RestfulBlanket Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale en tyngdedyne fra restfull blanket.Jeg har brugt min tyngdedyneom i 2 måneder nu, oftest om aftenen/natten.den gør en mærkbar forskel hvis jeg har svært ved at finde ro eller f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt firma. Skrev for at blive vejledt i produkter, og følte virkelig at de gik op i at give mig et grundigt og personligt svar. Hovedpuden passede mig ikke, men er blevet meget glad for min tyngdedy... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kun de bedste anbefalinger herfra. Vi har købt flere produkter fra restfulblanket, en hovedpude, en tyngdebamse og en tyngdeskulderpude til min datter med bl.a. ADHD. Bamsen sover hun med og skulderp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super rar dyne. Jeg fik den anbefalet af mine kollega, som bruger den efter aftenvagter. Nu bruger jeg den også efter aftenvagter, når jeg kommer hjem og stadig har kaffe i kroppen og dagen i hovedet.... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Bettwaren
  2. Anbieter von Mobilitätsausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi syr naturlige, bæredygtige og organiske tyngdedyner i Danmark, også kendt som kugledyne eller kædedyne. Vores tyngdedyner er fyldt med varmebehandlede rapsfrø i bomuld, helt uden plast, glas eller kæder, og kan vaskes ved 60 grader. Dynerne er CE mærket som medicinsk hjælpemiddel i klasse 1 til blandt andet angst, stress, ADHD, autisme og søvnproblemer. RestfulBlanket er en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed (RSV) og har en socialt produktionsværksted i Vig, Odsherred.

Hervorragend

Alle Bewertungen

69 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk produkt og hurtig levering

Fantastisk produkt! Tyngdedynen er meget behagelig, Hurtig levering – kan klart anbefales!

21. Dezember 2024

Hej 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget at høre, at dynen føles behagelig, og at du også havde en god oplevelse med leveringen.

Tak fordi du vil anbefale os – det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

RestfulBlanket har gjort en forskel for min søvn"

Jeg har tidligere prøvet en tyngdedyne, men den føltes bare som en tung vægt ovenpå mig. Restful Blankets dyne er helt anderledes – den krammer mig og giver en tryghed, som jeg virkelig har manglet. Som en person med ADHD har jeg ofte svært ved at finde ro om natten, men denne dyne har virkelig hjulpet mig til bedre søvn.

Jeg har også deres pude, og jeg må indrømme, at jeg har købt mig fattig i puder gennem tiden. De fleste puder passer ikke til mine behov – nogle dage vil jeg have en lav pude, andre dage har jeg brug for lidt højde. Puden fra Restful Blanket kan formes præcis, som jeg har brug for, og det har været en kæmpe hjælp, især fordi jeg også har piskesmæld.

Både dynen og puden har gjort en mærkbar forskel for min søvn og komfort, og jeg er virkelig glad for, at jeg gav dem en chance.

20. Dezember 2024

Hej 😊

Tusind tak for din virkelig grundige og ærlige anmeldelse – den betyder meget for os.

Det gør mig især glad at høre, at dynen giver dig den der trygge, omsluttende følelse, som du har manglet, og at den hjælper dig med at finde mere ro om natten. Og hvor er det godt, at puden også kan tilpasses dine behov – det er præcis det, den er skabt til.

Tak fordi du delte din oplevelse så åbent. Det hjælper virkelig andre, der står i samme situation.

Stor fan

Jeg har sovet med tyngdedynen i et par uger efterhånden. Jeg er stor fan. Vågner stadig flere gange om natten, men sover generelt dybere og er mere afslappet i min krop både om natten og i dagstimerne. Derudover jeg er stor fan af restfulblankets værdier, at det er dansk produceret og varmebehandlet raps og ikke plastik, som er i dynerne.
Min datter har også fået en dyne samt en tyngdebamse. Hun er så stor fan af tyngdebamsen, at den blev taget med i sommerhus - til trods for hun er 13 år.

10. November 2024

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget at læse.

Det er dejligt at høre, at du oplever en dybere søvn og mere ro i kroppen, selvom du stadig vågner lidt i løbet af natten. Og hvor er det skønt at høre, at både du og din datter har glæde af produkterne – især tyngdebamsen 😊

Tak fordi du også fremhæver vores værdier og materialevalg. Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der er god service og kvalitet

Der er god service og kvalitet

4. Oktober 2024

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og kvalitet. Det er lige præcis det, vi bestræber os på hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Der virkelig har hjulpet på søvnen herhjemme. Bæredygtig, larmer ikke, ikke for varm og bare helt perfekt tyngde så man virkelig føler sig krammet og tryg.

8. Oktober 2024

Hej 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det er virkelig dejligt at læse.

Det gør mig især glad at høre, at dynen har hjulpet på søvnen hos jer, og at du oplever både den rolige tyngde og den trygge, omsluttende følelse. Og hvor er det godt, at du også mærker, at den hverken larmer eller bliver for varm.

