowi, za pomoc w wydaniu książki, za cierpliwość udziel... Mehr ansehen

Wydałem już pierwszą książkę dzięki Ridero. Większość wydawnictw stacjonarnych nie było entuzjastycznie nastawionych do mojej książki. Nie było problemu z zalogowaniem się na stronę wydawnictwa. Także... Mehr ansehen

Współpraca moja z wydawnictwem Ridero jest nie tylko wyjątkowym wydarzeniem związanym z realizacją swoich marzeń w dziedzinie publikacji, ale przede wszystkim rozwojem literackim. a to dzięki wspaniał... Mehr ansehen

1. Buchverlag
  2. Buchhandlung
  3. Buchbinderei
  4. Buchmacher
  5. Verlag für Multimedia und E-Books

Rideró is a smart self-publishing platform for independent writers. Rideró allows authors to convert any manuscript in popular text formats into a ready-made e-book and printed book in a few minutes, absolutely free. The author can then publish the book in major online stores or order printed copies.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Paperback books: Perfect print production

I ordered 20 paperback books and I can only say: Perfect print production, very good quality, reasonable price for production and shipping to Croatia, kindly and helpful communication with Eve from support desk.

30. Oktober 2023

Antwort von Ridero

Robert, thank you so much for your kind words

Truly I am amazed with the quality of…

Truly am I amazed with the quality of my paper book and the soft tools available are highly effective too. The Publisher is very helpful and supportive, their various PR & marketing hints and advice are immensely valuable. Ridero is a fantastic option for determined new authors to share their work with potential readers. Dzięki!

28. Oktober 2023

Thank you, Paweł!

Doesn't want business by refusing to…

Doesn't want business by refusing to elaborate on why they wouldn't quote or give an alternative quote to what we're asking. Just a 1 sentence dry email instead.

27. September 2023

Hello, dear Nerses
We are really looking forward to helping you but as we have frankly said in our email we are not capable of fulfilling your quote technically. We only publish and print books of standard formats. Producing metal boxes and art prints is impossible with our company. Please let us know if we can help you with printing books in A5 or A6 formats.

Printed a small poetry book

Printed a small poetry book

My contact person at Ridero was Eve, a very helpful and service minded person who paitently took her time to help me through what was my first self-publication. She spotted some issues I was not aware of and gave invaluable advice regarding lay-out. The final product became something I was truly proud of. Patient, professional and talented.

31. Juli 2023

Antwort von Ridero

Thank you very much, Karl Henrik Bingen!

Świetne, profesjonalne wydawnictwo

Wydawnictwo bezpłatnie, szybko i profesjonalnie wydało dwie moje książki. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z konsultantami, m.in.
z Pani Anny K., która błyskawicznie odpowiada na pytania, w razie jakichkolwiek uwag. Polecam wszystkim autorom skorzystanie z usług tego wydawnictwa. Wydanie książki z Ridero, to czysta przyjemność.

4. August 2023

Antwort von Ridero

Bardzo dziękujemy za cieple słowa! 🙂

Wspaniale jest współpracować z…

Wspaniale jest współpracować z Wydawnictwem, które oferuje profesjonalne wsparcie na każdym etapie powstawania książki.
Zleciłam Wydawnictwu przygotowanie okładki, która idealnie wpisała się w mój zamysł.
Ponadto Wydawnictwo gwarantuje bardzo korzystne warunki współpracy, przede wszystkim przyjazne dla kieszeni autora :)
Na duży plus zasługuje bardzo sprawny przepływ informacji z Wydawnictwem. Serdecznie polecam współpracę.
Arleta Socjalna "Wspomnienia socjalnej - inspirowane prawdziwymi wydarzeniami "

6. Juni 2023

Antwort von Ridero

Dziękujemy za pozytyną opinie! Życzymy, aby książka odniosła duży sukces!

Pozdrawiamy
Zespół Riderò

Angelika Raczyńska "OSTATNI POCAŁUNEK SŁOŃCA "

Od kilku lat wspolpracuje z Ridero. Jestem zadowolna. Wszystko szybko, sprawnie.Odpowedzi na wiadomość są szczegółowe. Kontakt bardzo dobry z asystentami. Książki wydane wyglądają ładnie i obsługa jeśli chodzi o księgarnie internetowe okey. Szkoda tylko że tak mało możliwość jeśli chodzi o przekazanie do Księgarni stacjonarnych w druku.

18. Mai 2023

Antwort von Ridero

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się niezmiernie, że Pani jest zadowolona ze współpracy z nami, i mamy nadzieję na jej kontynuację w przyszłości.

Pozdrawiamy
Zespół Riderò