Red Yellow Bewertungen 158

TrustScore 1.5 von 5

1.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var der i går . Min veninde fik serveret den kedeligste Pariserbøf . Tørt toast og tør burgerbøf næsten uspiselig Jeg fik herregårdsbøf men den har aldrig se en herregård. En flad burgerbøf tør... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var i dag på Red & Yellow Steakhouse og fik brunch, tjener blev sur over at vi ikke ville bestille drikkevare, før vi bestilte maden. Maden er heller ikke noget at skrive hjem om, det er blevet då... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når bøffen er større end burgerbollen, kan det være fordi bollen er for lille. Her var det fordi bøffen havde den rigtige størrelse. Den var stegt som den skulle, og kombinationen med bløde løg og b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Dårlig mad

Jeg fik herregårdsbøf men den har aldrig se en herregård. En flad burgerbøf tør og oversteget .
Fik anden burgerbøf som var totalt rå inden i
Opgav . Fik gratis kop kaffe men måtte betale for uspiselig mad øv . Kommer aldrig igen

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uforskammet under al kritik.

Jeg var på resturant Red and Yellow i Rødovre Centrum.
Vi var 3 personer. Vi fik henholdsvis 1 x stjerneskud og 2 x pariserbøf. Stjerneskud skal have en stegt rødspættefilet og en hvidvinskogt rødspætte filet. Her var to stegte fiskefiler.
Desert var friturestegte camembert.
Dybt uforskammet, uspiselig og kolde.
Da jeg spurgte efter solbær syltetøj, var svaret, at det serverer vi ikke mere til. Jeg svarede, at det står på menukortet.
Jeg klagede over at den friturestegte Camenbert intet havde med Camenbert at gøre, det var Babybel Snack Cheese, og det vil jeg ikke betale for. Svaret var at vi har fået det vi har bestilt. Ellers kunne jeg klage.
Føj for en klam fornemmelse.
Jeg sætter aldrig mine men i Red and Yellow.
Kunne jeg giver sorte ⚫️stjerner gjorde jeg med glæde det.
ANBEFALING: Spis ikke i Red and Yellow.

1. Februar 2026

Sikke en dårlig betjening

Sikke en dårlig betjening, jeg bestiller en burger og konen bestiller brunch, min burger kommer efter en halv time min kones brunch kom efter en time , efter vi have rykket for den 2 x 😡😡
Vi gik ud for at spise sammen, men endte med og spise hver for sig

31. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wow kan ikke anbefale jeg skriver…

Wow kan ikke anbefale jeg skriver normalt aldrig noget dårligt, men 500 kr for ren forarbejdet mad med så lidt kærlighed fra personalet som kom kastede ind på en tallerken. Find et andet sted støt som madsteder der laver mad man gider at spise og har lidt passion for deres arbejde.

24. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forvirring på red andet yellow

Nu er det anden gang jeg prøver at spise der. 1.gang. ventede vi på at få et bord i 20 min selvom der var masser af pladser. Der var 1 der rendte rundt og tog af borde og henviste os til bord. Ydermere skældte hun hun på en ny ansat foran os. Meget ubehageligt idag var jeg der så igen og den unge pige som tog imod vores bestilling var et helt andet sted. Hun kiggede kun op ved kassen hele tiden. Der forgik sikkert et eller andet deroppe som var så interessant at vi måtte fortælle flere gange hvad vi ville spise. Enten er de for lidt personale eller også er der mega problemer et eller andet sted. Jeg kommer der ihverfald ikke mere

21. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var i dag på Red & Yellow Steakhouse og…

Maden er heller ikke noget at skrive hjem om, det er blevet dårligt/kedeligt.
1 smør til 3 stk. brød - høns/tunsalat taget direkte fra en bøtte og smidt op i en skål - Kanelsnegl som ikke var bagt ordentligt - Mangobowl som ikke smagte af noget som helst.
ALT i ALT en meget kedelig oplevelse og vi kommer der ikke mere.

6. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse – lever ikke op til deres egen markedsføring

Titel: Uens kvalitet, mangelfuld service og dårlig håndtering af fejl

Vi valgte at besøge Red & Yellow i Rødovre Centrum, som markedsfører sig som en kombineret café, restaurant og steakhouse. Ud fra beskrivelsen forventede vi en aften med god service og ordentlig kvalitet – men helhedsoplevelsen blev desværre langt fra tilfredsstillende.

Allerede under bestillingen stod det klart, at tjenerne var meget unge og ikke kendte menukortet særligt godt. Vi spurgte til en vin og til råvarerne i deres rørte tatar, men tjeneren kunne ikke svare på spørgsmålene. Det gav et indtryk af manglende oplæring og faglighed.

Vi bemærkede også to medarbejdere iført meget beskidt tøj, som bar tallerkener mellem etagerne. Det virkede ikke i tråd med et sted, der også ønsker at fremstå som steakhouse og “gourmet”-agtigt i underetagen.

Vi bestilte tre mørbrad medium rare. Ventetiden blev oplyst til 20 minutter, hvilket er helt almindeligt. Alligevel blev maden serveret allerede efter 15 minutter, og kvaliteten bar præg af hastværk: ét stykke var i orden, men de to andre var gennemstegte pånær midten, og et af stykkerne havde både fedt og sener. Det virker til at være et generelt problem, da mange andre gæster beskriver lignende oplevelser med uensartet tilberedning og kvalitet.

Da vi klagede, blev overtjeneren tilkaldt. I stedet for at acceptere problemet og tilbyde en fair løsning, fik vi lange forklaringer om udskæring af mørbrad og et valg mellem at vente yderligere 20 minutter eller modtage en gratis kaffe. Ingen af delene løste situationen.

Vi ønskede ikke at få maden smidt ud og bad derfor om et betydeligt nedslag i prisen. Alligevel endte vi med at betale næsten 1.200 kr. – blot med 130 kr. rabat og en gratis øl.

Oplevelsen levede desværre hverken op til restaurantens egen markedsføring eller til forventningerne man normalt har til et steakhouse. Service, hygiejne, tilberedning og håndtering af fejl var markant under niveau.

28. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte to hakkebøf .meget dårlig mad

Bestilte to hakkebøf .
Ved ikke hvad vi fik men tro det var fars af en slags. Spurgte tjener om hvad det var hun sagde at detvar noget nyt noget.
Jeg gik ud for at spørge kokken som det var oksekød.
Første og sidste gang pris med to øl 428kr. Vi ville ikke spise det.

16. November 2025

Misinformation om priserne

Misinformation om priserne
Jeg har i dag den 06-11-2025 været i Rødovre Centrum hvor jeg bestilte Signature Burger og fik tilbudt en Meny. Forespurgt på prisen var den 149 kr.
Da jeg ved ved betalingen påtalte at prisen endte på 208 kr, fik jeg at vide at det stod på kortet, men tjeneren oplyste en anden pris og man modtager ikke en oversigt over dagens tilbud, så jeg mener at jeg handlede i god tro ved at tro på tjeneren. Jeg var ikke alene ved bordet, så der var andre som hørte prisen.
Ærgerligt men der er heldigvis andre spisesteder i Rødovre Centrum.
Jeg spurte efter en leder og en e-mail adresse men det kunne ikke efterkommes.

6. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra Red/Yellow

Afdeling Rødovre:

Kan vitterlig ikke anbefale Red/Yellow!!

Jeg bestilte en "herregårdsbøf"menu, som åbenbart bestod en tør stegt bøf med tilhørende Ærter, sprøde fries & aioli dip efter eget ønske. Da tallerken kom, gjorde jeg tjeneren opmærksom på, at granatæble kerner, som er en del af salataten ikke skal se brune ud, men at det skal se røde ud. Tjeneren svarede irriteret tilbage at kokken mente, at det skal se sådan ud. I min verden, så lignede det, at granatæble kernene så ud til at være flere dage gamle, for de var uappetitlige brune og ikke røde, som de skal være. Jeg bestilte medium stegt bøf og fik en helt gennem stegt bøf! Deres model af salat bestod af "ededame bønner, salatkrøl, discounts feta ost. Det var, hvad deres salat bestod af. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Kommer aldrig igen!

4. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt okay

Vi blev venligt betjent af en en ung pige. Der var et lille skår i det ene glas vi fik serveret, den slags kan ske og vi blev fint kompenseret. Maden smagte godt, og priserne var rimelige.
Hvis min oplevelse skulle forbedres, skulle der spørges til stegningen af kødet, alle bøffer var well done. Jeg kommer gerne igen.

3. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlige bøffer og god service fra Victoria

Dejlige bøffer og god service , vi spiste 5 gutter, burger og bøffer, de blev serveret med et smil og en frisk kommentar fra Victoria vores tjener, vi ved godt vi kan fylde lidt i landskabet og larme lidt , men det tog hun super pænt og gav os røg retur! Vi kommer igen 👍👍👍

27. Juni 2025

Følte os ikke velkommen

Mandag var kollega og jeg sammen med to handicappede borgere inde og spise frokost - vi havde en super god oplevelse, sød pige der betjente os og rigtig fin mad. I dag, torsdag, er vi på ferie med tre andre borgere og tænker jo vi havde en god oplevelse på den første ferie, så det skal de andre tre også opleve. Vi går ind i stueetagen og bliver som det første mødt af en ung fyr der siger “Vi splitter ik regningen her!” - men det gjorde I jo i mandags ovenpå “Hvad de gør ovenpå styrer de selv og at splitte regningen tager for lang tid - der skal være tid til alle gæster” Så vi går ovenpå. Der bliver vi mødt af to unge piger og vi spørger selvfølgelig om vi kan få splittet regningen i tre her “Nej det kan i ikke og det står også i menukortet” - men det gjorde vi i mandags og den ene siger “ Jeg var på arbejde i mandags, så det passer ikke” En ubehagelig oplevelse - vi følte bestemt de handicappede borgere ikke var velkommen hos dem. Heldigvis var vi meget velkomne hos Restaurant Clara’s og vi nød alle seks en pragtfuld frokost. Hos dem var det intet problem at splitte regningen på de ca. 1600 kr vi spiste og drak for.

19. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr