Jeg kan klart anbefale en tyngdedyne fra restfull blanket.Jeg har brugt min tyngdedyneom i 2 måneder nu, oftest om aftenen/natten.den gør en mærkbar forskel hvis jeg har svært ved at finde ro eller f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skønt firma. Skrev for at blive vejledt i produkter, og følte virkelig at de gik op i at give mig et grundigt og personligt svar. Hovedpuden passede mig ikke, men er blevet meget glad for min tyngdedy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super rar dyne. Jeg fik den anbefalet af mine kollega, som bruger den efter aftenvagter. Nu bruger jeg den også efter aftenvagter, når jeg kommer hjem og stadig har kaffe i kroppen og dagen i hovedet.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi syr naturlige, bæredygtige og organiske tyngdedyner i Danmark, også kendt som kugledyne eller kædedyne. Vores tyngdedyner er fyldt med varmebehandlede rapsfrø i bomuld, helt uden plast, glas eller kæder, og kan vaskes ved 60 grader. Dynerne er CE mærket som medicinsk hjælpemiddel i klasse 1 til blandt andet angst, stress, ADHD, autisme og søvnproblemer. RestfulBlanket er en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed (RSV) og har en socialt produktionsværksted i Vig, Odsherred.
Søndre Vænge 19 E, 4560, Vig, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von RestfulBlanket
Jeg har købt en økologisk og allergivenlig tyngdedyne - har fået en sublim service og dynen lever 100% op til forventningerne og jeg fårnu den søvn jeg har brug for.
Jeg giver Restfulblanket og deres dynes min allerbedste anbefaling.

Antwort von RestfulBlanket
Virksomheden er bæredygtig og gør en indsats for mennesker. God betjening og gode produkter.

Antwort von RestfulBlanket
God service, skøn dyne, og glimrende koncept, og de gav sig endda tid til at pille edderdunene ud af min gamle dyne, og give den nyt betræk !
Jeg har brugt min organiske tyngdedyne til vokse 140 x 200 cm i lidt under en måned nu og er overordentlig glad for den - og den lever helt klart op til forventningerne. Det eneste problem er at jeg ikke har lyst til at stå op om morgenen, men vil blive under dynen lidt længere endnu!

Antwort von RestfulBlanket
Mega god service, samt mega god vejleding til hvilken dyne, som kunne være godt for mig / tilpasse mig og mit behov.
Jeg har kronisk stress, og sover ofte dårligt eller har svært ved falde i søvn.
Derfor valgte jeg med super god vejledning to tyngede dyner.
1 dyne . Str 140x 220 cm på 10 kg.
Samt 1 junior dyne på 3- 4 kg.
Jeg bruger den store dyne fast hver nat, nogen gange ligger jeg ligeledes junior dynen over mig også , så jeg har to dyner over mig , når jeg har brug for dette.
Ellers så ligger junior tyngede fast inde i stuen, hvor jeg bruger den i løbet af dagen, når jeg skal slappe af.
Det er med til, at give mig ro i min krop/ mit system.
Resten af familien kan lige ledes finde på at bruge junior tungede dynen i løbet af dagen. De er også glade for den.
Jeg har ligeledes besluttet mig, for hvis vi skal ud på en lidt længere køretur ( f.eks besøge familie og venner på Sjælland. Jeg kommer fra Fyn) vil jeg tage min junior dyne med i bilen, så jeg kan ha den over mig, da jeg ofte har uro i min krop efter besøg )
Så derfor har jeg ligeledes købt 2 stk transport / opbevarings poser hos jer til mine dyner .
Jeg er super glad for begge mine dyner, de er med at at give, skabe mere ro på mit system i min krop.
Ligeledes er de med til, at jeg sover bedre om natten end jeg har gjort.
Der kan dog stadig være tidspunkter hvor jeg har svært ved, at falde i søvn eller ikke sover helt så godt.
Men må sige at min dyne/ dyner er med til at gøre noget godt for mig.
Så jeg kan varmt anbefalde jeres tyngede dyner.
Vh
Lone

Antwort von RestfulBlanket
Fantastisk produkt - min datter elsker sin tyngdedyne som giver hende ro inden sengetid.
Elsker at den kan vaskes uden at den klumper eller ændrer form bagefter! Jeg lykkedes endda med at tørre den uden brug af tørretumbler - hurra!
Sparer nu sammen til én mere til mig selv og min søn!

Antwort von RestfulBlanket
Nem bestilling, hurtig levering, let tilgængelig kundeservice. Dynen og puden er fantastiske. Ros til jer :-)
Kh Mette

Antwort von RestfulBlanket
Hurtig levering og rigtig god og venlig service.

Samtalen med virksomhedsejer fantastisk
Blev hørt og der var så meget hjerte og forståelse med i samtalen
Jeg har ikke sovet godt i 15 år - det går fremad med tyngdedynen
Forventer det tager tid MEN den er skøn at sove med og kan krammes :-)

Antwort von RestfulBlanket
Den bedste dyne indenfor tyngdedyner. Bæredygtighed i top, giver ro i kroppen når man sover med den. Kan varmt anbefale produkter fra Restful Blanket

Klar anbefaling!
Den er god og dejlig, specielt til en som mig der har eksem, så er det så rart den er af materialer der er gode for huden og dens åndbarhed!
Dens åndbarhed er ikke kun god for min eksem, den er også virkelig rar ift. Temperaturen, for på den måde kan jeg selv vælge hvor mange tæpper/dyner jeg vil have over ift hvor meget varme jeg vil have, eller kun ligge med den i de varme sommerdage ;)
Jeg troede jeg skulle brug lidt tid på t vænne mig til den (for det har jeg hørt de fleste skal med tungdedyner), men da jeg kom hjem og lå med den faldt jeg direkte i søvn og have nul problemer!

Antwort von RestfulBlanket
Helt særlig kvalitet, helt særlig kropslig tyngde, anderledes end tyngedynerne med glaskugler i (som vi også har). Min datter skulle bruge én, der passede til hendes vægt, og den fik vi syet og leveret hurtigt og uden problemer.
Når dagen har været for fuld af tanker og kroppen sitrer, får hun dynen over sig, og så er det som om verden udenfor kan rende og hoppe, og hun mærker indad. Anbefaler på det varmeste!

Antwort von RestfulBlanket
Kun de bedste anbefalinger herfra. Vi har købt flere produkter fra restfulblanket, en hovedpude, en tyngdebamse og en tyngdeskulderpude til min datter med bl.a. ADHD. Bamsen sover hun med og skulderpuden bruger hun når hun skal have ro og koncentrere sig ved skrivebordet.
Firmaet har markedets bedste priser og har en viden om produkterne og deres virkning som er meget vigtig for mig som forbruger når jeg skal vælge produkt.

Antwort von RestfulBlanket
This is the best heavy blanket that I could imagine. The materials are high quality and natural. Much easier to fall asleep and calmer. Helped a lot with insomnia and anxiety. Definitely recommend this product, it’s perfect!

Antwort von RestfulBlanket
Vi stødte ved tilfælde på firmaet ved kiropraktor, købte til min søn på 10 år der oftes er meget urolig om aften. Efter han fik tyngdedynen på 7 kilo har han fundet en en super ro! Vi elsker det er med frø og kan tåle tørretumbler da det gør dynen lige kan varmes på de ekstra kolde dage. Vi kan kun anbefale at købe fra dem, fantastiske produkt og sødeste ejer!

Antwort von RestfulBlanket
Virkelig dejlig dyne, den giver min krop en helt utrolig ro.
Jeg kan varmt anbefale Restfulblanket👌👏.

Antwort von RestfulBlanket
Virkelig godt produkt i naturlige materialer. Engageret og kompetent information.

Antwort von RestfulBlanket
Virkelig godt produkt og så får man en rigtig fin og fair behandling som kunde. Kan kun anbefales.

Antwort von RestfulBlanket
Fra køb, til afhentning til produkt… jeg kunne ikke være mere tilfreds.
RestfulBlanket er jo ikke bare forhandler af et produkt, men producenten selv. Så det produkt jeg og vi er glade for herhjemme står RestfulBlanket bag, så har man tvivl eller spørgsmål til noget, er de jo de helt rigtige at spørge.

Antwort von RestfulBlanket
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.