Dyrt og ikke bedre end andre steder. Deres måneds menu er aldrig den samme antal, men 44 og 48 stykker og nu lige pludselig 40 stk, prisen er den samme, når man spørger hvorfor? Skriver chefen først... Mehr ansehen
Ingen mad i buffeten Brugt service henstod på bordene Kun een personale i restauranten. Kaos og råb i baglokalet Ved betaling påtalte vi elendigheden (igen) og så overfusede chefen os so... Mehr ansehen
Vi plejer at være ovenud glade for at spise på jeres restaurant, men dæleme ikke denne gang ,øv hvor er i gået ned på kvalitet , bufferen manglede det halve , noget af det varme mad var kold , sush... Mehr ansehen
Jeg holdt min runde fødselsdag for en flok kammerater på Restaurant Jin – og det blev en fantastisk aften! Maden var superlækker, betjeningen var venlig, og stemningen helt i top. Alle vennerne har ro... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ringe
Da vi kom var der ikke noget sushi, buffeten var tom, efter de havde stegt vores kød var det ligeså tørt og sej som en skosål, fisken i sushi var heldigvis rå…Det var risene også. “Sodavanden” var ligesom saftevand uden brus.
Sushien var lækker
Sushien var lækker, hvis den havde været der.. kødet ved jeg ikke om var godt da kokken var taget hjem..
Jeg har ventet næsten 40 min
Jeg har ventet næsten 40 min, på min mad er lavet. Vi bestilte kl 16, og vi kom kl 19. og har nu ventet næsten 40 min. Jeg syndes det er for dårlig. Og der jeg kom hjem og tog en bid af en af dem, var deres ris ikke kokt. Men i får 2 stjerner, fordi vi fik penge tilbage.
Føj, en klam oplevelse
Føj, opsummerer min anmeldelse rimelig præcist.
Buffeten kunne nærmest ikke kaldes for en buffet. Halvdelen af de forskellige retter, var kun tomme bakker. Og vi var der kl. 18:00 cirka. De resterende retter lignede noget min hund sked ud tidligere på dagen. Det var så åbentlyst, at de resterende retter havde stået fremme i flere timer. Det “friske” kød, man kan bruge til mongolian barbecue, havde lagt så mange timer, at det var blevet gråt…
Alt var dyppet i fedt og olie og nærmest badet i samme marinade.
At fjerne det brugte service blev heller ikke særlig højt prioriteret af tjenerne.
Sikke en ulækker oplevelse. Det var absolut sidste gang jeg satte mine ben i den restaurant.
Har efterhånden læst utallige dårlige anmeldelser og det lader til at være gentagende. Håber vitterligt det sted bliver lukket ned…
God oplevelse
God oplevelse. God mad og gode mennesker
Min kæreste og jeg har været inde og…
Min kæreste og jeg har været inde og spise idag, men vi fik lunken mad, kedelig buffet hvor der var ret tomt. Spurgte efter mere mad, og blev da spurgt hvad vi manglede, fik indtrykket af at der ikke skulle laves mere end hvad vi ville have. Underlig måde at drive forretning på. Man føler jeg ikke vildt velkommen. Vi kommer ikke tilbage.
Værste buffe nogensinde
Skulle have læst anmeldelser inden vi tog derind. Lad vær!.
Værste buffe jeg har prøvet. Kom af med godt 500 for buffe for 2 og 2 glads iskolde rødvin.
Sur sød kylling der var rullet i sukker...ja sukker man kunne se det og soukkerne knaste mellem tænderne og var stort set ingen mad i buffen. Eneste plus var den færdig lavet is...det var det bedste de havde.
Elendig restaurant
Elendig restaurant. Der er ikke rent. Buffeten var nærmest tom og maden kold. Undtagen sushi som ikke var kold.vi kommer bestemt ikke igen.
Føj for en grim oplevelse.
Føj for ****** en grim oplevelse.
Dårlig mad.
Kold mad.
Alt var for ringe, føj.!!!!
Og ingen mad i buffeten
Så RINGE
Så RINGE. Tom buffet, hele vejen over, kold og snasket mad. Nudlerne STANK af urin.
