Resét Skin & Aesthetics Bewertungen 26

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har besøgt Emme 3 gange. En køretur helt fra det vestjyske. Hele turen værd. Emma er super dygtig og man føler sig i gode professionelle hænder hos hende. Efterbehandlingerne/opfølgning var uden bereg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Resét! Emma er super sød, professionel og får én til at føle sig tryg fra start til slut. Det bedste er, at Resét virkelig formår at fremhæve det naturlige p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er i forløb hos Resét Skin, og Emma og Simone får mig hver gang til at føle mig set, hjemme og helt tryg. Klinikken er uden sammenligning den smukkeste og mest æstetiske, jeg har besøgt – det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega sød og utrolig professionel! Jeg følte mig tryg og godt taget imod hele vejen – fra første møde til den sidste opfølgning. Jeg fik lagt botox i panden og mellem brynene, og jeg er SÅ tilfreds me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Schönheitssalon
  2. Hautpflegeklinik
  3. Wellness-Zentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Resét Skin & Aesthetics er en moderne og professionel kosmetisk klinik i hjertet af København, hvor tryghed, kvalitet og naturlige resultater er i centrum. Hos Resét møder du et sted med plads til dig, uanset om du er til naturlige behandlinger som PRF, microneedling og lysterapi – eller ønsker mere resultatbaserede behandlinger som filler og botox. Vi har skabt et rum til at “resette” med dybde og nærvær – hvor det hele begynder med dig. Vores mission er at hjælpe både mænd og kvinder med at se friske og naturligt velplejede ud, uden at gå på kompromis med autencitet. Hos Resét kombinerer vi høj faglighed med de nyeste teknikker og produkter, så hver behandling tilpasses individuelt efter dine behov og ønsker. Vi lægger stor vægt på personlig og tryg oplevelse, hvor vi tager os tid til at rådgive dig grundigt, så du føler dig sikker i dit valg.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig skøn ansigtsbehandling med den…

Virkelig skøn ansigtsbehandling med den dygtigste Emma - lækre produkter kombineret med hendes behagelige og professionelle bevægelser rundt i ansigtet samt både nakke og skuldre var en super rar oplevelse. Klar anbefaling!

15. September 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at både produkterne og Emmas behandling ramte rigtigt hos dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Botox mod panderynker

Botox mod panderynker

Jeg fik en botox-behandling i panden hos Resét, og det var en super oplevelse. Jeg ville gerne slippe for de dybe linjer, uden at det skulle se kunstigt ud – og resultatet blev præcis, som jeg havde håbet. Alt blev forklaret undervejs, og jeg følte mig i trygge hænder. Kan helt klart anbefale det til andre mænd, der overvejer det!

5. September 2025

Hej Nicolai,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget at høre, at du både følte dig tryg gennem behandlingen, og at resultatet blev naturligt og præcis som ønsket. Vi ved, at mange mænd gerne vil have et diskret og professionelt forløb - derfor er din feedback ekstra værdifuld.

Tak fordi du valgte Resét.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Filler under øjnene! Rigtig god service

Jeg fik filler under øjnene for at fjerne de mørke render, og det har virkelig gjort en forskel. Jeg ser mere frisk og udhvilet ud, men uden at nogen kan se, at jeg har fået lavet noget. Hos Resét er de virkelig gode til at holde det naturligt, og servicen er helt i top.

28. August 2025

Hej Johan,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at behandlingen har gjort en tydelig forskel, og at resultatet stadig føles naturligt.

Tak fordi du valgte Reset.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner for en fantastisk…

5 stjerner for en fantastisk behandling. Virkelig sød og ærlig kosmetisk sygeplejerske. Kan kun anbefales.

1. September 2025

Hej Sissi,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at du har haft en god og tryg oplevelse hos os - og tak for de pæne ord om vores faglighed.

Vi ser frem til at tage imod dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt team og super lækkert sted

Sødeste team bag- professionelle og meget troværdige. God og tryg behandling jeg har fået og er så glad for mit resultat. Der var så lækkert og clean i klinikken og skal helt sikkert fortsætte mine botox behandlinger mm der. Perfekt nem location og gode priser.

15. August 2025

Hej Thea,

Tusind tak for din flotte og gennemførte anmeldelse.
Det betyder meget at høre, at du både har følt dig tryg i behandlingen, og at du værdsætter stemningen og kvaliteten i klinikken.

Vi glæder os til at fortsætte dine behandlinger hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den mest professionelle og omsorgsfuld…

Den mest professionelle og omsorgsfulde behandling jeg nogensinde har oplevet.
Kan varmt anbefale Réset… Du er i focus hele vejen igennem.♥️

1. September 2025

Hej Line,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har oplevet både faglighed og omsorg gennem hele dit forløb - hvilket netop er det vi ønsker kommer til udtryk.

Tak fordi du valgte Reset.

Team Reset

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr