Dyrt og ikke bedre end andre steder. Deres måneds menu er aldrig den samme antal, men 44 og 48 stykker og nu lige pludselig 40 stk, prisen er den samme, når man spørger hvorfor? Skriver chefen først... Mehr ansehen
Ingen mad i buffeten Brugt service henstod på bordene Kun een personale i restauranten. Kaos og råb i baglokalet Ved betaling påtalte vi elendigheden (igen) og så overfusede chefen os so... Mehr ansehen
Vi plejer at være ovenud glade for at spise på jeres restaurant, men dæleme ikke denne gang ,øv hvor er i gået ned på kvalitet , bufferen manglede det halve , noget af det varme mad var kold , sush... Mehr ansehen
Jeg holdt min runde fødselsdag for en flok kammerater på Restaurant Jin – og det blev en fantastisk aften! Maden var superlækker, betjeningen var venlig, og stemningen helt i top. Alle vennerne har ro... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig buffet!!!
Vi kom kl 17.45, og bestilte buffet og 2 cola’er. Vi må sige, at det kun var cola’erne som smagte ordentligt .
Der var næsten ingen mad i buffeten og det som det var der, var koldt og smagte af dags gammel mad. Selv salatbaren var ikke frisk.
Som prikken over i’et, så sad der et par og snakkede højt om skrald, afføring og hvilke dyr der kunne leve deri 🤢.
Rigtig dårlig oplevelse og bestemt ikke 400kr værd. Vi kommer aldrig igen!
Aldrig haft en så dårlig oplevelse
Det var mit livs værste telefonsamtale. Da jeg skulle bestille, fik jeg en tid til afhentning kl. 19:30 (jeg ringede kl. 16:40). Hvor jeg efter sprøjte til om de kunne lave om i min ordre, Så jeg kunne få maden på et mere normalt tidspunkt. Så begyndte damen jeg snakkede med at råbe ad mig og sagde at jeg ikke kunne bestille hos dem igen.
Jeg vil ikke kunne anbefale Restaurant Jin til nogen. Hvis jeg kunne, ville jeg give dem 0 stjerner.
Vi har kun haft gode oplevelser!
Jeg og min kæreste har værer bange for at købe hos dem pga dårlige anmeldelser her men jeg vil sige det er bestemt ikke hvad vi har oplevet!
Vi har haft god service og fantastisk sushi til lav pris! Vi har ikke haft hår i vores mad og vi har købt en del gange nu. Til gengæld synes vi at fisken virker frisk og at risene er ligsom alle andre sushi vi har prøvet.
Vi ved ikke hvad folk klager over
Pris og kvalitet
Vi har fået Sushi som Take Away fra Restaurant Jin en 3-4 gange nu og kvaliteten har været svingende. Den første gang var det okay, men de resterende gange har vi ikke været tilfredse. Risene er kedelige og usammenhængende, fisken virker ikke frisk og generelt føler man det står på køl i lang tid før udlevering. Vi har også oplevet hår i maden.
Man får selvfølgelig hvad man betaler for og det er ret billigt med 200 kr. for 30-35 stykker sushi. Det er eneste årsag til de får 2 stjerner. Vi kommer ikke igen, desværre!
Op til flere lange sorte hår i take away sushi.
I nedluknings perioden for Corona, bestilte vi sushi take away hos restaurant Jin i Herning, da vi gerne ville støtte op lokalt i den svære til for restaurations branchen. MEGET dårlig oplevelse.
Der var op til flere lange sorte hår i sushi’en, meget ulækkert, mine børn og jeg mistede fuldstændig appetitten og måtte smide det ud. Jeg kunne forstå og acceptere et enkelt hår, men ikke adskillige som var tilfældet.
Jeg ringede og blev tilbudt kompensation i form af penge retur og et tilgodehavende på det bestilte. Jeg Synes det var en rigtig god service og som jeg takkede ja tak til.
Men da jeg så ringer og vil indløse mit tilgodehavende, får jeg den besked at det har de aldrig lovet.
Så fra at føle de ydede en fantastisk service, er jeg nu der at jeg ikke har lyst til at sætte mine ben på deres restaurant igen, og vil bestemt heller ikke anbefale stedet til andre.
Vh,
Brian
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.