Dyreste omgang kolde pomfritter til 189 kroner!! Nu når der ikke var andet i den elendige buffet.
Kan ikke anbefales!!
Spild af penge
Tom buffet og det der var, smagte ikke godt. Elendig servering. Det var første og sidste besøg på jin og vil bestemt ikke anbefale det til andre.!
SÅ ulækkert….Jins håndtering af maden…
SÅ ulækkert….Jins håndtering af maden er direkte ulækkert.
Når man så påtaler det,griner de nærmest af en.
Maden smager af ingenting.
Og personalet kan ikke tale dansk ej heller engelsk.
Dårlig oplevelse
Der var ingen tallerkner eller bestik
Lun poste vand direkte fra en der blev tappet lige ved siden af os, altså i den håndvask de vasker hænder i, buffeten var ringe og tomme og smagte lidt af køleskab, og det færske kød så meget grå/brun ud, og sushien var ikke lavet idag, og så på menukortet står der fint at der er en is bar det er bare sørgeligt når der er flere saucer en is og det is der var tilbage var gammelt krystal is og noget Bubblegum der var lige så gammelt.
Mit første eneste og sidste besøg.
Middelmådig mad og ekstremt dårlig service
Maden havde jeg intet problem med. Det smagte som det skulle, men personalet derimod.. Ham, som jeg gætter på er ejeren, havde slet ingen respekt for os. Mine to kammerater og jeg havde bestilt all inclusive som betyder at vi har drikkevarer ad libitum. Vi fik drukket en del flasker vin, og da vi går op til baren for at spørge efter en ny flaske, så kommer ejeren ned og råber af os. Vi havde åbenbart drukket for hurtigt efter hans smag. Han var overbevist om at vi på den ene eller den anden måde prøvede at snyde ham, og derfor blev en af de ansatte sat til at holde øje med os. Det var på ingen måde i orden, og især ikke når hun ikke engang prøvede at skjule det. Hun sad vitterligt bare og stirrede på os i 45 minutter. Kommer aldrig på den skod restaurant igen.
En klam opførsel…
De har ingen respekt for handicappede mennesker, de sviner dem bare pga mangel på tale...🤬🤬🤬
Jin suhsi i Herning.
Jin suhsi i Herning..
Min lillebror ringede i dag, fordi han gerne vil bestille noget sushi. Desværre har han et handicap, som gøre, at man ikke helt forstår det han siger hvis man ikke kender ham godt.
Hende han snakkede i telefon med blev sur, fordi hun ikke forstod det han sagde! Hvor hun efter siger, “du lyder ikke helt normalt, jeg melder dig til politiet.” Han blev ked af det, at jeg ringede derind, fordi det var slet ikke okay. Forklarede hende, at det var sidste gang hun skulle true ham med politiet, da han har et handicap. Hvor hun efter svare “altså hvem forstår også hvad sushi med chili er. Hvis han har et handicap, så kan du da hjælpe ham med, at bestille noget sushi.” Hun blev ved med, at snakke i munden på mig, så jeg slet ikke kun sige noget..
Er det virkelig, sådan man behandler sine kunder.
Svinsk behandling af mentalt handikappede
Det er for ringe behandling af handikappede. Min svoger som er mentalt handikappet og har tale besvær, blev svinet til fordi kineser damen ikke kunne forstå ham. Han har altid kunnet bestille alle mulige steder blandt andet på McDonalds. Da vi efterfølgende ringer ind efter hun har svinet ham til, og spørger hvordan det kan være, siger hun at hun hader handikappede mennesker og hun vil melde ham til politiet fordi det ikke er hendes job at høre på handikappede. Nu kender jeg ikke kulturen i de fremmede lande men sådan gør vi ikke i DK. Føj for en opførsel.
Har kun prøvet take away
Har kun prøvet take away, og det var fantastisk! Super godt lavet og ingen ventetid!
Takeaway til nytårsaften
Vi bestilte mad til nytårsaften og det smagte fantastisk og der var rigeligt af det så kan kun anbefale stedet 👍🙂
Skuffet
Skuffet - sushien virker kedelig og ikke frisk. Vi kommer ikke igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.