Tyngdevest på 4kg, pæn og hurtig

Har fået en tyngdevest på 4 kg. De var overraskende hurtige. Det tog mig mere tid hente vesten for posthuset end det tog dem at lave den. Da vesten skulle rette lidt til, tog de vesten og rettede den til på rekord tid.
De ringede til mig for dobbelt tjekke mine mål, da jeg ikke kan finde ud af at måle mine egne skuldre.
Ord kan ikke beskrive hvor stor en forskel en tyngdevest kan hjælpe min hverdag.

5. August 2023

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det var virkelig dejligt at læse.

Det gør mig især glad at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, både med hastigheden, tilpasningen og dialogen omkring dine mål. Det betyder meget for os at få det helt rigtigt.

Og hvor er det godt at høre, at tyngdevesten gør en mærkbar forskel i din hverdag – det er præcis det, vi håber på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk dyne i naturlige materialer

Dynen er modsat andre dyner på markedet lydløs. Den er lavet af lækre materialer og falder ned rundt om kroppen som ét stort kram og måden den falder rundt om en er naturlig uden at være klaustrofobisk.

Jeg falder hurtigt i søvn og sover fantastisk og vågner op frisk og veludhvilet.

Jeg kan varmt anbefale denne dyne og kan allerede fortælle at der bliver kamp om den herhjemme. Både barn og mand har allerede set sit snit til at hapse den...

18. März 2023

Hej 😊

Tusind tak for din virkelig smukke og levende beskrivelse – den var en fornøjelse at læse.

Det gør mig især glad at høre, hvordan du oplever den rolige, naturlige måde dynen falder omkring kroppen på, og at den føles som et trygt kram uden at være for meget. Det er præcis den følelse, vi har ønsket at skabe.

Og hvor er det dejligt at høre, at den hjælper dig til både at falde hurtigt i søvn og vågne frisk og veludhvilet. Samtidig lyder det som om, den allerede er blevet lidt for populær derhjemme 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning omkring købet via…

God vejledning omkring købet via telefonen, hurtigere levering end forventet. Og min nattesøvn er væsentligt forbedret, selv efter kun en uges brug.
Kan stærkt anbefales til alle med PTSD, Stress og andre tilstande med nervesystemet på overarbejde.

16. November 2022

Hej Jakob 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget at læse.

Det gør mig især glad at høre, at du oplevede god vejledning fra start, og at dynen allerede efter kort tid har gjort en mærkbar forskel for din nattesøvn.

Og tak fordi du også nævner, hvem den kan hjælpe – det er virkelig værdifuldt for andre, der står i samme situation.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi et så glade for tyngdedynen til…

Vi et så glade for tyngdedynen til vores den ældste teenager. Vi har brugt den de sidste par år. Det er så dejligt at man kan få skrædersyet en dyne der passer nøjagtigt til hans behov :) Den giver ham halvanden time mere hver nat fordi der kommer ro på kroppen :) Anbefaler den flittigt til andre forældre til børn med uro, autisme og ADHD. Det har gjort en kæmpe forskel her hjemme :)

9. November 2022

Hej Tabitha 😊

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse – den betyder meget for os.

Det gør mig især glad at høre, at dynen er blevet tilpasset præcis til jeres behov, og at den giver jeres søn så meget mere ro og søvn om natten. Halvanden time ekstra søvn er jo en kæmpe forskel i hverdagen.

Og tak fordi du også anbefaler den videre til andre forældre – det sætter vi stor pris på.

Min datter på 16 lider af gigt

Min datter på 16 lider af gigt. Det giver konstant smerte og uro i led og muskler. Vi fik lov til at prøve en tyngdedyne fra restfulblanket. Det var fantastisk! Hun kunne nu sove en hel nat uden at vågne af smerter eller uro. Og om morgenen er hun udhvilet og har derfor meget mere overskud til skole osv.
Jeg ville ønske at alle med uro og smerter kunne få chancen til at prøve en tyngdedyne.
Vil lige tilføje at hun også tidligere har prøvet både kugledyne og kædedyne. De vår også ok. Men de her dyner er på et helt andet niveau!

2. März 2022

Antwort von RestfulBlanket

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os. :o)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste dyne jeg har haft

Jeg har haft min tyngdedyne i 3/4 år nu og er super glad for den.
I sommers var den for varm men nu er den dejlig og tyngden giver en tryghed jeg ikke vidste jeg manglede.
Det kan ses på min søvn app at jeg får mere dyb søvn nu.
For mig er det vigtig at alt er i natur materialer, da det transportere kropsvarmen væk istedet for at jeg ligger i 'nylonsved'.

7. November 2022

Antwort von RestfulBlanket

Hej Kimmie. Tak for din anmeldelse. Mht varmen i sommer - havde du da betræk på?
Fredfyldt hilsen fra os.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr