Ubrugelig app og hjemmeside, sælges aldrig hvis du ikke betaler for dette. har brugt reshopper i 6 måneder-ikke eneste salg selvom priser på varen jeg sælger rigtige billige...
Jeg er virkelig glad for at bruge Reshopper appen. Jeg både sælger og køber børnetøj / legesager. Har haft rigtig god kommunikation fra deres support, de er hurtige til at hjælpe en videre hvis der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig en dårlig side - jeg ville prøve deres hjemmeside, før jeg downloadede app'en. Det fungerer slet ikke. Man skal bruge et nyt kodeord hver gang, og funktionerne fungerer simpelthen ikke. Jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nem måde at sælge og købe børnetøj og tilbehør på. Køberbeskyttelse skulle egentlig give en beskyttelse i køb, som ikke lever op til det der er beskrevet. Varerne er jo ikke købt som beset før de e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Reshopper er Danmarks største markedsplads for børnefamilier. Med appen kan forældre købe og sælge nemt og hurtigt og dermed give brugte ting nyt liv til glæde for andre familier, miljøet og kloden - bæredygtighed når det er bedst!
Inge Lehmanns Gade 10, 6, Reshopper ApS, 8000, Aarhus C, Dänemark
- support@reshopper.com
- reshopper.com
Hat 82 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Súper fín app
Súper fín app. Let at bruge og jeg har kun haft gode oplevelser. Det eneste problem er at man ikke får notifikationer når nogen skriver, og derfor bliver kommunikationen ofte lidt træg. Den er altså ikke så god hvis man mangler noget hurtigt, men ellers absolut anbefalelsesværdig!

Dårlig service
Jeg har haft Reshopper i flere år, jeg opsagde det i september, men de trækker stadig penge på trods af jeg har fået nyt kort.
Der er ingen steder hvor man kan kontakte dem

Antwort von Reshopper
Har været med i 9 år og har altid…
Har været med i 9 år og har altid elsket denne app. Jeg har fortalt flittigt alle omkring mig, hvor meget jeg holder af den - lige indtil i år. Fremover vil jeg vælge DBA eller Marketplace.
Gebyr, gebyr, gebyr - og når man så endelig ÉN gang har brug for hjælp med køber/sælger beskyttelse, står man så her uden hjælp fra Reshopper andet en at man selv skal løse det?! 🥲 Okay, sorry men hvad er det så vi alle går og betaler ind til? Reshopper er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis de ønsker at jeg uddyber. Trist udvikling med den nye layout og alle de ekstra gebyr 🥹

Antwort von Reshopper
Er lige startet med at bruge app...og…
Er lige startet med at bruge app...og slutter dd igen, da det åbenbart er en penge maskine for svindlere og uden den forventet service . Havde købt en uld trøje der ankom i forvasket stand og fnullert.....da jeg gjorde sælger opmæksom på dette, afviste denne at tilbage betale og jeg anmeldte via køber beskyttelse forsikring, som jeg troede var et ærligt foretagende....sagen blev afvist og lukket, så jeg ikke kunne komme med indvendninger... og bevares jeg overlever nok at sponsorere svindlere og en knapt så ærligt forretnings model, dog sidste gang at det kommer til at ske

Antwort von Reshopper
Jeg har købt et A.B.C pulsespild genmen…
Jeg har købt et A.B.C pulsespild genmen reshopper, nu er der gået en uge, uden jeg modtaget pakken, jeg kan ikke forstå at det skal tage længere tid i dk...end hvis man bestiller en vare i usa, så man taber lysten til købe nogen på reshopper.

Antwort von Reshopper
Reshopper fungere super godt .
Reshopper fungere super godt.
Det jeg mener er godt ved appen er at man kan se hvilken stand produkter er i. Det er super nemt at handle med folk og deres fragt fungere også godt. 5 stjerner fra mig og kan godt anbefale appen.
Kundeservice og sælgerbeskyttelse under al kritik
Jeg har handlet gennem Reshopper i mange år og købt og solgt for næsten 20.000 kr. uden problemer. Jeg har altid pakket mine varer forsvarligt og fået gode anmeldelser fra købere.
Men første gang jeg får brug for hjælp fra Reshopper, er der ingen støtte at hente. Jeg solgte tre vaser, som var pakket omhyggeligt i en hård kasse med masser af beskyttelse mellem hver vase – de rørte hverken hinanden eller siderne af kassen. Alligevel påstod køber, at de var gået itu under fragt, og uden nogen reel undersøgelse gav Reshopper køber medhold.
Jeg fik samtidig en advarsel om, at min profil kan blive udelukket, hvis det “sker igen”. Det er uforståeligt, når jeg har en fejlfri historik og kun gode anmeldelser – i modsætning til køberen.
Jeg har betalt for sælgerbeskyttelse, men oplever absolut ingen form for hjælp eller retfærdighed. Dertil kommer, at kommunikationen foregår gennem automatiserede svar, uden mulighed for at tale med et menneske, der kan vurdere sagen individuelt.
Jeg er oprigtigt skuffet over den manglende støtte og gennemsigtighed. Min tillid til ReShopper er brudt, og jeg kommer ikke til at benytte platformen igen.

Antwort von Reshopper
Super overskueligt og let at anvende
Havde købt en bog på Reshopper
Havde købt en bog på Reshopper. Bevares det var ikke noget dyrt køb, men har betalt for både bog og fragt. Sælger sender mig så en anden bog en den jeg har købt, og vil ikke indgå en fair aftale. Jeg kontakter derfor Reshopper, der siger at sælger ikke behøver betale andet end pengene retur for bogen. Så hvis jeg vil have den bog jeg faktisk har købt, må jeg endnu engang betale for både fragt og jeres gebyrer. Det er under al kritik, kommer ikke til at bruge jeres app igen

Antwort von Reshopper
Varen var ikke som beskrevet og…
Varen var ikke som beskrevet og køberbeskyttelse blev afvist.

Antwort von Reshopper
Købte en vare der ikke virkede og…
Købte en vare der ikke virkede og brugte en evighed med sælger på at finde en løsning, som de skriver man skal inden man kontakter dem. Men vi havde åbenbart brugt for længe på det, så nu har jeg smidt 600 kr ud af vinduet….

Elendig brugeroplevelse og kundeservice
Jeg har egentligt været ok tilfreds med at bruge platformen, men tvivler på jeg får brugt den meget mere nu.
Jeg har købt en jakke som ifølge reshopper filter er en str. 104 - og det sidste information jeg kan se om jakken er en str. 104. Da jeg så modtager jakken står der str. 3 år i den, det er mig bekendt ikke en str. 104. Da jeg igennem dialogen med sælger ikke når lagt, og jeg kontakter Reshopper føjer de mig og siger sælger har lagt jakken korrekt op, da der står størrelse 3-4 år? Men da jeg anvender jeres filter og med sidste information jeg får af jakken er at det er str. 104, forventer jeg IKKE at modtage en jakke i str. 3 år.
Elendigt reshopper svar fra en ansat, den løn kunne i da have sparet til medarbejderen. Jeg synes det er kritisk at i ikke anerkender at fejlen ligger hos jer, jeg synes ikke det er korrekt oplyst af sælger heller, men kan bedre forstå hun ligger den forkert op. Dog henviser i også at hun skal oplyse den korrekte størrelse i beskrivelsen, hvilket hun heller ikke gør!
Føler mig snydt, da hele jeres system anerkender det som en vare i en anden størrelse end det jeg modtager og i så bare siger “sådan er det”. Dårlig stil overfor jeres brugere af platformen, som nu betaler en enorm høj pris for køberbeskyttelsen - som ikke dækker noget eller jeres egne fejl.
Det føles nemt
Det føles nemt, trygt og overskueligt at handle brugt, på denne måde. Prisniveauet er overkommeligt, og det fungerer godt med fragten.
Jeg har generelt været glad for…
Jeg har generelt været glad for Reshopper, og får solgt en del af mit barns garderobe gennem app’en. Jeg føler mig tryggere ved at handle igennem denne app end andre - men jeg synes godt nok gebyrene for køberbeskyttelsen er blevet høj. Det afholder mig fra at handle - særligt større handler.
Skal man gøre brug af køberbeskyttelsen skal man også selv have en lang dialog med sælger først, og der går pointen tabt for de kroner man har brugt for beskyttelsen (ved hvert køb). Det er en sjældenhed der er behov for at bruge den, og det gøres ikke nemt.
Jeg håber man vil stoppe med at hæve disse gebyrer - for det er godt nok gået hurtigt de sidste to år.

God oplevelse
God oplevelse - det føles sikkert at handle brugte varer til børn hos Reshopper (jeg købte et legosæt, der ligner vores hus 🤩)
Reshopper sent wrong sizes
I have ordered 5 items, 2 of them I received in a wrong size. The bodystocking was size 86-92 instead of 80 and overshoes were size 6-12 months instead of size 92 (that corresponds to 12-18 months). I bought those items from Reshopper, not from another user of the app.

Skuffende møgside
Skuffende møgside. Jeg har 62 fine handler, efter 1 ny handel hvor en vare blev markeret med forkert varemærke, så blev min profil lukket inden jeg nåede at gøre noget som helst. Det er ud over al kritik for fejl kan ske og det aldrig sket før. Ikke et sted man støtte, simpelthen svineri.

Antwort von Reshopper
Jeg synes det er et fantastisk…
Jeg synes det er et fantastisk initiativ at i har fjernet alt fra Temu og Shien. Det viser for mig at i tager jeres kunder alvorlige og ikke ønsker profit for en hver pris
Godt overblik over genbrugsvarer til…
Godt overblik over genbrugsvarer til børn.
Overskuelig app
Overskuelig app, det er nemt at skrive og aftale med hinanden. God at søge i og hurtig udbetaling ved salg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.