Bardzo dziękuję wydawnictwu Ridero za współpracę ,Pani Ilonie Staszewskiej,oraz szczególnie Katarzynie Annie Koziorowskiej ,która udzieliła mi rad i potrzebnych informacji . Wydałam tam swój pi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Wydałem już pierwszą książkę dzięki Ridero. Większość wydawnictw stacjonarnych nie było entuzjastycznie nastawionych do mojej książki. Nie było problemu z zalogowaniem się na stronę wydawnictwa. Także... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Współpraca moja z wydawnictwem Ridero jest nie tylko wyjątkowym wydarzeniem związanym z realizacją swoich marzeń w dziedzinie publikacji, ale przede wszystkim rozwojem literackim. a to dzięki wspaniał... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Rideró is a smart self-publishing platform for independent writers. Rideró allows authors to convert any manuscript in popular text formats into a ready-made e-book and printed book in a few minutes, absolutely free. The author can then publish the book in major online stores or order printed copies.
Kontaktinformationen
ul. Św. Filipa 23/4, 31-150, Krakow, Polen
- support@ridero.pl
- ridero.eu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
super to już moja 2 książka.
super to już moja 2 książka.
Współpraca z "Ridero" …
Praca na platformie "Ridero" to ogromna przyjemność i cudowna przygoda. Już w kilka minut wiedziałam, co należy zrobić, żeby stworzyć profesjonalną książkę. Zachwycające jest to, że na wszystko mamy realny wpływ. Wybierasz szablon graficzny, układ wnętrza swojej książki, okładkę przygotujesz w kreatorze. Chyba, że potrzebujesz pomocy i rady. Zespół pracujący w „Ridero” zawsze służy pomocą, odpowie na każde pytanie, rozwieje wątpliwości. Gdy otrzymałam bezpłatny egzemplarz książki, byłam zachwycona poziomem wykonania. Dziękuję "Ridero".
Zadowolona
Jestem zadowolona współpracą :) Zamówiłam druowaną książkę, która niebawem będzie u mnie :)
Nie minimalizm ale zwykłe niedopracowanie CMS
Spędziłem przy edytorze Ridero kilka tygodni. To jest mordęga, a nie intuicyjny intrefice. Każdy błąd to ponowne wgrywanie pliku. Rozumiem, że chodzi o prostotę, aby każdy z łatwością mógł wydać kiążkę, ale mam tu wielkie ALE. Bo wasz system jest zwyczajnie nie dopracowany i popełnia różne błędy. Np. nie da się cofnąć przypisu pustego. Sam sobie skaluje zdjęcia i umieszcza w dziwnych miejscach przy zupelnie innych tekstach. Nie sa się kopiowac materiału. Nie wspomne już o tym, że nie można zrobić czegoś tak podstawowego jak podwójna nowa linia. Gdzie walczyłem z tym już na zasadach zdjęć, ale one fruwają, więc utrudnień z każdej storny pełno. Jeśli chcesz wydać książkę byle jak to to się uda, ale jak chcesz minimalnie zapanować nad tekstem, aby 1 lania przeskoczyła w poprawne miejsce na nowej stronie to nie ma na to żadnego rozwiązania. Zniknęło też w Polskiej wersji możliwość wydawania po angielsku. I masz książkę angielską ale spis treści po polsku. O jest tego więcej. Ja rozumiem i szanuje minimalizm, natomiast tu widzę zwykłe niedopracowanie i utrudnianie.
opinia
firma wyłudziła (ciągle trzeba było dopłacać) ok.700 zł i nic nie mam, musiałam zrezygnować z usługi a pieniędzy ani widu ani słychu ,zrobiłam głupotę korzystając
The customer service of Ridero was so…
The customer service of Ridero was so superb and responsive whenever I had questions or enquiries. Not to mention the quality of the books they published. I mean, they gave me value for my money. In case I need their services in future, I would definitely go back to them. Thank you so much for the support. More so Anna who handled my case. 😊
This is a truly unique publishing…
This is a truly unique publishing house. I don’t know of any other place where you can create and publish your own book so easily and at virtually no cost. I have been working with this publishing house for about 10 years, and throughout that time I have been very satisfied with both the quality of the services and the level of support. I wholeheartedly recommend it to all authors who want to publish their work. My sincere thanks to the entire RIDERO team from the bottom of my heart! Viacheslav Maltsev
I just received the books
I just received the books! They are perfect!! Thank you so much!!
Niesamowite
Niesamowite , jakie można dostać wsparcie i pomoc. Dla debiutanta , który chce się pochwalić swoją twórczością. Jest to niesamowite przeżycie. Z góry dziękuję
Serdecznie dziękuję Ridero
Serdecznie dziękuję za wsparcie przy realizacji projektu "Wiersze Marii". Było to bardzo wartościowe i pozytywne doświadczenie. Na każdym etapie mogłam liczyć na profesjonalne, cenne wskazówki.
Z pełnym przekonaniem polecam Ridero wszystkim, którzy szukają rzetelnego partnera wydawniczego.
I highly recommend this platform.
Ridero na 'tak'
Wydałam tam swój pierwszy tomik poezji 'Twarda jesteś '.
Jestem bardzo szczęśliwa i zadowolona z efektu .
Mam nadzieję że treść będzie się podobała czytelnikom .
Dziękuję serdecznie .
Polecam Ridero 💗
Współpraca z redakcja Ridero to czysta…
Współpraca z redakcja Ridero to czysta przyjemność. Profesjonalna,szybka obsługa, kultura i dokładność. Wydaje juz trzecią książkę w Ridero. Druk piękny, ilustracje i kolory wspaniałe. Oferta reklamowa dostępna cenowo.
Bardzo dziękuję całemu zespołowi za miłą współpracę.
Asystent osobisty
Na szczególne wyróżnienie zasługuje jako asystent pani Ilona Staszewska. Zawsze pomocna i dbająca o szczegóły.
Niesamowite jak łatwo wydać swoją…
Niesamowite jak łatwo wydać swoją książkę z pomocą Ridero. Pomoc na każdym etapie, szybka i profesjonalna obsługa! Polecam wszystkim a zwłaszcza tym, którzy boją się skomplikowanych procedur. Z Rdero wszystko jest proste!!!
Bardzo profesjonalna obsługa- szybko i…
Bardzo profesjonalna obsługa- szybko i profesjonalnie opracowali wydnaie mojej książki. Dziękuję
They are very helpful and patient they…
They are very helpful and patient they help with everything if you have zero knowledge about printing also the quality is perfect for me !
Wydawnictwo spełniające marzenia
Ridero umożliwiło mi zrealizowanie marzeń, które przez lata nie mogły stać się rzeczywistością. Nareszcie trafiłem na Zespół, który w sposób prosty, życzliwy i profesjonalny poprowadził mnie przez proces wydania moich wierszy. Za niewielkie pieniądze wydałem w tym Wydawnictwie cztery tomy wierszy. Otrzymane książki są wysokiej jakości. Dzięki Ridero jestem szczęśliwy. Sprawili mi wielką radość. Krzysztof
Współpraca na najwyższym poziomie
Ridero to rewelacyjna platforma dla każdego autora, który marzy o wydaniu swojej książki.Wspaniała współpraca.Polecam z całego serca.
" Bajki do snu"
" Bajki do snu", są pierwszą moją wydaną książką, którą napisałam oraz wydałam w Ridero. Zostałam mile zaskoczona obługą. Dziękuję całemu zespołowi, za pomoc w wydaniu książki, za cierpliwość udzielania odpowiedzi na moje, czasem błache pytania.
Książka dotarła do mnie według podanych zasad w Ridero. Jestem zachwycona współpracą. Oczywiście, że będę korzystać z tegoż wydawnictwa. Dziękuję.
Great impression
The books arrived without any problems. Their craftsmanship and final result made a great impression on us.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.