Restaurantalice Bewertungen 6

3.5

3.5

Akzeptabel

Øv ….dårlig kvalitet til for dyr pris

Øv ….. engang en fantastisk ale carte restaurant med god dansk mad med et tvist. Nu har den sørme ændret sig med en fast menu, hvor vi virkelig blev skuffede over pris og kvalitet.
Vi var 4 personer til
Middag og fik kylling, fisk og ribeye. Dejlig forret og dessert, men sejt senet kød og kedelig anretning og tilbehør.
Alt for dyrt ift kvaliteten af maden.
Men super god og sød betjening.

14. März 2026

Rigtig god brunch oplevelse

Rigtig god brunch oplevelse, fantastisk kvalitet og portionerne var kæmpe. Fik toast med ost skinke og æg, med bacon og brunch pølser til, men det var mere end jeg kunne spise.
Fik æblejuice til og det er friskpresset og ikke fortyndet koncentrat

25. Januar 2026

Super arrangement

Vi afholdte rund fødselsdag i Restaurant Alice. Vi var 48 gæster og havde hele restauranten for os selv.
Hele arrangementet var veltilrettelagt og alting gik op i en højere enhed. Super godt og professionelt personale, rigtig god og velsmagende mad i gevaldig hyggelige omgivelser. Kan varmt anbefales 😊

4. Oktober 2025

En rystende oplevelse!

En rystende oplevelse!

Når man selv skilter med, at børn under 10 år er halv pris, er det VIRKELIG dårlig stil ikke at praktisere det - endda når det er tjeneren som laver en fejl.

Lidt kontekst.

Vi havde på forhånd bestilt bord og skrevet i kommentaren vi kom 3 voksne og 2 børn på 4 og 7 år.

Vi ankommer, bestiller drikkevare, mad og spiser. I menukortet er der ikke børneretter, men der står tydeligt at børn under 10 år betaler halv pris.

Da vi er færdige beder vi om regningen, og da tjeneren kommer ned til bordet med den, gør vi opmærksom på at det hele er slået ind til fuld pris. Det anerkender hun er en fejl, og går tilbage til kassen.
Her snakker hun så med en af ejerne, og kommer tilbage og siger, at da hun ikke fik spurgt ved bestilling og vi ikke selv sagde noget, vil de ikke rette prisen.

Det er simpelhen SÅ dårlig stil og giver en virkelig dårlig afslutning på et besøg, som gør vi ikke kommer igen eller vil anbefale stedet til andre.

4. September 2025

Konfirmation på Restaurant Alice

Holdt vores konfirmation på Restaurant Alice ved Viften i Rødovre d.31 maj 2025 . En helt igennem vellykket oplevelse med dejlige rammer, rigtig lækker mad og gode vine. Meget kompetent og serviceminded personale, der var gode til at lede slagets gang gennem menuen og gode til at tale med vores gæster. Vi giver stedet de bedste anbefalinger

31. Mai 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen